返回列表 發帖
kelly 2002問題係樣靚又高貴做怨婦錯哂
樣靚被twins靚兼青春打低,連兒歌都被twins打低

gigi最紅係1999年,2002年只係回勇

2004年其實kelly好過容祖兒,容祖兒果年太大路,2005年直頭無眼睇

2002年反而想知twins d紅定楊千嬅紅d?

02年千嬅整體係紅啲
可以話惟一一個人壓到twins嘅氣勢
Sa + gill廣告界紅但電影唔夠千嬅咁搶
佢哋始 ...
kenneth 發表於 2020-6-30 00:19

因為Kelly 同楊千嬅同期,並不是同sammi同期

講真2002年演唱會後kelly係咪返大陸賺rmb所以消失左?

Phone殺令衰份詞
Btw對不起不是你好似有2nd version
做乜唔入埋碟 ...
LoveMirkay520 發表於 2020-7-1 19:33

mv好型,詞好膠,讓我洗清電話簿的紀錄洗清唱完好難唔恥笑

04年kelly係cm女金
鬥得贏千嬅
對佢嘅成績都有交代啦
kenneth 發表於 2020-7-1 19:41

1999 金kelly 銀王菲 銅gigi
2000 金Kelly 銀sammi 銅楊千嬅

2001 金sammi 銀kelly 銅楊千嬅

2002 金楊千嬅 銀Twins 銅Kelly

2003 金容祖兒 銀gigi 銅Twins

2004 金楊千嬅 銀kelly 銅容祖兒

2005 金Kelly 銀何韻詩 銅楊千嬅

音樂人氣

係wor,全力支持美心天后陳慧琳

當年仲以為最好給最好會好似我的驕傲世上只有咁hit ...
on07111 發表於 2020-7-7 16:53

點少得美心天后前身容祖兒華麗轉身前身

呢句真,所以之前搵過孫耀威作歌
l00540 發表於 2020-7-8 20:23

包皮傷都唔好聽
kelly 最愛慢歌係請放心傷我

97-99佢兩個鬥得好勁,兩個都係2線爬緊上一線女歌手中當年男會LIKE GIGI, 女的會LIKE KELLY

我指朋友 ...
gordon0807 發表於 2020-7-8 12:23

三大玉女kelly,gigi,栢芝
Kelly好多門面朋友

個年如果唔係溫情歌華麗轉身,早已連女銀都補唔住。
講返溫情歌,kelly 05年big hit希望好似比大部分人忽 ...
on07111 發表於 2020-7-11 17:52

華麗轉身係阿姐,美心越唱越強幫祖兒拎女金,美心天后係祖兒才對
希望同迪迪尼點都好聽過明日恩典及越唱越強

祖如果冇美心一早沉咗
LoveMirkay520 發表於 2020-7-11 19:47

kelly呢?

比以前更加沉
LoveMirkay520 發表於 2020-7-12 13:53

美心天后kelly又出現於全港美心,好擔心kelly安全

啲歌嘅意識形態講
Sammi 泛民
Kelly 大愛港豬
Joey 民粹統派
千千 太空移民派
Kay 本土派
Hocc 左膠 ...
kenneth 發表於 2020-7-14 20:47

kelly 係返大陸揾食始祖,好難相信係暗黃

剛剛睇到kelly賣美心月餅電視廣告