返回列表 發帖
其實佢岩岩隻碟hit咩? (不計CM)
matthew1990 發表於 2016-2-21 01:42

還好啦, 算係咁
回眸別來都有人聽既, 唔多姐

當然而家林奕匡hit既程度已經遠超陳柏宇
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

打緊...榜
祖祖冠軍好確幸
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

好開心
今日生日有得去食自助餐慶祝
matthew1990 發表於 2016-3-3 18:13

原來你今日生日
又大了一歲

個生日日期唔係鑿咗喺會員名啦咩
ed8671ed 發表於 2016-3-3 18:36

就黎要開返生日節慶祝賀區

GOAL - Salomon Rondon

West Brom 1-0 Man Utd
Posted at 67 mins

平安鐘時段開始

訴苦區P.79 同P.80 一樣既
拿唔好回覆, 如果唔係會睇唔到個BUG
kwanie 發表於 2016-3-7 00:50

我一陣回覆先

遇強越強遇....... =_="
kwanie 發表於 2016-3-7 01:31

曼聯係強?

West Brom earned their first home league win against Manchester United for 32 years as Salomon Rondon's low strike beat the 10-man visitors.

真係好確幸 曼聯一分都冇

會ng會唱布穀鳥大反擊先
=================
仲有冇人想join ahhh
Wonders 發表於 2016-3-13 20:06

話說我上次同CM人唱K
唱左倩女幽魂主題曲Gotta Get High

聽日又要返工  我真係好唔得閒
kwanie 發表於 2016-3-13 20:04

晏晝兩點你有會議?
我份工唔使點開會 確幸

同邊個岩岩去?
matthew1990 發表於 2016-3-13 23:27

好似都個幾月前
_ _ _ _y都有份哦

我要唱色惑同剛剛好
如果紅先生就要唱無條件同請放心傷我

y _ _ _ y

而家金牌啲歌都去埋紅先生嗰邊 (好彩我都唔多聽 )
matthew1990 發表於 2016-3-13 23:30

新路唔係有返喇咩?
金牌好多k歌
我合埋眼都識背埋成首好心好報同大方(方力申)

諗緊聽日用咩藉口射波好
賴爽 發表於 2016-3-13 23:32

肚痛 頭痛個d囉

上次去唔覺新路有
而家Ruby 應該會好開心: 紅先生有哂佢想唱既歌  ...
matthew1990 發表於 2016-3-13 23:51

金牌彈出彈入又彈出
其實我幾鍾意red mr (唔系鄭俊弘)

以為佢走咗臨尾先知原來佢去咗另一邊停車場 仲有得影相真係大確幸
rubylovessss 發表於 2016-3-14 00:06

我要睇相<3
有冇錫佢一啖 好似柏豪小fans咁

有人共鳴同別來無恙呢
nicholashin 發表於 2016-3-14 00:11

都冇得唱
好似仲唱左剛剛好 大方

其實好想去red mr唱我不太喜歡自助餐(觀賞魚)

以為你去左紅先生
nicholashin 發表於 2016-3-14 00:18

紅先生冇gotta get high啦
我要唱戀愛為何襪

新路唔係齊晒sony d歌嘅咩
我上次唱勻晒架啵
ed8671ed 發表於 2016-3-14 00:28

有人共鳴都冇啪mv

我講o個兩首好似都有 ??????
nicholashin 發表於 2016-3-14 00:29

shock 竟然係咁

我呢排唔太得閒
月尾有冇人得閒同我唱我不太喜歡自助餐

第一次睇個MV
除左你同 y _ _ _ y 重有邊個?
去得新路多數都係容粉

近一兩年紅先生啲歌 ...
matthew1990 發表於 2016-3-14 00:37

其他都係潛水會員
呀有閉路電視

我又做左粗粉

上次有y_ _ _ _ y版 安徒生的錯
seeseetv 發表於 2016-3-14 01:00

其實我上次好想唱后會無期

我啊

我上次有唱啲pun歌
seeseetv 發表於 2016-3-14 01:03

已經唔記得你唱左咩

要見你真身
timmy 發表於 2016-3-14 01:45

交友喇

有得唱呀, 不過冇唱到
timmy 發表於 2016-3-14 01:48

下次食咩餐好

幫你找 _ 友咋
timmy 發表於 2016-3-14 01:51

咩友???

你上次咸豬手得好開心啦, 確幸呀
timmy 發表於 2016-3-14 01:53

下次要留肚再食
其實lunch真係唔太肚餓
不過D薯條好好味

K
timmy 發表於 2016-3-14 01:59

向毒品說不
我唔會索K

有得摸有得食有得唱真爽皮

咁多年都係識到一個人唱K同我把聲超夾
可惜後尾佢... {:5 ...
matthew1990 發表於 2016-3-14 02:04

佢點???

被瀏覽最多的主題
[Jan/2015] 楊千嬅Let's Begin世界巡迴演唱會201 ...         298194

千嬅好勁

你地邊個會唱Eason?
matthew1990 發表於 2016-3-14 02:58

我想唱無條件

佢d歌太正經, 冇咩人唱
timmy 發表於 2016-3-14 03:23

係你唔唱姐
其實大家都好正經

同埋又冇新歌

有呀, 真係有
timmy 發表於 2016-3-14 03:24

其實係ok
不過太多肉好滯
有菜食會好d

應該有啦
nicholashin 發表於 2016-3-14 11:28

有一雙手@@

好想搵人同我瘋狂唱美匡D舊歌 雖然高山低谷新一天安徒生的錯有人共鳴一雙手都有fd識唱  ...
nicholashin 發表於 2016-3-14 11:30

我試過去red Mr
無歌唱到唱stay with u tonight傷仲永

航拍我點過  有 fd 識唱
chanchan0909 發表於 2016-3-14 11:39

諗起呢隻歌就好想食燒魷魚

佢地識別來無恙  我未夠膽點航拍同我一齊唱K啦
nicholashin 發表於 2016-3-14 11:37

約個時間囉

點過傷仲永但係冇人識
ed8671ed 發表於 2016-3-14 11:45

有人識先唔正常

solo 唔好咩
kevinlai1621 發表於 2016-3-14 11:48

係囉 我要自己唱先聽到自己把聲sosad

嘩, 咁公開既
timmy 發表於 2016-3-14 12:09

有乜唔見得光@@

seeseetv 發表於 2016-3-14 19:35

上人屋企

人地仆親有乜咁好笑呢?
rubylovessss 發表於 2016-3-14 20:17

睇人_ _最開心

禮拜五last day intern
之後我好....
JasOh103 發表於 2016-3-14 23:07

祖粉捕獲

又做鹿鼎記啦

hinz 發表於 2016-3-15 00:57

可以一Gin喎

my new icon
hinz 發表於 2016-3-15 02:42

咩黎=.=

要髮力得剛剛好
Wonders 發表於 2016-3-15 12:38

剛剛好真係好不容易

呀... 好想自plug 千d美歌
Wonders 發表於 2016-3-15 13:04

派高我定沒有關係不是愛情好

vani jerjer又上身
ed8671ed 發表於 2016-3-15 13:08

我要聽談笑風生

高我
Wonders 發表於 2016-3-15 13:08

全部都好鍾意

**** 本內容被作者隱藏 ****

話說你個只音post
matthew1990 發表於 2016-3-15 13:11

寫左大半架喇