返回列表 發帖

鍾嘉欣結婚:鍾嘉欣認已結婚 周六擺酒

http://m.on.cc/nc/ent/20160224/20160224160920en.html

D高層不斷否認,現在終於認了  
真係恭喜哂,但冇提係咪有BB
唔通真係咪講得住?

嘉欣與老公

恭喜晒嘉欣BB

我真係恭喜你呀
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

快到……甘新碟仲出嗎?

佢而家套劇播緊 係呢個時候宣佈結咗婚

又一間公司既一姐結婚
唔知太陽一姐定英皇一姐結先呢
Happy and Blessed.

唔係掛...
睇怕隻碟都係凍過水

恭喜
佢都係時候結婚生仔喇

弓喜!
聽講有咗幾個月添?

原來真係會痛架
愛佢都有十年啦, 一代女神bb

好戥佢開心亦都祝福佢能夠幸福快樂
不過好難過就係....點解個老公咁樣架!!!!???? 救命
唔想相信, 但係成件事真係好似奉子

Anyway會繼續支持佢!
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

快到……甘新碟仲出嗎?
阿mark 發表於 2016-2-24 16:45

應該唔會了。佢重有時間(心情)錄歌同宣傳嗎? 的resources都比哂吳小姐同谷小姐啦!
唔怪之佢今年所有頒獎禮都食白果,唔知佢會唔會同無綫提早解約?

原來真係會痛架

...
JasOh103 發表於 2016-2-24 17:09

好過伍允龍

原來真係會痛架

...
JasOh103 發表於 2016-2-24 17:09

都似有咗
個樣真係同佢個ex差好遠
但現實往往係咁

應該唔會了。佢重有時間(心情)錄歌同宣傳嗎? 的resources都比哂吳小姐同谷小姐啦!
唔怪之佢今年所有頒獎禮 ...
Ching2015 發表於 2016-2-24 17:09

結咗婚都可以工作㗎

結咗婚都可以工作㗎
kayzzz 發表於 2016-2-24 17:16

當然可以,但覺得TVB唔會再重用佢。

當然可以,但覺得TVB唔會再重用佢。
Ching2015 發表於 2016-2-24 17:17

依家都唔覺重用啦

點解個男o既未見過o既我仲以為佢同伍允龍結婚添,會唔會太outdated

依家都唔覺重用啦
kayzzz 發表於 2016-2-24 17:18

唔怪之去年首歌咁hit都輸比吳若希,佢結婚益左弱雞

恭喜
雖然有d估唔到
利申:唔係鏡粉

都似有咗
個樣真係同佢個ex差好遠
但現實往往係咁
kayzzz 發表於 2016-2-24 17:13

想喊出來
女神結婚了新郎不是我

C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

唉 點解女神都會嫁啲其貌不揚嘅男人

回復 6# jose

太陽一姐系Fiona 定系Stephy啊

恭喜曬嘉欣BB!!!
希望你婚後唔好放棄演藝和歌唱事業

自同伍允龍八年情玩完,嘉欣BB嘅感情事就進一步密封,但原來唔聲唔聲,月尾將會下嫁前無綫集團主席梁乃鵬嘅姪仔

據知,嘉欣BB去年經家姐Annie介紹,認識喺溫哥華開設脊醫診所嘅Jeremy,診所暫時僱用7個員工,對方年薪更高達百萬加幣,折合接近6百萬港幣,有「才」又有「財」,正宗鑽石王老五一個。

Jeremy同BB發展接近一年,對女友百般遷就,已經令女友屋企人都覺得冇揀錯;再加上早幾個月發現有餡,到依家已經有成5個月,所以,更加要快快拉埋天窗啦!

與此同時,嘉欣BB Instagram有消息指佢會喺今個星期六,即係2月27日結婚。睇嚟由這一分鐘開始計起,唔少嘉欣BB嘅宅男粉絲,要冒住心碎危機度過今個月尾喇!
被消失的子彈

佢係床上果時係咪會高叫Oh My God, You Good Boy
留名煒

AV汁男咁樣
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2016-2-24 17:52

知唔知個男人幾多歲????
有埋5個月BB 啦。。。OMG

知唔知個男人幾多歲????
有埋5個月BB 啦。。。OMG
kk8733 發表於 2016-2-24 17:57

43? (好似係)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

下。唔係伍允龍咩。。咁突然變左另外一個
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

下。唔係伍允龍咩。。咁突然變左另外一個
dom 發表於 2016-2-24 18:09

真係唔知邊個係衰啦。。
伍允龍BB 好慘。。。

43? (好似係)
matthew1990 發表於 2016-2-24 18:09

可能唔止。。做得佢個老豆啦。。。

回復 25# matthew1990

啲登高仔好衰
但啲留言好好笑

其實我都睇好煎pan會同嘉欣呢對螢幕情侶架
佢地好襯 可惜唔係同煎pan

呢一兩個星期先有雜誌話佢同伍允龍秘婚
點知 -.- 前度結婚了 新郎不是我

CONGRATS 嘉欣 BB

雖然唔明點解揀個咁既樣 但我信係真愛 ...
我阿媽問佢做咩揀個鹹濕佬

其實係未我們結婚了就黎派台
宣傳技巧
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

通常一個女人同一個長跑n年嘅男友甩拖之後,都會好快同另一個男人閃婚
佢同胡杏兒都係咁……
女人都係求安定,有個歸宿

恭喜嘉欣BB
真係唔信Herman會唔知

通常一個女人同一個長跑n年嘅男友甩拖之後,都會好快同另一個男人閃婚
佢同胡杏兒都係咁……
女人都係求安 ...
CherryCat 發表於 2016-2-24 19:57

佢同胡杏兒個戀愛歷情真係幾似
個男友又係年初識,又好快咁認定係Mr. RIGHT,然後唔夠一年就結婚啦

呃唔到我既
根本就係周華健黎

同埋仲唔係聖母再世?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

佢同胡杏兒都係咁……
女人都係求安 ...
CherryCat 發表於 2016-2-24 19:57

所以矛盾一生歌詞對好多女人都中到應一應
又想結婚成家但男方又唔肯
唯有忍痛分開
楊思琦又係咁

回復 11# Ching2015

之前唔系話錄好了嗎?其實佢究竟系咪星夢的

所以矛盾一生歌詞對好多女人都中到應一應
又想結婚成家但男方又唔肯
唯有忍痛分開
楊思琦又係咁 ...
hosealiu 發表於 2016-2-24 20:35

羊 CK 唔係背住條仔偷食食到有埋餡之後條仔成家先後知後覺
再之後以為吊到金龜到最後先發現原來個餡個老豆係空心老倌咩?
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

回復  Ching2015

阿mark 發表於 2016-2-24 20:39

今年 1 月 UPLOAD 的

本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

今年 1 月 UPLOAD 的
Our_Souvenir 發表於 2016-2-24 21:11

吳若希張相大過佢同位置靚過佢。

回復  Ching2015

阿mark 發表於 2016-2-24 20:39

錄好都可以唔出的。

鍾嘉欣一直深受星夢CEO何哲圖(Herman)愛錫,嘉欣每次錄音及拍MV均現身探班,對於嘉欣去年底秘婚兼有喜,Herman透露嘉欣今日中午才致電他交代一切,問到有否阻礙公司的計劃?Herman說:「冇,一早Plan咗今年底開始錄音,我同佢有晒默契,等佢返香港再研究。(有冇唔開心?)冇,如果係真要恭喜佢,係開心事。(唔再捧佢?)唔會,我哋合作好愉快同好有默契。(驚唔驚佢唔夠氣錄音?)等佢休息好晒先唱歌。」
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

無無聊聊走去search wiki 先發現
伍允龍都38歲
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

姊妹恭喜吖,每次聽你説起他都一臉的幸福,到今天,你讓全世界都感到你的幸福,真替你們高興,祝福你們白頭到老,永結同心[心][心][心][心][喜][喜][喜]

@楊怡TaviaYeung

果然好姐妹, 一早就知

結婚生B咪好
視后佢都無攞過...
星夢何生又捧吳若希
而家可以專心做人太太

今日同個fd講鍾嘉欣竟然贏左汪明荃同連詩雅入三強
佢話:唔出奇阿,佢首越難越愛咁紅
之後我話:個嗰係吳若希
(靜左30秒)
佢講:哦!我記得啦!唱一顆不變的心個嗰!但佢仲有d咩歌?

今日同個fd講鍾嘉欣竟然贏左汪明荃同連詩雅入三強
佢話:唔出奇阿,佢首越難越愛咁紅
之後我話:個嗰係吳若希 ...
matthew1990 發表於 2016-2-24 23:58

你懂我 ohoh...

日夜想你 其實我不快樂 最幸福的事 if you want me都好正!