返回列表 發帖

【GEM好友結婚了!】經理人證實李蘊已註冊 海南補擺酒

24歲嘅李蘊結婚了!咁突然嘅?今晚佢兩個好姊妹鄧紫棋(G.E.M.)同何超蓮同時upload佢哋三個著住禮服嘅相,G.E.M.喺IG表示:「想起我們曾一起在家裡哭、想起曾經受傷的妳是如何慢慢遇到幸福,這一刻真的很感動!你很美,從內到外!你是最美的新娘!」

超蓮表示:「看著你們開始談戀愛到現在走到結婚步入禮堂,實在是太替你開心了!感動到眼淚一直流寶貝你會一直幸福到老的!我愛你」
本報今日問到李蘊經理人Peter,佢話:「佢哋註冊咗一段時間,今日喺海南補擺酒,李蘊話多謝大家。」Peter繼續話:「畀新郎100個like,佢好叻仔,有才華,佢老公以前係銀行行長,o依家轉行做生意,係實幹嘅人,李蘊嫁畀佢好幸福,祝福佢哋。」李蘊同內地男友羅章冠都拍咗拖一段時間,不過之前佢已經一直表示想結婚,估唔到收得咁密!
希望大家祝福完王菀之BB,都會繼續為李蘊BB送上祝福

所以要回顧李蘊經典作品

乜唔係劉謙咩

嗚啊!!!!好開心李蘊終於結婚
btw 當年151617我投5分架

乜唔係劉謙咩
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-3 23:14

散左好幾年啦

明明覺得佢同劉謙分手只係唔係好耐之前嘅事
轉個頭又結婚
利申:唔係鏡粉

所以要回顧李蘊經典作品
nicholashin 發表於 2016-1-3 22:58
呢首以前成日聽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

熟CREAM年代既歌多D
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

李蘊 =。=
我記憶中係一隊9唔搭8嘅三個妹妹仔, 果陣仲有三個毛都未生齊嘅男子組合, 有一首哥哥乜鬼談戀愛.

以前舊版CM傻duck最愛, 噴.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

乜唔係劉謙咩
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-3 23:14

結咗婚啦 old news

所以婚禮當日有冇播151617慶祝??
DM多仔多到覆唔哂

李蘊 =。=
我記憶中係一隊9唔搭8嘅三個妹妹仔, 果陣仲有三個毛都未生齊嘅男子組合, 有一首哥哥乜鬼談戀愛.
...
風見志郎 發表於 2016-1-4 11:18

幫哥哥找女友
細個成日聽

如何幫哥哥找個女友, 這是個動腦筋任務
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

聽到佢既名即時諗起佢當年喺CM破過既紀錄

嗚啊!!!!好開心李蘊終於結婚
btw 當年151617我投5分架
jsun 發表於 2016-1-3 23:17

你女神結左婚 你係咪傷心欲絕嘎
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

你女神結左婚 你係咪傷心欲絕嘎
Our_Souvenir 發表於 2016-1-7 03:32

唔會喔 好開心佢搵到佢幸福同埋佢老公真人真係幾正

jsun 發表於 2016-1-7 05:08

你想做小三同你女神爭仔嘎

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

李藴都幾慘
結婚咁大件事  新聞標題既然系【GEM好友結婚了】
知名度低到比gem Bb搶曬風頭
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

jsun 發表於 2016-1-7 05:08

你識佢老公咩?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

如何幫哥哥找個女友, 這是個動腦筋任務
gn01270160 發表於 2016-1-5 14:43

經典

你識佢老公咩?
matthew1990 發表於 2016-1-14 13:54

純粹見過三次lol

冇人想知==
linda 發表於 2016-1-13 18:03

你唔想知咪skip左佢 無人逼你一定要知一定要留意

純粹見過三次lol
jsun 發表於 2016-1-14 20:32

內地銀行行長 都識咁勁