返回列表 發帖
你咁高係度講風涼話
我173咋
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:24

我依d矮仔真係死左去算

我依d矮仔真係死左去算
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:25

有冇160先?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有冇160先?
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:26

咁又冇咁矮 唔過170姐

咁又冇咁矮 唔過170姐
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:27

咁你都係slightly below average 啫
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你咁高喺度講風涼話
我173咋
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:24

你高過我

你高過我
electric 發表於 2015-12-14 00:29

睇唔出喎

睇唔出喎
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:31

佢依d y_m0 邊會高

睇唔出喎
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:31

你見過我咩

屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:32

衰人

大家好
我「大概」170-175
好似次次度都唔同
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:32

你見過我咩
electric 發表於 2015-12-14 00:33

唔話你知

大家好
我「大概」170-175

好似次次度都唔同
John 發表於 2015-12-14 00:34
你是咪度錯左側面?

你是咪度錯左側面?
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:46

話說我都係度親都167-170

話說我都係度親都167-170
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:47

咁你真係slightly below average 啫   (average=170)

我想句句講嘢都要加句 親
咁樣叫你地係咪會親切啲啊 親
愛美荃嘎 親

咁你真係slightly below average 啫   (average=170)
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:48

below就係below
高d 著衫真係令好多

我想句句講嘢都要加句 親
咁樣叫你地係咪會親切啲啊 親
愛美荃嘎 親 ...
rubylovessss 發表於 2015-12-14 00:50

如果美王子咁樣同我講 係會
你同我講就

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2015-12-14 00:39

邊個?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

below就係below
高d 著衫真係令好多
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:50

但矮好攬好多
搭膊頭都舒服D

如果美王子咁樣同我講 係會
你同我講就
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:51

啲大陸人成日講親 我又想跟住講

rubylovessss 發表於 2015-12-14 00:52

做乜學大陸人

但矮好攬好多
搭膊頭都舒服D
John 發表於 2015-12-14 00:52

free hug here <3

唔話你知
matthew1990 發表於 2015-12-14 00:41

你係邊個
rubylovessss 發表於 2015-12-14 00:52

點解要學大陸人

又一個相認????????
又益左y_m電?

唱千嬅既親就剛剛好喇!!
我都想聖馬可成為我親人:~(

free hug here
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:54

佢高過我 唉。。。
想借d二搭佢膊頭都好唔順手

又一個相認????????
又益左y_m電?
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:56

講到我咁y_m

講到我咁y_m
electric 發表於 2015-12-14 01:01

幫你識人呀

你係邊個  

點解要學大陸人
electric 發表於 2015-12-14 00:55

做乜學大陸人
屮SiU霖屮 發表於 2015-12-14 00:54

玩下姐

勁歌競猜post好多人撐吖姐
希望下星期可以雪恥啦

今日買野時。。有個師奶插隊。。排兔前面。。想蝦兔兔。。。

兔唔怕。。大大聲話佢打尖。。要佢去番最後排隊。。開心。。

邊個?
John 發表於 2015-12-14 00:51
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2015-12-14 10:44

高大仔仔。。我矮過佢。。

我度過169-171。。。

帶耳窒耳仔係咪會痛
尋晚帶咗聽唔到鼻鼾聲又訓得好好

高大仔仔。。我矮過佢。。

我度過169-171。。。
kk8733 發表於 2015-12-14 10:49

我覺得170-175真係最剛剛好

我覺得170-175真係最剛剛好
John 發表於 2015-12-14 13:22

yeah
但我想180

yeah
但我想180
matthew1990 發表於 2015-12-14 13:38

而家搭巴士已經間中會撼到個頭
再高真係吳克儉

100% agger

My friend:

Me:
nicknicknick 發表於 2015-12-14 13:47

好大膽嗄
竟然咁樣落天后面!!!!!!!

btw it so true好多衫衫褲褲好令 好想著 但係都唔敢買

除左身高 身材都好重要.....我都想大隻d

而家搭巴士已經間中會撼到個頭
再高真係吳克儉
John 發表於 2015-12-14 14:06

我寧願俾野撞

咁我要 Katy Perry
唔想要一碌竹
Taylor Swift 留番俾你

好出奇撞版辛苦晒marco俾我都cut佢線啦
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

樓上sssss啲數字係用cm定mm做單位
我怕有會員會錯意

我怕有會員會錯意
ed8671ed 發表於 2015-12-14 19:34

你本淫

晒氣,175鏗同180胡鴻鈞,依度啲人咪一樣揀 鏗。

根本樣靚大晒(但唔好太矮)

有人疑似攝鞋墊

好出奇撞版辛苦晒marco俾我都cut佢線啦
b01091018 發表於 2015-12-14 17:43

請問咩事呢 又送叱咤飛?

我怕有會員會錯意

km

我怕有會員會錯意
前面講明係講高 vs 矮, not 長 vs 短喎

你本淫
John 發表於 2015-12-14 19:40

你諗乜
人哋諗緊正經野囉
前面講明係講高 vs 矮, not 長 vs 短喎
nicholashin 發表於 2015-12-14 20:08

睇你諗咩啦
有時攤平同棟高黎度都兩回事啦

驚 究竟大家上咩壇會見到某嬅粉個post咁樣既畫面