返回列表 發帖

YEAHYEAHYEAH
228 梁天琦有希望了~
THANKS 燈~
過年流流相嗌唔好口
黎黎黎, 一人送罐什餅比燈啦
有排佢食架啦 :D

anyway 你投你既周浩鼎啦
6 7 是但一位都千祈唔 L 掂喎好唔好

根本抗爭既機會係冇得預備定,時機話黎就黎,你見歷史上d 抗爭革命都係咁,冇幾多次真係一次就成功,反正 ...
Kyle_ 發表於 9/2/2016 14:25

丫你地又真係同佢嘈架喎 :D

琴晚見到d 黑警咁樣已經燥底,而家見完佢鳩up 火上加油要出出火
Kyle_ 發表於 9/2/2016 14:28

對住和理非非既左膠講多一句都廢事

100%認同民主黨及公民黨的聲明:

旺角於年初二凌晨發生嚴重警民衝突,其間有警員見同袍被打,向天開了兩 ...
酷愛903 發表於 9/2/2016 14:30

梁天琦收埋邊個最開心丫, 自己諗啦

其實點解有人要打記者?
IL.T. 發表於 9/2/2016 16:10

見人就打囉, 被操縱囉, obedient 嘛

大家第一日知佢係左膠咩
nicholashin 發表於 9/2/2016 18:53
sor 其實佢既野無乜興趣記得

Simple chinese
SimpleLoveSong 咩

做咩都得,總之不可使用暴力!!
酷愛903 發表於 10/2/2016 20:26

紅字大晒呀 ?!
制度暴力就得,真係還手就唔得 :D
比人蝦到上心口繼續揸住個紙杯啦left plastic

係既係既, 犯左法就係犯左法
絕對唔可以學個0靚妹咁問犯左法又點喎

但係當你受盡欺壓所有聲音都無人聽到
佢既怨屈你明咩?

無,因為你淨係諗緊你自己。

你唔幫我地呢一代都算, 你仲口口聲聲紅色字走黎割蓆? 你自唔自私d 呀

當情況已經失控既時候你是但走去鬧邊一邊都係偏頗
而造成呢個chaos 既根源根本就係呢個特區政府, that's all

PS 唔記得LOGOUT 呀笠水 _ !

如果暴力可以同中共对抗,那就不会发生6-4事件了
C.K. 發表於 10/2/2016 20:52

係囉係囉乜野都唔好做等死囉好唔好

又蘋果又星島
我唔知話你係扮中立, 扮左膠定係真五毛好喎