返回列表 發帖
對於出道八年仍未曾推出個人碟,她慨嘆:「可能我唔夠努力,我會再努力啲。」
好慘既QUI
REGEN 都出過一隻個人碟..

親生女成續大家真係有眼見 紋嘉BB 仲要瘋狂做舞台劇賺錢 惠雅BB 就要瘋狂拍劇

回復  釘釘

唉 呢間公司真係好廢 Qui慘慘豬
幾時到佢完約?完左就唔好續約啦 親生女都hea到咁 ...
tom 發表於 2015-12-10 12:42

應該岩岩續約...我估JE
Winkie 同Crystal 同期. Winkie 完左....應該Q 續左最近我發現原來R 同Q FB 無LIKE W 了
IG 得番R FOLLOW W
之後最近既新聞..

煎煎唔係出過一隻EP咩咩,你食咗
jun518 發表於 2015-12-10 12:26

咪話佢出左隻碟..之後無

有大公司肯簽佢先算啦
Btw Sony bma=而家既sony/?
如果係既話sony出黎既歌手都幾慘,無乜邊個叫 ...
艾石仔 發表於 2015-12-11 09:03

得Sony BMG 同BMA 兩間唔同既野黎
而SONY 亦出左好多好紅既歌手
我無記錯Coco LEE / Ekin / 黎明 / 盧巧音 / 王力宏

回復  釘釘

雖然我到依家都唔明口點解c同w會不和 不過算啦唔係重點Qui如果真係續左約 咁都幾sad 佢留係ne ...
tom 發表於 2015-12-10 21:50

根本換左經理人之後. 佢地都無當HC 係人..HC 有潛質點解Joeywong 可以捧到HC 頭幾年又Concert 又拎獎 又有Hit 歌
一轉左果個朱乜乜之後唔好講捧HotCha 先啦
果幾年HC 想出隻碟都好似好難咁
簽又簽埋D 九唔搭8 既人
淨係掛住做唱片代理
Chilam 都係靠TVB
Jade  ?????
鄭融 ???????
真心灰到絕左
唔好講黎美言.
張紋嘉同張惠雅都有潛質. 唔可以話上到一線. 但不至於而家咁樣囉

我係老闆都捧欣宜蘭縣好過關家姐.
佢d 是非多都可以出書.
聽埋首"關家姐"真係頂唔順 ...
dom 發表於 2015-12-11 13:33

regen 去左留學期間萬成永成都係搵緊hotcha 但果陣已經係低潮 07 - 10 風光
但11 定 12年地震完之後間公司愈見 低能 ~
番黎又唔繼續HotCha , 黎美言又... 自爆式