返回列表 發帖
Kelly官方upload咗千禧年演唱會D片上youtube
汪明荃高分 家燕傻人低分
菊英羅文不會恨 恨有紫昕
汪明荃高等 顯得康華低等
潔靈祝佢好運 做家英最淫

剛剛睇到kelly賣美心月餅電視廣告

好掛住Kelly
nicknicknick 發表於 2020-8-20 12:55

我都好掛好掛住,希望出年有演唱會
越戒越愛越愛越戒

我都好掛好掛住,希望出年有演唱會
lemontea1069 發表於 2020-8-24 16:34

我估Kelly 演唱會連主題曲
要順延至少一年...
梁詠琪《Preludio》榮登IFPI唱片銷量榜冠軍 • 全新Moving 加強版(CD+DVD)現已上市
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

呢排無論線上廣告同傳統媒體都成日見到Kelly

感覺Kelly又紅返了

唔知出年開唔開得返25周年
越戒越愛越愛越戒

睇隔離嬋嬋個post見到大家講Kelly
我都好想好想佢會唱一次替換

叫Mark Lui做個MK Disco Power Medley
這玨人/天生戀愛狂/花花宇宙/大日子/戀愛情色/替換/感動味蕾/失憶週末

叫Mark Lui做個MK D ...
masterdragon 發表於 2020-12-3 23:00

如果真係有,現場肯定high 爆
越戒越愛越愛越戒

masterdragon 發表於 2020-12-3 23:00

Kelly: 最多唱下lucky day就算

Kelly: 最多唱下lucky day就算
LoveMirkay520 發表於 2020-12-12 23:27

呢首唔收貨
呢個世界總會有啲人永遠都覺得自己冇問題
然後打算解決提出問題嘅人就當無事發生過

啱啱年尾Kelly又出現宣傳Shiseido了,唔知佢最近冇商演會唔會擺多啲時間做歌?
其實我對佢嗰啲這班人/天生戀愛狂感覺麻麻,如果唱dance medley我想佢唱吓幸福灰塵、想當你親人、千手千尋、等不到的人呢啲,不過可能性近乎零... 大路啲Shake Shake同星期五檔案佢都好少唱,下次紅館應該轉吓歌

啱啱年尾Kelly又出現宣傳Shiseido了,唔知佢最近冇商演會唔會擺多啲時間做歌?
其實我對佢嗰啲這班人/天 ...
Serendipity 發表於 2020-12-13 01:40

呢幾首太偏喇
可能性係零
廿年先會有一次為自己作證既奇蹟
不過我都好鍾意幸福灰塵同等不到的人
另外想搭多首Honey Honey
呢個世界總會有啲人永遠都覺得自己冇問題
然後打算解決提出問題嘅人就當無事發生過

宜家聽返baby cat先發覺千手千尋係咸濕歌