返回列表 發帖

【FB】請放心LIKE 我

是咁的。真心講,
之前一路講會Update 個Forum Version,但經過本人高超既建網技術研究後,因為本Forum 個Version 太舊,並唔是就咁Upload 新Ver 咁簡單。
然而,路仍必須走,我地暫時會利用FB 平台做下宣傳 / 出下Po咁。
等技術支援既同事 / 等想技術支援我地既同事 幫幫手先進行Update

同時又擔心 一月一日會重現勁歌之死Ser (唔洗擔心,我估一定死) 而我又未能立即做到重開。Facebook 既功用可以做啲分流。
Link 如下,相信大家已經唔是小學雞,亦做好相關既私隱措施。所以唔洗請求蒼天的許可,想Like 就Like Page 啦

https://www.facebook.com/CMusichart/

另已上傳圖片版 903 結果,呃Like,是常識吧
再一次感謝咁多位Mark AP 既朋友 (?) and 其他會員 一年來既支持

好多句多謝同對唔字都要講講講
學埋著珍惜命中每段債。

2015 _ CM admin

與其被其他媒體利用我地辛苦mark返來既播放率資料作炒作,
我地寧願自己post返預測既結果出嚟比大家share, 一來以正視聽 , 二來credit返一眾CM會員

已like
無力將天氣逆轉。

張敬軒冠軍歌應該是《找對的人》、《過客別墅》
《靈魂相認》係上榜歌
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

有幸成為頭40個Like

張敬軒冠軍歌應該是《找對的人》、《過客別墅》
《靈魂相認》係上榜歌
gn01270160 發表於 2015-12-30 18:02

updated, 眼花搬漏左

updated, 眼花搬漏左
timmy 發表於 2015-12-30 18:47

辛苦你們了
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

淨係個標題已經要比Like
tag得剛剛好
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

liked

liked
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好多令tag
love wins!

like!

Like係畀topic嘅lollll
Btw, 如果有美會員可以幫手update每個星期共和榜result就好

Liked
希望自己收得住口唔會污染個page隱藏身份為上
47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

Liked!
1月1號FB見
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

釘釘版主真係好
liked

支持~~~過左頒獎禮之後果D風平浪靜時段,個PAGE可以玩下溫故知新
CM MARK左AP咁多年, 但好多年前果D AP結果已經網上好難查到 (CM 換左好多次, 舊資料洗晒)
TIMMY 個網又冇左

過往TIMMY個網既HITRATE都幾高, 所以周不時放D舊AP資料呀形勢果D上去應該吸引到唔少人流

已LIKE!!!
辛苦晒,SUPPORT!!!

已LIKE~~
好好的整理!!
辛苦個個每日計AP同埋統計

支持~~~過左頒獎禮之後果D風平浪靜時段,個PAGE可以玩下溫故知新
CM MARK左AP咁多年, 但好多年前果D AP結果 ...
kaytse 發表於 2015-12-31 03:43

其實我都想睇返timmy 個網
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

CM MARK左AP咁多年, 但好多年前果D AP結果已經網上好難查到 (CM 換左好多次, 舊資料洗晒)
TIMMY 個網又冇左

過往TIMMY個網既HITRATE都幾高, 所以周不時放D舊AP資料呀形勢果D上去應該吸引到唔少人流
kaytse 發表於 2015-12-31 03:43

其實我都想睇返timmy 個網
hehemamama 發表於 2015-12-31 10:38

其實我冇delete到, 只係sina個web service 摺埋左
遲下我可以再放出嚟, 多謝支持

其實我冇delete到, 只係sina個web service 摺埋左
遲下我可以再放出嚟, 多謝支持 ...
timmy 發表於 2015-12-31 10:52

NO搶生意THX

話說我都係因為TIMMYBB個網先識泥CM

遲下我可以再放出嚟, 多謝支持 ...
timmy 發表於 2015-12-31 10:52

好呀!thank you

屮SiU霖屮 發表於 2015-12-31 11:32

me too
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

屮SiU霖屮 發表於 2015-12-31 11:32

霖霖竟然叫人做TIMMYBB。。。
支持CM FB。。

咳咳
?o.O

已 like 了!

已liked,請放心
體育生1S

已liked,請放心

代失蹤嘅 2 位管理員講幾句野先
同舊年一樣 , 喺頒獎禮死 Server 嘅話大家可以去到 Cool Music Forum 嘅 facebook page 到討論討論
https://www.facebook.com/CMusichart/

其實可能有好多無 like 到 page 嘅會員未知
最近個 page 都開始 update 左一 D 樂壇嘅資訊
例如有 最新嘅派台歌 , 流行榜 , 當然仲有我地嘅 CM 共和榜 等等等等
目的係想比多 D 人知道我地呢個 forum
除左希望有多 D 新會員之外 , 亦都希望比一 D 舊嘅會員或者已經無玩呢個壇嘅會員透過 FB page 知道呢個壇仲存在緊
而揀呢個時候去做嘅原因除左因為臨近頒獎禮 , 可以比多 D 人見到

所以特別希望大家可以 like 一 like 我地嘅 facebook page
趁喺呢幾日嘅樂壇盛事期間 , 比多 D 人認識我地嘅 forum
如果有咩意見 , 可以搵 2 位管理員傾下計架
搵我都可以 , 不過只限 FB page
多謝大家 提前 1 個鐘祝大家新年快樂 !!!

放心吧,我已Like了!

已like~

Liked

簽名被屏蔽

已like thanks

Liked

Liked!

Liked

liked

Liked

liked

like jor !
Gum Leng Lui

liked~

Liked

Liked

係FB 帶我嚟cool music forum 㗎❤️

Liked~

啊原來我轉左fb ac冇like到
而家like返先
Nick's Music Selection 2024 (Week 12)
1. 我們曾經白頭到老 - 王菀之  2. 說走就走 - 雷同二友  3. Back In The Game - COLLAR

一早like左

Liked