返回列表 發帖

【FB】請放心LIKE 我

是咁的。真心講,
之前一路講會Update 個Forum Version,但經過本人高超既建網技術研究後,因為本Forum 個Version 太舊,並唔是就咁Upload 新Ver 咁簡單。
然而,路仍必須走,我地暫時會利用FB 平台做下宣傳 / 出下Po咁。
等技術支援既同事 / 等想技術支援我地既同事 幫幫手先進行Update

同時又擔心 一月一日會重現勁歌之死Ser (唔洗擔心,我估一定死) 而我又未能立即做到重開。Facebook 既功用可以做啲分流。
Link 如下,相信大家已經唔是小學雞,亦做好相關既私隱措施。所以唔洗請求蒼天的許可,想Like 就Like Page 啦

https://www.facebook.com/CMusichart/

另已上傳圖片版 903 結果,呃Like,是常識吧
再一次感謝咁多位Mark AP 既朋友 (?) and 其他會員 一年來既支持

好多句多謝同對唔字都要講講講
學埋著珍惜命中每段債。

2015 _ CM admin

與其被其他媒體利用我地辛苦mark返來既播放率資料作炒作,
我地寧願自己post返預測既結果出嚟比大家share, 一來以正視聽 , 二來credit返一眾CM會員

硬tag蝦餃老母是愛

已like

已like
Moxy Music Choice 2017 WK8
1. 從不信自己 - 鍾舒漫 / 2. 難得一遇 - 林奕匡 / 3. 酷愛 - 王菀之

張敬軒冠軍歌應該是《找對的人》、《過客別墅》
《靈魂相認》係上榜歌
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

有幸成為頭40個Like

張敬軒冠軍歌應該是《找對的人》、《過客別墅》
《靈魂相認》係上榜歌
gn01270160 發表於 2015-12-30 18:02

updated, 眼花搬漏左

updated, 眼花搬漏左
timmy 發表於 2015-12-30 18:47

辛苦你們了
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

淨係個標題已經要比Like
tag得剛剛好
SSN Chart (24 Feb)  我又有新歌喇 (11 Feb)
1. 難 得 一 遇 (2 Weeks No.1) - 林 奕 匡
2. 深 淵 - 王 嘉 儀
3. 終 於 我 們 (1 Week No.1) - 周 柏 豪 Featuring 岑 寧 兒

liked
獵-王嘉儀

liked
Would you critique an English paper if you did not speak English?

好多令tag
love wins!

like!

Like係畀topic嘅lollll
Btw, 如果有美會員可以幫手update每個星期共和榜result就好

Liked
希望自己收得住口唔會污染個page隱藏身份為上
37. 難免你會發覺我寂寞時多麼的可笑
Week8 1願望樹2羽毛麟刺3巴別塔

Liked!
1月1號FB見

釘釘版主真係好
liked
我只盼 這裡有天變回樹 撤回路 疏忽了 趕快去補 趁還未老

支持~~~過左頒獎禮之後果D風平浪靜時段,個PAGE可以玩下溫故知新
CM MARK左AP咁多年, 但好多年前果D AP結果已經網上好難查到 (CM 換左好多次, 舊資料洗晒)
TIMMY 個網又冇左

過往TIMMY個網既HITRATE都幾高, 所以周不時放D舊AP資料呀形勢果D上去應該吸引到唔少人流

已LIKE!!!
辛苦晒,SUPPORT!!!

已LIKE~~
好好的整理!!
辛苦個個每日計AP同埋統計

支持~~~過左頒獎禮之後果D風平浪靜時段,個PAGE可以玩下溫故知新
CM MARK左AP咁多年, 但好多年前果D AP結果 ...
kaytse 發表於 2015-12-31 03:43

其實我都想睇返timmy 個網
雅俗 山林道 多少年 玩家 銀髮白 卜卜卜
乜青 不同班同學 穿花蝴蝶 該死的快樂

CM MARK左AP咁多年, 但好多年前果D AP結果已經網上好難查到 (CM 換左好多次, 舊資料洗晒)
TIMMY 個網又冇左

過往TIMMY個網既HITRATE都幾高, 所以周不時放D舊AP資料呀形勢果D上去應該吸引到唔少人流
kaytse 發表於 2015-12-31 03:43

其實我都想睇返timmy 個網
hehemamama 發表於 2015-12-31 10:38

其實我冇delete到, 只係sina個web service 摺埋左
遲下我可以再放出嚟, 多謝支持

其實我冇delete到, 只係sina個web service 摺埋左
遲下我可以再放出嚟, 多謝支持 ...
timmy 發表於 2015-12-31 10:52

NO搶生意THX

話說我都係因為TIMMYBB個網先識泥CM

遲下我可以再放出嚟, 多謝支持 ...
timmy 發表於 2015-12-31 10:52

好呀!thank you

屮SiU霖屮 發表於 2015-12-31 11:32

me too
雅俗 山林道 多少年 玩家 銀髮白 卜卜卜
乜青 不同班同學 穿花蝴蝶 該死的快樂

屮SiU霖屮 發表於 2015-12-31 11:32

霖霖竟然叫人做TIMMYBB。。。
支持CM FB。。

咳咳
?o.O

已 like 了!

已liked,請放心
一分耕耘,一分收穫。有些歌手的勤奮,真的值得大家學習。

已liked,請放心

代失蹤嘅 2 位管理員講幾句野先
同舊年一樣 , 喺頒獎禮死 Server 嘅話大家可以去到 Cool Music Forum 嘅 facebook page 到討論討論
https://www.facebook.com/CMusichart/

其實可能有好多無 like 到 page 嘅會員未知
最近個 page 都開始 update 左一 D 樂壇嘅資訊
例如有 最新嘅派台歌 , 流行榜 , 當然仲有我地嘅 CM 共和榜 等等等等
目的係想比多 D 人知道我地呢個 forum
除左希望有多 D 新會員之外 , 亦都希望比一 D 舊嘅會員或者已經無玩呢個壇嘅會員透過 FB page 知道呢個壇仲存在緊
而揀呢個時候去做嘅原因除左因為臨近頒獎禮 , 可以比多 D 人見到

所以特別希望大家可以 like 一 like 我地嘅 facebook page
趁喺呢幾日嘅樂壇盛事期間 , 比多 D 人認識我地嘅 forum
如果有咩意見 , 可以搵 2 位管理員傾下計架
搵我都可以 , 不過只限 FB page
多謝大家 提前 1 個鐘祝大家新年快樂 !!!
CBM 2017 NO.374 W8
1. 一蓮托生 [1 周冠] - 迪子 Feat. Bert
2. 模 [1 周冠] - 一群少女
3. 山河故人 [2 周冠] - RubberBand

放心吧,我已Like了!