返回列表 發帖
你只要隻碟提名/獎唔係失語者嚇死我就可以。

Support
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

我既直覺果然話我合你今日頒.....

黎曉陽會點?

P.S: 中間有沒有吃飯時間?

2015 落幕,2016 開始。後雨傘時代,我們需要放下沉重,去重新感受生活中每一個小確幸,愛惜身邊每一個好友 ...
powerful 發表於 2016-1-3 17:49

會唔會十大有幸福之歌?! (可疑中.....)

Sage Saga 年度新人 - 組合 金獎

香港不是沒有新聲音,只是靜待有心人去發掘。movin' 在街頭起家,到正式 ...
powerful 發表於 2016-1-3 18:15

(我希望係Jude)

Sage Saga 年度新人 - 女歌手 銀獎

可以駕馭不同曲風,回到慘情呼喊也有自己的個性。

鍾舒祺
上榜歌曲:  ...
powerful 發表於 2016-1-3 18:22

講真金獎個格夠型:)

Sage Saga 年度新人 - 男歌手 銀獎

從東角街唱起,遊過塔門,以香港城市風光作題材,充滿地道風味。

羅啟 ...
powerful 發表於 2016-1-3 18:37

會唔會係坤哥?人歌合一唔似廢青。

Sage Saga 年度新人 - 男歌手 金獎

大台埋沒聲線五年後,終於吐氣揚眉。《原來她不夠愛我》的愛情失敗者姿 ...
powerful 發表於 2016-1-3 18:51

生於斯好難輸喎。
你唔好整個奔向月球嚇大家。

Sage Saga 年度唱片設計企劃大獎

好難得既第一張專輯,從包裝定位,到派台歌曲,以致音樂錄像,每一個 ...
powerful 發表於 2016-1-3 19:02

咁快黎播放指數咁大?感覺係差一點廢青之爭。雖然最好的債都唔弱。

恭喜 YUKILOVEY

咁早開場既 @@
-Prince- 發表於 2016-1-3 19:07

早到連餸都買唔切食完譚仔即返屋企。
其實Powerful 先生玩簡單會比大時代易估一點點。。。。罷。

相信又到晚飯時間囉佢。

希望係Tanya啦
bagfgfcde 發表於 2016-1-3 21:02

其實我覺得陽光好一點。
P. S. 呢隻碟已聽,唔多適合自己。

失語者好有可能係我目前最喜歡 Tanya 既音樂路向。

另外今晚應該頒埋 MV 獎就咁多,之後大獎 (十大、男 ...
powerful 發表於 2016-1-3 21:52

10 號希望你夜晚頒.....因為我要做詩班。
斷估你有安徒生、SM、黎曉陽、Miriam......最少呢度。
留返10號再睇,加油 :D
硬地 發表於 2016-1-3 21:55

喂好耐冇見@@"

所以有
幸福之歌、剛剛好
挾持,香港傑出廢青
仲有上車咒呀.......