返回列表 發帖

[Jan/5/2016] 十分.愛精選 - 方力申/鄧麗欣 (2CD)

出處:永樂唱片
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

金牌果然又喺呢啲時候翻炒

btw
宜家金牌啲歌嘅版權係咪俾華納買埋?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

嘩.... 買番隻先,封面唔錯

我的最爱

太陽幫佢兩個出番隻合唱精選專輯好過啦
又無同屋主

個  list 同之前隻十年精選無咩大分別

呢排電影宣傳咁勁,仲霖金牌幾時出翻炒精選,結果真係有...
but沒倉底歌 又唔系Stephy個人精選,SO SAD
好過沒,都應該會買翻只

個  list 同之前隻十年精選無咩大分別
Alanalan 發表於 2015-12-29 00:19

基本上只系打亂順序同撈亂兩個人既歌
之前系一人一隻CD既

回復 9# KYC0347

最好的時光係 2009 年年頭方力申隻 EP 個名叫 Time Files 入面
    反而只愛一個人呢隻電影歌就好似係第一次出碟? 就算唔係都係第一次出落方力申既碟

同上次青青地色個隻淨精選D歌有些少唔同之餘,今次識得將兩個人既歌撈亂

回復  KYC0347

最好的時光係 2009 年年頭方力申隻 EP 個名叫 Time Files 入面
    反而只愛一個人呢 ...
FY5856 發表於 2015-12-29 00:55

大男人情歌2 & 大男人真女人 出過
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

回復  KYC0347

反而只愛一個人呢 ...
FY5856 發表於 2015-12-29 00:55

以為首歌係Stephy
今次撈到好亂
前面幾首都係stephy
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

又出離呃fans錢
利申:唔係鏡粉

好像很不錯!
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

全部舊歌
又冇新歌同屋主
想點@@

純合唱專輯更吸引

其實金牌旗下係咪冇晒香港藝人
搞到要癡離巢既人金糠好噁心

其實金牌旗下係咪冇晒香港藝人
搞到要癡離巢既人金糠好噁心
hosealiu 發表於 2015-12-29 19:57

金牌俾華納食左啦
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

YesAsia 產品介紹
方力申和鄧麗欣2015年底再度出演葉念琛的電影,在《紀念日》中飾演一對結婚十年的夫妻,延續十年前《獨家試愛》的男女關係。當年二人憑合唱「好心好報」被封為最登對銀幕情侶,《十分。愛》精選雙CD除了收錄二人合演葉念琛愛情三部曲《獨家試愛》、《十分.愛》、《我的最愛》的合唱主題曲和插曲外,還有他們各自在金牌大風期間的代表作共32首。
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

回復 18# abcxyz302006

而家先知金牌俾華納食埋,真係陰公

封面靚過上次十年精選,但係好好戀愛又冇合唱版......

he_01 發表於 2016-1-6 14:36

唉呀係WO, 你講我先發現, 我都係缺呢首冇CD版.....咁都係唔買了
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

he_01 發表於 2016-1-6 14:36

其實點解竟然唔入合唱版嘅 好奇怪
人大了珍惜今次不可有下次