返回列表 發帖
kelly2005前d歌真係高質到喊
而家真係搵唔返

當年新人期一首醉迷情人已經令業界另眼相看
型到喊

其實Kelly好適合行型格路線
【This is MC】澳門見

《Da De Dum (我失戀)》 比佢2003後任何一張碟好, <嚴重>好正
不過演唱會後kelly肯定又會消失
下次再出碟都唔知幾時, 都唔駛期望佢高唔高質喇

嚴重個music break真係世界級正
jose 發表於 2015-12-24 13:55

成隻歌有畫面架.....正到喊

我覺得KELLY 同SAMMI 都係暗黃

如果佢地稍為藍, 一早已做左另外兩位香港天后既表態行為了

kelly 係返大陸揾食始祖,好難相信係暗黃
sexykaren 發表於 2020-7-14 21:52

台灣日本你唔講

當年Kelly當年係紅編亞洲

好掛住Kelly
25週年演唱會消失左

係囉... 都唔明點解無一個串流平台係有齊 Kelly 出過既碟 (而裡面係好多滄海遺珠).... 依家淨係可以好 ol ...
rainbow12 發表於 2020-8-1 11:39

好在我接近齊晒

好掛住Kelly
nicknicknick 發表於 2020-8-20 12:55

我都好掛好掛住,希望出年有演唱會

唔知出年開唔開得返25周年

睇隔離嬋嬋個post見到大家講Kelly
我都好想好想佢會唱一次替換

叫Mark Lui做個MK D ...
masterdragon 發表於 2020-12-3 23:00

如果真係有,現場肯定high 爆

紅館開返
Kelly 會唔會補返個25週年俾我地

感覺紅館
只係將幾首國語歌變返冤鬼

今晚廣州終於肯唱side track

廣州站完整歌單

Ask
都是你的錯
風眼
醉迷情人
時光厚禮
伶仃

談情的價值
花花宇宙Glorious 80’s Remix
我的親人
她比我醜
希望
再生花
紀念日(周筆暢合唱)
周筆暢solo

戀愛神經
大日子
隨身聽
紅眼睛
快樂情人
星夢情真

薰衣草
風花雪
最佳位置
最愛演唱會
誰願放手
有福氣

戀愛情色
shake shake
失憶週末

再生花 紅眼睛 快樂情人 搭多首shake shake
好滾動
(如果香港站加多3、4首side track(唔係medley) ...
LoveMirkay520 發表於 2024-2-25 01:49

她比我醜都好多年無唱過full ver
香港站又有返期待了

如果佢肯唱香薰戀愛治療
我唔介意連埋冤鬼薰衣草一齊唱