返回列表 發帖
愛, yumk一個月派兩首
JasOh103 發表於 2016-2-12 22:00

????????
做咩無啦啦出返official lyrics video
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

DBC 1台旗艦台

DBC 華語歌曲流行指數 @ 12/2/2016
(Week 6 4/2 - 10/2/2016)

RK   LW   Songs            ...
rubylovessss 發表於 2016-2-12 20:03
星期一太空漫遊 + 嗚哇嗚 呢 2 首真係值得推介
希望曾詠欣有得上榜啦

btw, blaster d 歌真係聽完一首想再聽多幾首, 聽到停唔到

????????
做咩無啦啦出返official lyrics video
hehemamama 發表於 2016-2-12 22:32

因為首歌side到無MV不過又係Kay既十大最愛歌曲之一
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

又攞番出黎聽 聽到DJ播呢首好開心 <3

13/11: 失語者>活著是最好的死亡>菲林>偷窺秀>先生有事嗎?>粉末>異類的同類>一克拉>謎>貓鼠遊戲

10/12: 失語者>菲林>異類的同類>一克拉>活著是最好的死亡>先生有事嗎?>謎>粉末>偷窺秀>貓鼠遊戲

13/2: 失語者>活著是最好的死亡>一克拉>菲林>異類的同類>先生有事嗎?>偷窺秀>謎>貓鼠遊戲>粉末

次次聽排序都唔同 愛噶
等我整到十一月睇下有乜變化先

13/11: 失語者>活著是最好的死亡>菲林>偷窺秀>先生有事嗎?>粉末>異類的同類>一克拉>謎>貓鼠遊戲

10/12:  ...
bagfgfcde 發表於 2016-2-13 00:17

二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

10/12:  ...
bagfgfcde 發表於 2016-2-13 00:17
咁點解叫我自plug某首五字歌

一年聽一次噶

上上xxxxxxxxxxxxxStart

上上xxxxxxxxxxxxxStart
nicholashin 發表於 13/2/2016 12:21

隻碟我有份比錢出架

對於單身人士黎講..聽日會係好難過..

美傭 聽日又有得表演
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

浪漫前夕
浪漫前夕
浪漫前夕
情人二月十三快樂更多

咦 ed 已經share咗
我們的總和

浪漫前夕
浪漫前夕
浪漫前夕  
情人二月十三快樂更多  

...
Wonders 發表於 2016-2-13 15:15

一年聽一次噶
ed8671ed 發表於 2016-2-13 12:14

你地心靈相通

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

浪漫前夕
浪漫前夕
浪漫前夕  
情人二月十三快樂更多  

咦 ed 已經share咗 ...
Wonders 發表於 2016-2-13 15:15

號召全壇愛雅力都要些牙洗版 <3

【出賣朋友】
根據消息人士透露…
有一對正在熱戀嘅小情人會喺浪漫正日去長洲…
歡迎各界人士見證佢地第一個浪漫正日…
(好似係…)
嗱我冇開名…歡迎自己搵個位坐低
後記: 呢個朋友好似鐘意連詩雅…噉啱晒
------------
2016.02.13: 連詩雅 - 浪漫前夕

喂我都係揀浪漫前夕喎乜咁啱啊

【出賣朋友】
根據消息人士透露…
歡迎各界人士見證佢地第一 ...
seeseetv 發表於 2016-2-13 18:47
係咪你同你嘅伴侶

我又post 愛輸家lin

樓上成班有拖拍/扮有拖拍嘅,節省少少
毒L唔該聽依首

毒L唔該聽依首:
kayzzz 發表於 2016-2-13 19:40

所以我地呢D單身狗咪啱聽囉

所以我地呢D單身狗咪啱聽囉
rubylovessss 發表於 2016-2-13 19:42

單身都唔使話自己係狗嘅
做隻貓 做隻狗 不做情人~~~~

毒L唔該聽依首:
kayzzz 發表於 2016-2-13 19:40

動機係咩?

單身都唔使話自己係狗嘅
做隻貓 做隻狗 不做情人~~~~
kayzzz 發表於 2016-2-13 19:43

台灣人係咁樣叫個喎

【出賣朋友】
根據消息人士透露…
歡迎各界人士見證佢地第一 ...
seeseetv 發表於 2016-2-13 18:47
你   個朋友應該要學做MV入面個老江湖 pose

台灣人係咁樣叫個喎
rubylovessss 發表於 2016-2-13 19:52

我都識有去左台灣讀書既fd咁叫
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

睇完套戲loop到停唔到

我家祖祖翻唱TANYA既歌 好唔好聽先

連續幾年情人節都係聽住年年咁過

年年情人節我信再等一年 信再等一年。。。。。
利申:唔係鏡粉

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
好彩今日都有一堆人陪我過啫
(計埋今次…起碼有三年嘅呢個日子我係拎過霏姐出嚟)
------------
2016.02.14: 吳雨霏 - Love More

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
好彩今日都有一堆人陪我過啫
(計埋今次…起碼有三年嘅 ...
seeseetv 發表於 2016-2-14 11:39

情人二月十三快樂更多

因為早一日已經慶祝左嗄
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

rubylovessss 發表於 2016-2-14 12:34
用拼音做歌名 係咪大陸歌手黎架

用拼音做歌名 係咪大陸歌手黎架
nicholashin 發表於 2016-2-14 12:52

美霏唔係好識打中文架咋 連寫都唔係好識

ASONE SHIN 唱到扯哂蝦
不過都算跳得幾好

選!擇!苦!捱!放!逐!他!漂!流!人!海!
Tanya!!!

chanchan0909 發表於 2016-2-14 15:09
請各位繼續支持佢地既MusicBee籌款計劃
https://musicbee.cc/project/nowhereboys

請各位繼續支持佢地既MusicBee籌款計劃
https://musicbee.cc/project/nowhereboys ...
nicholashin 發表於 2016-2-14 15:22
差三千 !!!

又或者差一線 又或者差一線

今日的約會 這個日子掛念誰?

又或者差一線 又或者差一線
jasonng 發表於 2016-2-14 16:37

嬌嬌同SASA今日一齊唱

今日哩D日子, 總會想起情人甲...

總有一個人 x 214

總有一個人 x214
kayzzz 發表於 2016-2-14 20:56

美Mi呢首真係好啱今日聽
有俾十大好開心

情人節精選:

2月14的約會
年年
雙失情人節
愁人節
等你約會我
沒有花收的日子

不免碎裂斷腸
四週充斥苦痛哀號
必先要死去活來
讓我忍痛一刀就這麼兩斷
一醒覺 經已殺出 這條路

第二句殺氣好大!

真係啱晒我地D肥人聽

陳詠謙 脂肪葡萄
鄭欣宜 你瘦夠了嗎

真係啱晒我地D肥人聽

陳詠謙 脂肪葡萄
鄭欣宜 你瘦夠了嗎
rubylovessss 發表於 2016-2-15 12:51

加油