返回列表 發帖
吂貝呢
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 19:12

吂返香港?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

爭鮮好食d 同埋多款d
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 19:28

唔鍾意爭鮮d軍艦
out走哂軍艦之後變左魚尚多d款
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

月球下的john
HOTMAN 發表於 2017-3-29 19:28

月球下的人真係幾好聽
後悔舊年冇比Gin Lee十大

咁多得
  話說我媽話魚尚d飯唔好食
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 19:31

唔識研究飯 兩間好似差唔多
覺得而家元氣貴左好多 性價比黎講唔抵食

我都唔識分, 但魚尚感覺係腥d
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 19:34

可能我鍾意食魚味濃既魚
我鍾意食赤貝

比左傷傷
HOTMAN 發表於 2017-3-29 19:36

雙雙好聽呀
我應該out左小故事/我好得閒換佢

其實小故事好聽喺邊 我到而家都係對首歌零感覺
nicholashin 發表於 2017-3-29 19:39

年尾歌 新鮮感

Out B面第一首啦
HOTMAN 發表於 2017-3-29 19:39

in紅棉?

又唔係煮嘢食 點解要睇新唔新鮮?
nicholashin 發表於 2017-3-29 19:42

聽歌就好似同隻歌拍拖咁
所以都有新鮮感

有d歌耐左會發現性格不合 例如青春頌

同埋唔再做怨婦
Wonders 發表於 2017-3-29 19:41

Runaway幾正

你唔熱血
HOTMAN 發表於 2017-3-29 19:43

我係公民

你同千千拍左咁多年拖 有冇發現過性格不合
bagfgfcde 發表於 2017-3-29 19:44

A Music個陣掛
成日鬧佢

和e
HOTMAN 發表於 2017-3-29 19:44

保良live del左

又出嚟搞事
HOTMAN 發表於 2017-3-29 19:46

掟X?

冇食嘢 可以減肥
RVHOCPC 發表於 2017-3-30 03:15

咁夜無食野好正常...

呢個值得訴苦
RVHOCPC 發表於 2017-3-30 03:15

冇得笑
最鍾意睇歌手扯蝦

其實我宿好多嘢食
RVHOCPC 發表於 2017-3-30 03:58

我無了...

食菜食菜!!!
stopzi 發表於 2017-3-30 10:43

好想食菜