返回列表 發帖
取消一場定所有場次
l00540 發表於 2016-4-28 18:56

所有啊

蝕得多羅今鋪...
上個月先話係個show係史無前例,物資全部外國運黎,裝成既貨櫃疊起高過ICC;
現場又提供餐飲,仲有Tiffany送。

真係聽到好多人從外地返黎香港睇,
而家只好希望盡量盡快搞惦帳篷問題,後面搞得到就搞啦。
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

Cancel 噶

衛蘭響屋企食薯片慶祝噶
nicknicknick 發表於 2016-4-28 18:50

我唔想鬧人,但你真係好乞人憎
【This is MC】澳門見

老黎話聽日4pm會講聽晚果場開唔開得成

老黎話聽日4pm會講聽晚果場開唔開得成
阻住 發表於 2016-4-28 23:36

搞成咁佢仲有無心機唱都係一個問題

如果聽日開得翻
可唔可以之後補翻一日?

中環個到都無野搞嫁啦
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

如果聽日開得翻
開唔開以之後補翻一日?

中環個到都無野搞嫁啦
hinz 發表於 2016-4-28 23:40

演唱會日期 : 2016年4月28至5月3, 6-7日   ????

4,5日可唔可以補返場?

睇完報道真係覺得成件事都係主辦單位嘅責任
食環署通知咗咁多次話材料有問題都唔改
好懷疑主辦單位係咪想拖到最後一日以為食環署臨時臨急一定會是是旦旦批個牌俾佢

30周年搞成甘,哎好似關淑怡甘,系紅館咪算咯,衣家點都補償唔到第一場買左飛的人,仲要之後甘多場都唔知點收科

30周年搞成甘,哎好似關淑怡甘,系紅館咪算咯,衣家點都補償唔到第一場買左飛的人,仲要之後甘多場都唔知點 ...
阿mark 發表於 2016-4-28 23:57

Leon就係想做d唔同既野俾大家睇
點知搞到咁, 早知真係紅館好過

Cancel 噶

衛蘭響屋企食薯片慶祝噶
nicknicknick 發表於 2016-4-28 18:50

衛蘭開心啲定樂基兒開心啲?
定已經搵埋 JW 應昌佑開左 Party?

其實影響好大咯,仲要系8場甘多。。。你話香港本地,廣東地區就算了,有d系其他地方過來,又book曬酒店 ...
阿mark 發表於 2016-4-28 21:35

-_-外地黎睇既朋友實sad爆 LOL

Leon就係想做d唔同既野俾大家睇
點知搞到咁, 早知真係紅館好過
lemontea1069 發表於 2016-4-29 02:13

希望我嘅2號飛可以睇啦。紅館有保障啊

我對Leon有信心, 佢一定搞得掂

黎明剛於FB公布會拆哂所有帳篷,今晚騷照開!
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

我對Leon有信心, 佢一定搞得掂
lemontea1069 發表於 2016-4-29 12:50

我都係 覺得佢可以好好settle件事

今晚可以如期開騷!
Good show Leon!!!
一定好感動

黎明剛於FB公布會拆哂所有帳篷,今晚騷照開!
酷愛903 發表於 2016-4-29 16:21

咦,咁會唔會有人投訴噪音

咦,咁會唔會有人投訴噪音
kayzzz 發表於 2016-4-29 16:34

希望唔好啦, 睇到LEON FB, 真係好感動

lemontea1069 發表於 2016-4-29 16:53

之前有一次倫伯好似試過係咁

Good luck

之前有一次倫伯好似試過係咁  

Good luck
kayzzz 發表於 2016-4-29 16:55

今次冇咁近住宅, 應該冇事既

lemontea1069 發表於 2016-4-29 16:53

望就望唔好落雨啦
(好想帶D黑膠比佢簽名-.-)

拆帳篷! 即係話外面d人可以免費聽和睇騷喎

望就望唔好落雨啦
(好想帶D黑膠比佢簽名-.-)
艾石仔 發表於 2016-4-29 16:59

天文台話今晚降雨機率只有20%

今次冇咁近住宅, 應該冇事既
lemontea1069 發表於 2016-4-29 16:56

近政府總部嗎? 小心689 及其家人投訴, 哈哈

近政府總部嗎? 小心689 及其家人投訴, 哈哈
lblemon 發表於 2016-4-29 17:10

仲未有牌
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

其實冇帳篷大家睇都幾好
橫掂飛都賣曬

去到,但仲未入得場,係咪真係開得成

入緊,但入口係摩天輪隔離,龍尾依家兜到去特首辦對面
LM等睇老黎破娜姐個紀錄

LM等睇老黎破娜姐個紀錄 ...
阻住 發表於 2016-4-29 20:49

今日冇計啦
不過都幾慘
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

一盒子的愛 = 一疊memo pad

同埋都幾多人企係閘口外等開場

等rundown

LM等睇老黎破娜姐個紀錄 ...
阻住 發表於 2016-4-29 20:49

想問, 係咪取消左場內飲食部分?

好想有人用periscope做live播放(之前madonna個show好多fans做live直播) haha

係咪氣氛好好?大家有冇大叫leon leon令黎天王一出場即喊?

想問, 係咪取消左場內飲食部分?
lblemon 發表於 2016-4-29 22:02

係囉
又話有得早入場食野

剛剛睇新聞, 好多人企響出面睇啊

02 著地 - 鄧麗欣

~9:45pm開場,依家出credit話完場囉
睇下有無encore

~9:45pm開場,依家出credit話完場囉
睇下有無encore
阻住 發表於 2016-4-29 23:25

今晚入場唔知好事定壞事

睇joey ig
真係聽得好清楚
02 著地 - 鄧麗欣

睇joey ig
真係聽得好清楚
hinz 發表於 2016-4-29 23:30

快歌好難聽唔清

快歌好難聽唔清
艾石仔 發表於 2016-4-29 23:31

咁大聲喎
會唔會誇左d呀
02 著地 - 鄧麗欣

JW 睇得咁開心既
02 著地 - 鄧麗欣

Rundown

DNA出錯
危情追蹤
Ellie
如果可以再見你

今生不再
我的另一半
送你一瓣的雪花
十字天使
月亮下求你一吻
中毒的愛情
願你今夜别離去
越夜越有機
眼睛想旅行
我愛IChiBan
我可以忘記你
哪有一天不想你
夏日傾情

廿首都冇................