返回列表 發帖

YES LEON!!!!!!!!里奧仔今次得咗啦!!!

To be frank Leon佢個角色難度其實唔高...
佢一定唔會演到Steve jobs同lily

点解法斯賓達賽前影帝呼聲咁低?

總結下先:D

燈神在此 BEST PIC八套入面齋係冇睇SPOTLIGHT但贏左
男配Mark Rylance拎左 實至名歸
男主 冇得食花生 佢段SPEECH留左幾多年???
女主 CATE你永遠都係我心入面既女主角<333333333
雖然本身都估係SAMSMITH拎 但今日唱完真係好想拎既係GAGA
好想睇多次MADMAX
JLAW今晚個LOOK好令
永遠懷念ELLEN/NPH 做HOST
痴線嫁? 成晚D人未講完就入音樂連Best Director都係咁????

由細個睇Titanic睇到大
咁多年佢兩個都變咗好多

總結下先:D

燈神在此 BEST PIC八套入面齋係冇睇SPOTLIGHT但贏左
男配Mark Rylance拎左 實至名歸
...
屮SiU霖屮 發表於 2016-2-29 13:10

控制感言時間一直都有,但今年特登要求得獎者提供要感謝嘅人嘅名單,然後係屏幕上滾動播出名單..

不如估下Leonardo下次再拎係幾時

Lewis 發表於 2016-2-29 14:16

一次都夠了

Lewis 發表於 2016-2-29 14:16

黎緊拍24個比利
睇下有無機啦

Sam Smith真係7到爆, 覺得自己好叻好威咁
好心佢啦, 緊係知自己首歌同套戲都無乜亮點先搬gay出來講
套戲同首歌關乜事呀
似曬泰十年咁講自己記錄不過仲衰, 講錯
明明同Skyfall差好多皮都贏到
'making it all about me'又一好例子
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

Sam Smith真係7到爆, 覺得自己好叻好威咁
好心佢啦, 緊係知自己首歌同套戲都無乜亮點先搬gay出來講
套戲同 ...
JasOh103 發表於 2016-2-29 20:12

今晚之後好討厭佢
痴線 明明唔關事 無啦啦講乜鬼LGBT

leo仔都拎佐
幾時到johnny depp

今晚之後好討厭佢
痴線 明明唔關事 無啦啦講乜鬼LGBT
屮SiU霖屮 發表於 2016-2-29 20:24

我開始反佢
條死淫蟲俾Dustin Lance Black喺Twitter串爆
'Hey @SamSmithWorld, if you have no idea who I am, it may be time to stop texting my fiancé. Here's a start:'

原來想勾tom daley
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

我開始反佢
條死淫蟲俾Dustin Lance Black喺Twitter串爆
'Hey @SamSmithWorld, if you have no idea who I ...
JasOh103 發表於 2016-2-29 20:40

好賤咯條友

Oscar終於還清里奧仔呢筆債

catchup完個show
其實賽果都算正路
睇完gaga個performance 覺得佢攞值d lor
個host成晚淨係玩racism呢個topic都幾悶吓 -,-

btw spotlight之前都已經有興趣睇
希望攞咗best pic會開返多啲場次比我得閒嗰陣入戲院睇

丹麥女孩有興趣想睇
Eddie扮得好似女人
之前都睇到poster以為有2個女主角