返回列表 發帖
點解炮火可以推介兩個星期....
PangChiYeung 發表於 2016-2-29 12:51

四個星期呀下?
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

有人共鳴
睇黎係再下期超級勁歌推介
hinz 發表於 2016-3-1 03:21

仲以為 SKIP 左呢 PLUG...
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

內文明明係kellyjackie
   kay 唔唱山林道定直接上勁歌??
kevinlai1621 發表於 2016-3-8 12:42

可能錄左之後擺係勁歌度播
好似 如一 同 雙雙 咁

J2靚聲王

2016.03.13 - 謝安琪、胡琳、葉巧琳、陳明恩、Robynn & Kendy
播出日期: 2016.03.13 (日)        ...
rubylovessss 發表於 2016-3-8 12:01

到底 R&K 幾時先完?
之前仲 C/O 過 DJ 鄧小巧
點解佢地咁得閒? 定一次過錄晒?

樂勢力將永遠很近打錯做永遠很遠
hechart 發表於 2016-3-13 02:53

勁歌金曲 D 字幕打左關淑儀

離譜得過總選將楊千嬅打錯做楊千嬋
最好的債 發表於 2016-3-16 13:01

呢個真係經典嘎

咁都有得上
kevinlai1621 發表於 2016-3-18 18:17

可能下首兩週冠就係呢首嘎

我買成副身家會
星夢今年(死)力谷o既新人喎
KITSTON 發表於 2016-3-19 20:32

所以 tvb 會不顧一切咁壓鄧小巧
雅俗應該冇冠

岑日珈無論快歌 (Wait And See) / 慢歌 (不要說再見) / 勁歌 / 樂勢力都係 MIC 咀嘎

所以今年咁多雙週冠?
aniceday 發表於 2016-3-24 21:35

星夢先有呢個待遇嘎

做勁歌金曲主持可唔可以唔好剩係識背稿而留意多少少呢個樂壇同歌手既野
譚嘉儀連一雙手係上張專輯都唔 L 知
仲要唔係第一次出呢 d 醜

等睇谷微冠軍
最好的債 發表於 2016-3-28 21:29

起碼至少兩週冠啦