返回列表 發帖
比呀  
要做到剛剛好唔容易喲
我而家去 CHH 留下言先
chanchan0909 發表於 2016-3-4 21:02

希望今年可以新增「最長10位紀錄保持者」大獎
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

某啲會員打一兩隻字就留言
真係極醜惡
Happy and Blessed.

比呀  
要做到剛剛好唔容易喲
我而家去 CHH 留下言先
chanchan0909 發表於 2016-3-4 21:02

陳陳加油
我們的總和

陳陳加油
Wonders 發表於 2016-3-4 21:37
唔知可唔可以攪局成功

唔知可唔可以攪局成功
chanchan0909 發表於 2016-3-4 21:42

仲有十幾分鐘 努力喔
我們的總和

唔知可唔可以攪局成功
chanchan0909 發表於 2016-3-4 21:42

希望可以上得翻

你睇下。。兔兔真係帶領到新會員去不同地區留言。。
kk8733 發表於 2016-3-4 21:06

壞蛋 鼓勵會員呃po

壞蛋 鼓勵會員呃po
mamakin 發表於 2016-3-4 21:49

有些會員去了CHH 留言。唔係好事嗎???

每隔一個禮拜都MARK DBC個榜可以趁機博上榜<3

希望我個簽名可以入圍月尾頒獎禮
盡顯shega對我嘅激情

ed8671ed 發表於 2016-3-4 22:02

仲有shega個美icon
我們的總和

咁咪冧莊

如果入圍之後愛雅力唔投呢個簽名就即刻踢出會 !!!

04/03/2016
最近 24 小時發帖 排行榜
01 02 matthew1990 68
02 01 kk8733 46
03 RE kwanie 39
04 03 nicholashin 38
05 04 kevinlai1621 31
06 NE jose 31
07 05 bagfgfcde 24
08 07 rubylovessss 22
09 10 chanchan0909 22
10 08 ed8671ed 21

OUT
XX mamakin
XX Wonders

兩大巨頭一齊out
我們的總和

04/03/2016
04 03 ni ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 22:03

始終都會退下來 拱手退讓 下降
學家姐退出一陣以表達不滿

估唔到我冇OUT

BEAR WITH ME AR...BAR WITH ME

04/03/2016

終於唔洗耍搶一位
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

終於唔洗耍搶一位
matthew1990 發表於 2016-3-4 22:07

推高埋個冠軍ap
我們的總和

04/03/2016

搶埋MARK 903個榜咪上三甲? (講下姐)

第10!!!
仲有shega個美icon
Wonders 發表於 2016-3-4 22:03

希望shega髮力提供新素材俾我整靚icon
咁咪冧莊
mamakin 發表於 2016-3-4 22:03

就好似祖兒攞女金咁
如果入圍之後愛雅力唔投呢個簽名就即刻踢出會 !!!
chanchan0909 發表於 2016-3-4 22:03

LINCEYE會規

呃post 順便pub 下自己首自唱
[首度同CM兩大詞人合作 @Ken Ho @Kitston]
如無意外應該3月4號夜晚 ...
matthew1990 發表於 2016-3-4 02:45

咁樣算唔算推自己post
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

第10!!!

就好似祖兒攞女金咁

LINCEYE會規{:1_ ...
ed8671ed 發表於 2016-3-4 22:09
你咁快拎過 4 個位置 羨慕 我 09>10>10>09

你咁快拎過 4 個位置 羨慕  我 09>10>10>09
chanchan0909 發表於 2016-3-4 22:12

就快可以任務完成
hello hello CM R&K

就快可以任務完成
hello hello CM R&K
ed8671ed 發表於 2016-3-4 22:15
繼 CM PAKHO 之後又一傑作
大家好 禾係 CM R&K
咁我係咪要一直一直爭低位

第10!!!

就好似祖兒攞女金咁

到時等我學祖祖咁唔拍手

成日都要呃po係咪好苦苦呢??
有冇興趣一齊玩board games減下壓?
http://zh.boardgamearena.com/

04/03/2016

d ap 愈黎愈高 唔知幾時見到3位數
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

...
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 22:23

我黎user name 同呢到一樣

8>6>3>4
希望可以十日儲齊十個位

...
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 22:23
有呀 but not this week

我黎
kevinlai1621 發表於 2016-3-4 22:24

仲有冇呀??

第10!!!

就好似祖兒攞女金咁

ed幾時爭冠
我們的總和

仲有冇呀??
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 22:25

好似唔見左條linkkkk
啊原來下面有link 呃左一個po timmmm

咁樣算唔算推自己post
RVHOCPC 發表於 2016-3-4 22:11

睇黎要聽日先有得聽

睇黎要聽日先有得聽
matthew1990 發表於 2016-3-4 22:34

哎唷唷要痛哭/慟哭一下
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

ed幾時爭冠
Wonders 發表於 2016-3-4 22:26

冇能力爭啦
我係唔會亂呃po噶。。。哼。。

可唔可以淨係玩04-10

好噴呀
亦都可以shiga please bare with me
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

好噴呀
亦都可以shiga please bare with me
JasOh103 發表於 2016-3-4 22:50

而家係shega主動要求我哋bare with her吖嘛 唔洗用please去求佢嘅
有人留言提佢都唔改

其實好想開post post dbc個榜,唔知會唔會del -.-

而家係shega主動要求我哋bare with her吖嘛 唔洗用please去求佢嘅
有人留言提佢都唔改 ...
ed8671ed 發表於 2016-3-4 22:58

呢個已經係佢既identity左啦
我話佢專登既
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

又黎8時入席
發下力先, 難得今日上過第一, 應該都係最有力爭冠嘅一日

又黎8時入席
發下力先, 難得今日上過第一, 應該都係最有力爭冠嘅一日 ...
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 20:36

兔兔會讓你。。。

兔兔會讓你。。。
kk8733 發表於 2016-3-5 20:52

承你貴言 希望個個都可一嘗冠軍滋味

又黎8時入席
發下力先, 難得今日上過第一, 應該都係最有力爭冠嘅一日 ...
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 20:36

我都要大發力
成為冇冠但一直留係top10既高手

承你貴言 希望個個都可一嘗冠軍滋味
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 20:58

我試過了
你加油吧

我都要大發力
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:02

無冠過就做唔到一線
只係得番發帖“隱世高手”

我都要大發力
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 21:02
陪我一齊做 R&K 啦

陪我一齊做 R&K 啦
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:19

你唔係已經reserve左1冠啦咩

陪我一齊做 R&K 啦
chanchan0909 發表於 2016-3-5 21:19

R&K 要低位上榜再 out