返回列表 發帖
好認同 power 希望下年宋生真係唔好出席
改潮換代其實一早應該要發生
係好事定壞事 睇新一輩做化啦
望廣東歌繼續發光~

宋生未拎至尊喎
btw世小個至尊呢??
903寧願俾個唔出席嘅eason攞至尊,都唔俾joey/hacken,你點睇 ...
kayzzz 發表於 2016-1-2 23:24

好耐未試個 睇得 咁刺激 咁好玩 ! 希望宋生今年真係最後完美終結~

其實hacken 唔恨叱吒, 佢年年都唔想黎甘應該係環球幫佢r獎
people 發表於 2016-1-3 02:24

宋生係講歌迷會已經直接表達左根本就唔想出席任何頒獎禮

其實如果你地有聽過坤歌既話,應該會明白點解我會搵佢同千嬅比。當然我都講左,論資歷論音樂多元性論人氣累 ...
powerful 發表於 2016-1-4 01:00

其實陽光點的光 真係一首好有意思的歌 好鐘意呢類簡單的歌 好舒服  另一首就唔岩我口味

除左最組Tag錯 仲有 頒找對的人 但Tag 過客別墅

我覺得呢2樣 先係今年903最大黑點

希望你唔好介意我之前咁樣講克勤,其實佢今時今日識得自嘲已經進步左好多,但作為前輩級歌手應該多D自主 ...
powerful 發表於 2016-1-4 01:28

我從來無假意個 我鍾諗得你寫的文章我都好認同宋生好唔自主
唔淨指在歌曲上,其他野都係

呢個都理解,但問題佢11 13 14 15(無記錯的話)連續幾多年遲到早退,真系極度唔尊重個頒獎禮咯 ...
阿mark 發表於 2016-1-5 21:05

呢樣野係因為佢唔鐘意做大哥  令大家忘記左佢輩份去到邊 佢事實係學友個輩 出道30年啦 神台級黎老人家肯黎 已經好比面 好尊重啦XD

隨便打幾點睇法:
1.雖然唔鐘意吳業坤,亦唔多接受到距拎最男,不過最男最歌系投翻嚟,無咩好嘈。(其實我 ...
CBY0710 發表於 2016-1-5 21:31

Callstar 十大被OUT 就真係慘慘豬

但你話組金呢 我就認為如果因年頭碟 的 Feat 扣AP呢
我覺得好合理, 因為基本上係一個人唱在加上有某些歌 係合唱式友情演出
我明白有質素係真  但都要尊重番規則 唔可以唱片公司話係咩就係咩
所以我好希望 呢D位 各謀體 執得嚴謹D 架