返回列表 發帖
唔知會唔會帶挈美煎做嘉賓呢

Sandy 已經無同環球合作啦...
所以應該唔會請佢...
可能許生大機會 D , xd
lokben 發表於 2016-1-12 15:11

我以為因為美煎簽左環球, 憶蓮先至揾美煎玩中國之星咋

今次 Sandy 演唱會太陽娛樂文化有份主辦,所以先搵安仔上中國之星----> 這個也很有機會...

講開簽約環球, 我有d 懷疑中國好聲音果個長宇也有可能簽香港的唱片公司, 好似佢已經黎左香港...身為中日混血兒既佢, 睇怕好難在內地走紅, 但呢種歌手可能好適合香港...

回復  lblemon

今日美蓮記招都有提到安仔,睇嚟有做嘉賓機會...
另外仲預告透露演唱會上會唱至少一首新歌 ...
lokben 發表於 2016-1-14 21:59

期待廣東碟!

雖然唔想 但都覺得今次好大機會有嘉賓
除左美安 唔知點解我凝住會有美叉 ...
masterdragon 發表於 2016-1-15 00:57

點解我都係直覺會有美叉...係咪因為佢地在咪王爭霸唱左没結果呢.

其實我都係呢兩日先知佢地咁岩又係唱左沒結果(但我覺得佢地唱得有D亂)

另外覺得佢地近年都做好多 ...
masterdragon 發表於 2016-1-16 23:40

而且美叉係容易得到前輩女歌手的幫助...關淑怡, SAMMI, 張德蘭, GIGI...音樂總監倫永亮又係支持美叉既...生於斯就係倫永亮作曲

買到周日 2張 $480

係咪好多中年中產人士 復活節會去旅行? 銷情麻麻喎

可能呀蓮係press con講咩鬼"今次演唱會充滿新的構思和想法,對自己和觀眾來說會是很大的衝擊,故希望歌迷 ...
阻住 發表於 2016-1-25 19:48

冇乜人會留意佢press con講乜啦. 可能粉絲會留意, 但粉絲點都會去架啦

啲飛滯滯地,同埋好多黑色位放佐出黎賣,連山頂位都未爆,發生咩事? 係咪啲人未開始買飛? ...
Jacz 發表於 2016-1-29 12:26

1. 復活節好多人旅行
2. 冇宣傳, 前輩歌手十分需要在無線搞宣傳音樂會, 勁多中年人係通過無線得知樂壇消息