返回列表 發帖
大家好有信心咁,其實千嬅自2012年已經有兩年係度食白果,即管睇下今年會唔會逆轉  ...
powerful 發表於 2015-12-30 01:38

13年唔白果先出奇啦
唔通星星同學十大咩
舊年就marginal少少

留名睇結果
個句「1月 返璞歸真」好電影宣傳
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

估唔到 Power 咁BUY坤
其實係我都幾BUY 陽光點的歌
Tonlo 發表於 2016-1-1 00:07

我都幾鍾意陽光點的歌
我覺得比起原來他不夠愛我有個性好多了
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

榴槤乜乜乜個MV真係拍得好好

暫時d賽果同我心水都幾似

3次男金, 全CM 應該你係最愛柏豪14年果3首情歌, 傳聞我覺得OK GE, 而其他兩首BAN得好實 ...
Kyle_ 發表於 2016-1-10 21:24

你搞到我食緊野都特登login問你咩叫一齊出@_@

愛嬅力報到

千嬅唔好真係唔唱呀
我仲要比十金佢架

你好似幾年都壓千嬅唔比佢三甲而家錯過左先抬頭後又笑中帶淚說 ...
Kyle_ 發表於 2016-1-10 21:50

咁蘭B都唱錯過你先知愛你啦...

06年係創榜年,當年又係最後一周後上,生存之道 Week 52 冠軍,力壓 Fiona; 今年都係剛剛好最後一星期冠 ...
powerful 發表於 2016-1-10 21:51

佢06年之後既部署
都係得07年同11年真係全身髮力
10年都叫大半身既

咁你咪調翻曬畀佢囉  反正你金獎分數都可以調出三甲
nicholashin 發表於 2016-1-10 21:45

我好似冇試過金獎調出三甲

10年算係咁啦, 高質EP + 紅館SHOW好過12,13年, 佢直頭消失左咁==
Kyle_ 發表於 2016-1-10 21:57

生仔無計啦
其實12年上半年佢都好髮力
我個榜佢領先左大半年 點知親之後就byebye

應該係Sage Saga 史上首張全碟上榜既推介專輯得主!  

Sage Saga 年度推介專輯 - 男歌手

Addendum - 麥浚 ...
powerful 發表於 2016-1-10 22:00

千千又出場啦

千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅千嬅