返回列表 發帖
KHMusic流行熱選十優
流行熱選.第六位

流行熱選.第五位
我最喜愛的卡通人物, 蠟筆小新
細個屋企唔係有 ...
kenny1102 發表於 2016-1-16 20:51

寫妳太難有十大
  其實隻歌都幾正
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

KHMusic流行熱選十優
流行熱選.第四位

流行熱選.第三位
三甲了, 呢首歌之所以咁有共嗚
係因為可能係記 ...
kenny1102 發表於 2016-1-16 21:08

那一個我有一咁高位都好難得

對上一次係十大已經係2006年了~
kenny1102 發表於 2016-1-16 21:14

同叱吒一樣

我至少比過女金佢~~
kenny1102 發表於 2016-1-16 21:21

咁cm都算愛fi力
  juno兩首貼住出

KHMusic流行熱選.新力軍.組合
由於唔識tag既閞係~講得出今年有邊3個新組合單合, 我就比邊3個啦~~ ...
kenny1102 發表於 2016-1-16 21:36

新人要分開頒

KHMusic流行熱選.新力軍.組合

金獎:movin'
上榜歌曲:十萬個如果 及冠軍歌:小確幸

銀獎:ZolarW ...
kenny1102 發表於 2016-1-16 21:39

搵英仁合唱團填氹

KHMusic流行熱選.年度樂壇組合

KHMusic流行熱選.年度樂壇組合
金獎
做組合難, 做女子組合仲難
睇下d資 ...
kenny1102 發表於 2016-1-16 22:32

SG實至名歸, 有人肯定, 邊到噴ze

可能係as one呢~
kenny1102 發表於 2016-1-16 22:35

你d taste唔會差到咁ma

其實SG都好冷~好似冇咩人比金佢地~3甲都唔多見~
kenny1102 發表於 2016-1-16 22:43

金好似有一個, 3甲都有少量, me係其中一個, 仲要係連續兩年組銅

KHMusic流行熱選.年度樂壇女歌手

KHMusic流行熱選.年度樂壇女歌手
有歌手講過, 創業難, 守業更難
沒錯 ...
kenny1102 發表於 2016-1-16 22:58

mag今年剩係掃女銀