返回列表 發帖
我有跑同夜晚做瘦身操
rubylovessss 發表於 2016-2-26 18:26

跑要連續跑先有用喎,唔可以跑下停下

其實捱過頭嗰15分鐘,就會越跑越順,仲唔想停
kayzzz 發表於 2016-2-26 18:24

仲未試過捱過15分鐘
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

呢個post咩玩法

仲未試過捱過15分鐘
HOTMAN 發表於 2016-2-26 18:34

4首歌已經夠15分鐘啦

終於有呢一區
岩哂我呢啲腰圍26入黎哂命
jose 發表於 2016-2-26 17:33

27"留美名

痾多幾舊屎就可以瘦幾磅喇~
FIGHT for 陳柏宇

跑要連續跑先有用喎,唔可以跑下停下
kayzzz 發表於 2016-2-26 18:33

日日跑一個鐘都無停過

Push up還好 hiit個d做完第二日全身勁痛超級懶人如我選擇做機同埋舉野多 起碼冇咁harsh ...
HOTMAN 發表於 2016-2-26 18:33

你唔是中學生咩?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

大隻仔朋友是咁樣教的 (自己唔做重訓唔知)
賴爽 發表於 2016-2-26 18:21
做完重訓再跑係對減肥有效 因為做完重訓30分鐘後個段時間身體開始燃消脂肪(好似係,有錯勿hi ...
HOTMAN 發表於 2016-2-26 18:25

係囉 (重訓當 warm up)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

終於有呢一區
岩哂我呢啲腰圍26入黎哂命
jose 發表於 2016-2-26 17:33

出街好易甩褲

出街好易甩褲
timmy 發表於 2016-2-26 20:12

着橡筋褲囉
(嗰次去旅行我唯一一條黑色短褲仔 都成日甩落黎
搞到我要成日插隻手入褲袋入面 扯番高佢)

出街好易甩褲

呢樣真
尷尬到死 成日再插袋托高條褲
Happy and Blessed.

咁不如睇下醫生問下點解會咁 .. 或者比多啲恆心去做
賴爽 發表於 2016-2-26 18:30

睇過中醫呢幾日都飲中藥 如果三餐都食白粥係咪會輕幾磅呢

着橡筋褲囉
搞到我要成日插隻手入褲袋入面 扯番 ...
matthew1990 發表於 2016-2-26 20:13

呢樣真
jose 發表於 2016-2-26 20:26

你地以為插隻手入褲袋 就無人發現你抽高條褲?

日日跑一個鐘都無停過
rubylovessss 發表於 2016-2-26 19:03

一個鐘無停過
咁都唔瘦真係要請教醫生

着橡筋褲囉
搞到我要成日插隻手入褲袋入面 扯番 ...
matthew1990 發表於 2016-2-26 20:13
扯翻咩

多謝f會員提供
買咗好多奇異果同3個橙
rubylovessss 發表於 2016-2-26 14:07

其實你咁樣跟佢個餐單。小心營養不良。。嚴重D 搞到M 都會亂哂呀。。。

你不如上網找下正常餐單啦。。衛生署一定有啦,營養師都好呀。。

F 會員提供D 根本唔均衡。。。

扯翻咩
nicholashin 發表於 2016-2-26 20:39

做咩nic呢排留言yum左咁多
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

呢個post 好啱me~ 留名跟進
利申 115 lb 肥到死~

呢個post咩玩法

4首歌已經夠15分鐘啦

27"留美名
seeseetv 發表於 2016-2-26 18:50

有美kay陪跑既話應該可以跑到一粒鐘

你地以為插隻手入褲袋 就無人發現你抽高條褲?

一個鐘無停過
咁都唔瘦真係要請教 ...
kayzzz 發表於 2016-2-26 20:38

其實幾年前有個喺大陸嘅按摩師傅都幫我減過  佢幫我按都超痛痛到喊出黎 不過真係瘦咗

你唔是中學生咩?
matthew1990 發表於 2016-2-26 20:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

其實你咁樣跟佢個餐單。小心營養不良。。嚴重D 搞到M 都會亂哂呀。。。

你不如上網找下正常餐單啦。。衛 ...
kk8733 發表於 2016-2-26 20:41

朝早食三文治 下午食肉同生果 夜晚只係食飯同菜應該得掛?

**** 本內容被作者隱藏 ****
HOTMAN 發表於 2016-2-26 20:43

扯翻咩
nicholashin 發表於 2016-2-26 20:39
HOTMAN 發表於 2016-2-26 20:41

佢不嬲都咁yum (Time to reveal your true self man! )

呢個post 好啱me~ 留名跟進
利申 115 lb 肥到死~
kwanie 發表於 2016-2-26 20:42

肥左去邊度?
男仔60kg以下都算瘦

一個鐘無停過
咁都唔瘦真係要請教 ...
kayzzz 發表於 2016-2-26 20:38

佢日日食好多肥野。。點跑都無用啦。。

呢樣真

腰帶的重要性 (我都成日甩褲 大家都睇到慣哂 啲同學差唔多知哂我底褲啲款式)
matthew1990 發表於 2016-2-26 20:46

HI 字典哥 成個壇既會員都比你 STALK 哂

matthew1990 發表於 2016-2-26 20:46

會唔會搞到唔識高?
我啲由中學開始操嘅friend,好多都矮

朝早食三文治 下午食肉同生果 夜晚只係食飯同菜應該得掛?
rubylovessss 發表於 2016-2-26 20:45

由於你身體構造比較特別
不如你試下的起心肝睇營養師啦

matthew1990 發表於 26/2/2016 20:46

無力人士表示連push up 都唔易

呢樣真

由佢跌囉

佢日日食好多肥野。。點跑都無用啦。。
kk8733 發表於 2016-2-26 20:48

7-11啲三文治會見肥嗎?

出街好易甩褲

箍皮帶紮到成個兜出晒嚟先唔驚甩

7-11啲三文治會見肥嗎?
rubylovessss 發表於 26/2/2016 20:49

自己睇營養標籤啦
唔識睇食乜都有機會肥喎

箍皮帶紮到成個兜出晒嚟先唔驚甩
seeseetv 發表於 2016-2-26 20:50

肚兜?

肥左去邊度?  
男仔60kg以下都算瘦
timmy 發表於 2016-2-26 20:48

肥過我5磅

由於你身體構造比較特別
不如你試下的起心肝睇營養師啦
matthew1990 發表於 2016-2-26 20:48

我都想不過阿媽又話費是囉

肥過我5磅
seeseetv 發表於 26/2/2016 20:51

仲要好似美餅主你高d

會唔會搞到唔識高?
我啲由中學開始操嘅friend,好多都矮
kayzzz 發表於 2016-2-26 20:48

係有關嘎
最好真係發育完 (>20歲) 先好重訓

自己睇營養標籤啦
唔識睇食乜都有機會肥喎
kwanie 發表於 2016-2-26 20:50

之前減肥都成日食三文治架啦 我知又唔係咩零食

HOTMAN 發表於 2016-2-26 20:41
佢不嬲都咁yum
matthew1990 發表於 2016-2-26 20:47
成日話我 要自我安慰吓

我都想不過阿媽又話費是囉
rubylovessss 發表於 2016-2-26 20:52

我覺得以你既case 黎講
你唔睇營養師 應該冇乜可能瘦到

比我係咁減 我應該變左做人乾了 :(

比我係咁減 我應該變左做人乾了 :(
賴爽 發表於 26/2/2016 20:55

呢度係咪叫鬥瘦區其實 lol

HI 字典哥 成個壇既會員都比你 STALK 哂
賴爽 發表於 2016-2-26 20:48

邊個係字典哥?
佢之前自己講 (我記憶力超強 )

(我都成日甩褲 大家都睇到慣哂 啲同學差唔多知哂我底褲啲款式)
賴爽 發表於 2016-2-26 20:48

快啲跳 Work work work work work

我覺得以你既case 黎講
你唔睇營養師 應該冇乜可能瘦到
matthew1990 發表於 2016-2-26 20:55

朱古力 薯片 汽水 漢堡包都戒咗好耐 M記薯條無乜食 係食過KFC一次

仲要好似美餅主你高d
kwanie 發表於 2016-2-26 20:53

好似爭啲啲先170

自己睇營養標籤啦
唔識睇食乜都有機會肥喎
kwanie 發表於 2016-2-26 20:50

係呀。。佢想問人,要學下睇營養標籤。。

最好自己學煮野食。知D 油,鹽,糖幾多。。

HOTMAN 發表於 2016-2-26 20:59

咁你啲Friend 幾多碎?
「晚晚狂操粒幾兩粒鍾」真係好難再高落去

請問以上有出post 嘅會員嘅食量可以養活到幾多個樂壇肥人?