返回列表 發帖
終於拆左利是總數為1660, 唔知呢個數算多定少
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

有錢食buffet啦喎
ed8671ed 發表於 2016-3-3 22:39

d錢留番黎去旅行ga

想去邊度旅行
nicholashin 發表於 2016-3-3 22:56

目標係西班牙, 黎緊係台灣 講真, 搵錢嘅動力就係去旅行

去歐洲 so rich
nicholashin 發表於 2016-3-3 23:03

所以就要儲錢
做港奴唔通諗買樓咩, 梗係去旅行啦~
kwanie 發表於 2016-3-3 23:03

寧願貢獻俾日本

自遊行去意大利/德國既話 我可以俾詳盡意見你
matthew1990 發表於 2016-3-3 23:06

意大利去過啦
   西班牙去嘅地方係宗教色彩d ge地方, 當然如果係想吃喝玩樂, 北歐係我跟住嘅選擇

RICH
matthew1990 發表於 2016-3-3 23:22

唔夠你rich

又有人自爆家底
發帖榜真係會爆好多野出來
JasOh103 發表於 2016-3-3 23:37

想ze ma, 想了解我更多, 咪搵我fb

去過喎
我都好想衝出亞洲

話說Maldives好似要沉沒了, 好想去
另外聽完載我走雷克真係好想去冰 ...
JasOh103 發表於 2016-3-3 23:54

唔係我俾錢ma 馬爾代夫我都想去, 不過呢個要搵腳有d難

就係玩緊Saboteur
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:24

知你嬴曬

哼 某會員第二round block鬼我搞到我冇得玩噶

bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:39

咁你明張目膽地宣稱自己係壞人, 好難唔做野ze

我都冇講過我係壞人 係你地當左我係
不過咁樣唔通水好好玩
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:59

你個額頭寫住壞人兩字

因為我知中間唔係gold 所以引走左去其他位 咁就俾人話我係壞人
但唔好理呢啲遊戲野 最緊要既就 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 00:06

咁快拉定票
  故事教訓你conformity嘅重要性

但我想上Do You Really Wanna Be With Me同Keep On, Fight On (feat. MastaMic) 無得咁快短翻  ...
nicholashin 發表於 2016-3-5 13:07

一個叮噹都已經唔齊

太后今隻碟醉愛好似係流行歌曲
ed8671ed 發表於 2016-3-5 15:25

都係播過一次ze (好似)

但有STAFF RM + 貨倉^^
dongbb2332 發表於 2016-3-5 19:28

SOM side track都有得聽, 仲有山林道

成日電話上完CM都唔記得閂返個window先有咁多
ed8671ed 發表於 2016-3-6 18:14

其實我都好想知佢點解

禾巧kai針
今晚有美do睇
rubylovessss 發表於 2016-3-7 21:03

did did

did did個新節目係咪翻口水大問答嘎
原來鄭金玲都入埋tvb
數彩虹 發表於 2016-3-7 22:44

我覺得係千奇百趣美食版

我都覺得好似

美do自己都笑到傻咗
ed8671ed 發表於 2016-3-7 22:59

撕爛份稿先好笑

被示愛
seeseetv 發表於 2016-3-9 19:00

佢要搵人做cm情侶, 而你就係被命運選中的那一位

竟然有20題TF
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-9 21:19

咁快完ge

份mid term好似15%
豪比佢
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-9 21:27

得你先咁豪氣

咁慘。。第一PLUG 係翻唱歌???
kk8733 發表於 2016-3-9 21:39

上隻碟翻唱學友首分手總要在雨天都唔錯
  不過當然唔鼓勵1st plug就翻唱

去到第3日, jarvis 終於出場
@hinz

語文類依D卷真係好討厭
所以先走去揀理科
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-11 21:03

唔係反而係advantage咩, 個答案可以有彈性, 攞分都易, 係未必滿分at
不過可能只適用於中學以上

唔hide啦
我都係weekend先可以好似祖兒咁得閒啫
招下fd子先啦吓 ...
ed8671ed 發表於 2016-3-13 01:04

黃金時段唱幾耐, 上次得個咁少時間真係唔夠喉

你又似邊個

唱幾耐都係睇人數姐~
咪係囉 都未唱晒shega d金曲 ...
ed8671ed 發表於 2016-3-13 11:58

shiga d 歌而家好新ga, neway 1月個時why同大了一歲都有

會ng會唱布穀鳥大反擊先
=================
仲有冇人想join ahhh
Wonders 發表於 2016-3-13 20:06

me

新路唔係齊晒sony d歌嘅咩
我上次唱勻晒架啵
ed8671ed 發表於 2016-3-14 00:28

仲有jason 6月音樂會D歌
   唔知12月phil個個update左未

應該有啦
nicholashin 發表於 2016-3-14 11:28

但係有時佢未必全線上架
   希望下次去真係有啦

好想搵人同我瘋狂唱美匡D舊歌 雖然高山低谷新一天安徒生的錯有人共鳴一雙手都有fd識唱  ...
nicholashin 發表於 2016-3-14 11:30

除左高山低谷外我d fd 識唔識我就唔知, 因為上次無唱過
   反而jason首親愛的仇人真係多人識

佢地識別來無恙  我未夠膽點航拍同我一齊唱K啦
nicholashin 發表於 2016-3-14 11:37

別來無恙就for sure la
  仇人假假地都係side track

愛宇亦愛魷魚 我之前想點雨落大地 最後都係無點 驚無人識唱
nicholashin 發表於 2016-3-14 11:47

solo 唔好咩

其實我都係架
seeseetv 發表於 2016-3-14 18:44

不如你地幫我執埋

終於有 D 時間可以抖下啦
chanchan0909 發表於 2016-3-14 19:44

你就好, 我仲有大把野未做

Facetime教佢執
seeseetv 發表於 2016-3-14 19:59

mud有得教人點執ga 咩

愛 今晚可以一齊睇Do姐同家燕姐
rubylovessss 發表於 2016-3-14 22:41

好想食個窩夫塔

do姐直接叫家燕姐做nancy真係親切

my new icon
hinz 發表於 2016-3-15 02:42

新解出爐

原來 neopets 已經轉翻夏令時
616.1314 發表於 2016-3-15 15:20

仲有玩?

有呀  

妺妺我可不是喜新厭舊的人~
616.1314 發表於 2016-3-15 17:01

姐姐知道。不過妹妹要專心溫習, 此等玩意就留待空閒先再玩吧

自稱姐姐原來你係女會員 同兔兔ruby爭個你死我活
John 發表於 2016-3-15 17:12

女會員都無咩人爭, 我唔介意空降做女金
  其實呢d係甄嬛體, 唔洗大驚小怪

尋人啟事 !!!!!!
Wonders 發表於 2016-3-15 22:40

好耐無播

杜如風上do姐節目
bagfgfcde 發表於 2016-3-15 22:35

仲有小鮮肉壁咚

終於比我等到
Wonders 發表於 2016-3-15 22:44

仲有搭單: 我不是一定要你回line

原來滿座喺全球華語歌曲排行榜 4 周冠
chanchan0909 發表於 2016-3-16 10:01

報榜個日我出過post ga la
   不過4冠真係好稀有, 3冠都已經比較少

發帖榜果然可以幫會員現真身
我真係恭喜你呀 n會員
ed8671ed 發表於 2016-3-16 13:18

有咩睇

杜拜收皮啦你
matthew1990 發表於 2016-3-16 14:08

又表露你財閥嘅一面有錢到去杜拜

咪同你同一方
我宜家都無去旅行
KITSTON 發表於 2016-3-16 14:29

跟著矛盾去旅行

有冇第二種樂器
我對中國風感興趣
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-16 16:39