返回列表 發帖
所以矛盾一生歌詞對好多女人都中到應一應
又想結婚成家但男方又唔肯
唯有忍痛分開
楊思琦又係咁 ...
hosealiu 發表於 2016-2-24 20:35

羊 CK 唔係背住條仔偷食食到有埋餡之後條仔成家先後知後覺
再之後以為吊到金龜到最後先發現原來個餡個老豆係空心老倌咩?
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

回復  Ching2015

之前唔系話錄好了嗎?其實佢究竟系咪星夢的
阿mark 發表於 2016-2-24 20:39

今年 1 月 UPLOAD 的

本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

吳若希張相大過佢同位置靚過佢。
Ching2015 發表於 2016-2-24 21:46

Upload 呢張之前仲有一張仲明顯
十張相上下兩張咁排
正中間位係金堅同 Jinny
之後好多 comments 都有微言先至即刻 upload 呢張咋

鍾嘉欣一直深受星夢CEO何哲圖(Herman)愛錫,嘉欣每次錄音及拍MV均現身探班,對於嘉欣去年底秘婚兼有喜,H ...
hinz 發表於 2016-2-24 22:44

條月巴亻老何吹水唔抹咀囉
之前嘉欣先話預計一至三月出新碟

恭喜晒嘉欣
真係同人唔同命,當日楊ck被鬧爆,今日嘉欣收萬千祝福!
秋季求婚,年尾結婚,到而家 ...
amy 發表於 2016-2-25 04:59

根本係兩個 case 喎
條水性楊花偷食唔抹咀又唔做足安全措施
知道有埋餡先飛仔喎

鍾嘉欣一早已經同伍允龍散左啦
應該係佢應承左結婚之後故意放風同伍允龍畫清界線
如果唔係佢都唔會咁刻意同記者交代

楊怡真係視后開頭仲諗佢同嘉欣可能唔係想像中咁Friend,係我小人之心haha
林峯反應勁Cool,追唔 ...
amy 發表於 2016-2-26 15:42

林峯應該係驚佢個千乳 bb 呷醋

我呀媽話佢專登等劇集近大結局先放風話「結左婚」谷收視
matthew1990 發表於 2016-2-26 15:44

放左風之後應該收視會暴跌
女神幻滅嘎

首歌肥佬話下星期可能派台,仲話嘉欣新碟已經搞好哂等佢返黎再傾下几時推出 ...
~love1314~ 發表於 2016-2-27 13:35

有報導?
點解佢前言不對後語?

透露老公在一個很多燈飾的浪漫地方求婚,她說:「我哋識咗十個幾月,好得意。。。

原來呢個世界真係有me ...
kk8733 發表於 2016-2-29 19:10

而家都未知有左幾多個月
到時生左時先有真正答案