返回列表 發帖

網民最討厭的十大藝人 吳若希: 拎唔到No.1被笑渣

【on.cc東網專訊】 吳若希(Jinny)一身魚網裙裝出席網上平台舉辦的頒獎禮,大玩透視誘惑晒玉背,提到打扮性感,她笑說:「唔係,今日已經包得好多,平時Tube dress短裙咪仲性感,今日包多咗啦。」對於她日前自拍針灸拮肚照片,並上載到社交網,她說:「叫做腹針,因為呢排身體唔太好,可能過度做Gym,所以要睇中醫針灸。」
提到連針灸也自拍,難怪在「網民最討厭的十大藝人」打入第六位,Jinny笑言:「係呀,得唔得呀?因為畀人笑拎唔到第一位,得第六位,所以比較『渣』囉,其實好少會拎到第一。(拎過金曲金獎喎?)今年我反而睇好鄭俊弘嘅《揚帆》,同鍾嘉欣《一顆不變的心》,自己都好鍾意。」

photo from: King Jer Facebook

真係不得了
點解有人可以厚臉皮到咁
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

係咪有心放佢係成龍上面

係咪有心放佢係成龍上面
賴爽 發表於 2015-12-11 20:47

咁你都諗到
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

係咪有心放佢係成龍上面
賴爽 發表於 2015-12-11 20:47

女上男下你識條鐵咩

BTW 佢講個D TVB垃圾膠劇主題曲我不嬲都唔會聽
估唔到家下TVB既金曲金已經廢到由呢D垃圾歌去競逐

幾時搞架個投票
Happy and Blessed.

幾時搞架個投票
jose 發表於 11/12/2015 21:10

Kingjer個facebook page

冠軍得主實至名歸
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

揚帆拎金曲金我會笑架喎~~

有無得提名容祖兒先

溫兆倫?why?

你可以再討厭啲架...吳弱希

吳若希deserve更高排名
利申:唔係鏡粉

溫兆倫?why?
zab5343 發表於 2015-12-11 22:16

奶共奶到出哂面

KFC 對上果5個對手都好強, 冇計, 特別頭3位真係太勁

Liza姐連投票票數都美過人 o岩o岩好3000票

容祖兒應該係榜上至岩喎
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

容祖兒應該係榜上至岩喎
liebe 發表於 11/12/2015 22:59

Kingjer Facebook page 搞架喎

[quote真係不得了
點解有人可以厚臉皮到咁
hinz 發表於 2015-12-11 20:21 [/quote]

唔係咁回應,咁可以點回應呢?

呢類厚面皮係外國好常見
讓我美麗 有甚麼可以阻我
尤物要走過 才不要問你許可

Kingjer Facebook page 搞架喎
XYZZY 發表於 2015-12-11 23:02

咁我有信心就算美祖有得提名都唔會入到十強

美荃真係好討厭咩?

咁我有信心就算美祖有得提名都唔會入到十強
賴爽 發表於 2015-12-11 23:28

你咁睇小佢呀,起碼第8名啦。

你咁睇小佢呀,起碼第8名啦。
kayzzz 發表於 2015-12-11 23:52

莊思敏都係得 900 幾票 我諗美祖都係咁上下

莊思敏都係得 900 幾票 我諗美祖都係咁上下
賴爽 發表於 2015-12-11 23:53

莊思敏知名度差幾皮啦
少人投莊小姐係因為少人識佢呀。

唔係咁回應,咁可以點 ...
carlghost 發表於 2015-12-11 23:28

睇開mean tweets 我又覺得冇乜野
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

呢個投票都幾中肯下
其實CM都系個縮影
睇吳若希鄧紫棋D 1分就知

話說之前好似有個類似投票祖兒有上過榜
今次無份  睇嚟坊間對祖兒怒氣無咁深
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

呢個投票都幾中肯下
其實CM都系個縮影
睇吳若希鄧紫棋D 1分就知

話說之前好似有個類似投票祖兒有上過榜{:1 ...
CBY0710 發表於 2015-12-11 23:59

佢唔會喺king jer 個榜出現

Dante 發表於 2015-12-11 22:14

原來美Mi喺香港受歡迎ja
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

佢唔會喺king jer 個榜出現
matthew1990 發表於 2015-12-12 00:00

難怪
CM 12定13年 搞過個投票 好似呢個
仲記得當時美祖高票當選
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

其實 李思捷又唔係衰成咁掛
(投票個班人都幾睇tvb
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

gem 點解會變成咁

gem 點解會變成咁
playboy19875 發表於 2015-12-12 23:55

個人唔覺佢有咩衰
唱高音??
同689講句加油??
今次隻碟係國語??
俾傳媒話佢耍大牌?? 始終睇唔到耍大牌既地方係邊
香港演唱會D飛貴?? 佢巡迴咁多站 香港站算好平

吳若希同第5位票數差好遠相反同第7-10位票數差好少
證明gem最乞人憎
最好的債 發表於 2015-12-12 13:02

都係因為佢呢排靜左,如何投票係吳若希ig拜拜你條尾時發生,佢應該係第二名。個冠軍都係留比GEM.

個人唔覺佢有咩衰
唱高音??
同689講句加油??
今次隻碟係國語??
俾傳媒話佢耍大牌?? 始終睇唔到耍大牌既地 ...
Dante 發表於 2015-12-13 00:38

本身條女就臭寸底 得罪人多稱呼人少 講大話比人揭穿左咪就係樣衰囉
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

同top5鬥 吳若希真係贏唔到