返回列表 發帖
小白上到第八 點算
RVHOCPC 發表於 2016-3-19 23:16

開個最嘔心icon漿比佢
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

其實好好奇有冇同學仔變成超級大靚仔呢
electric 發表於 2016-3-19 23:17

超級大 靚仔
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

本身應該係同發帖榜個走勢討論有關
  不過唔知幾時開始已經變吹水台or後備發力區 ...
kevinlai1621 發表於 2016-3-19 23:19

chat post可恥
以前有會員話過 每次chat post都只會悲劇收場

咁小學d老師係會care學生多d
  中學個D, 除非係學會嘅adviser, 唔係都好難話特別熟 ...
kevinlai1621 發表於 2016-3-19 23:22

我反而調轉 中學d老師好好多

點解我仲未上榜
呢個post非常之咁貼題
electric 發表於 2016-3-19 23:24

我都想re入榜啊

繼續努力
我用十倍的氣力來做
electric 發表於 2016-3-19 23:26

做咩@@
一齊加油啦
啦啦誇啦啦 繼續落力吧

為我去加勉的 終於會是你
electric 發表於 2016-3-19 23:31

沒有路你行不到 加油哦

如像火鳥在洪爐內花瓣在懸崖上躍下才可再生
嬅嬅真係好多勵志歌喔 ...
electric 發表於 2016-3-19 23:36

我會陪同你失望又期待架
要繼續 繼續 繼續 繼續哦~

頑強地投入呃po便沒有錯
electric 發表於 2016-3-19 23:43

如果想上發帖榜 請加點信心~~~

冇人同我狂傾美嬋
electric 發表於 2016-3-20 00:24

嬅嬅好呀
講多D嬅嬅就可以上發帖榜

我發現果啲乜水都吹到既人多數都好鍾意講爛gag
但我好鄙視人講爛gag ...
jose 發表於 2016-3-20 00:30

下點解呀

某程度上關福祿壽事
一見到人講爛gag就會諗起呢三個人
jose 發表於 2016-3-20 00:34

從前有個gag跌落地下 爛左

我要髮力呀

點算 我發現我髮力髮得有少少過份

HI

今日要 RE 返上榜唷
賴爽 發表於 2016-3-20 09:48

我都要
一齊努力啦 We gotta get high!

照計你今日只要髮多 1 粒鐘 冠軍應該 no problem 喲
不過前提係要 robynn 今日唔喺到  ...
chanchan0909 發表於 2016-3-20 11:32

但大家成日八九點就瘋狂髮力
我要拋離多少少

冇咁老嘎
Wonders 發表於 2016-3-20 11:48

好耐之前已經見你上cm
個時仲未有發帖榜哦 (死都拉返去個榜)

要同John兄陳生der叔ed伯講午安
nicholashin 發表於 2016-3-20 12:12

哥哥同你講午安

資歷最老
nicholashin 發表於 2016-3-20 12:16

老江湖

自慰要快過超音速 ~~
賴爽 發表於 2016-3-20 12:22

你打錯字啦
想上榜都唔好太性急哦

Oh really, 邊個字出錯左, 我每次聽住 gotta get high 都幻想同美祖一齊開心過超音速 ~ ...
賴爽 發表於 2016-3-20 12:25

咁lucky star點算

要同美祖一齊床搖搖
賴爽 發表於 2016-3-20 12:26

好重口

眼訓。。。。。
hinz 發表於 2016-3-20 12:27

又眼訓@@

咁你個美千平時點色惑先你
賴爽 發表於 2016-3-20 12:32

千千正好多

千千就好似發帖榜咁
美祖只係減肥區

我資歷最淺 開心。。
我果然係pure true之最
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 12:32

通常講得出口既 都...
就好似阿嬌話自己唔會婚前性行為, 鍾嘉欣聲稱自己係處女咁

你只畀雅雅一冠 所以地位低過一冠一十大既John
nicholashin 發表於 2016-3-20 12:34

我比過兩冠架
起跑 舊街角
仲有好多季軍歌

Senior
Wonders 發表於 2016-3-20 12:47

老江湖

愛雅的一定會得勝
賴爽 發表於 2016-3-20 13:02

我們仍然未得勝

今日唔知可唔可以爭到個第9位呢
matthew1990 發表於 2016-3-20 18:45

今日唔知可唔可以爭到個第1位呢

可以
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 18:58

真係架?

真係架!
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:01

好野

因為john子想
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:07

我很想要...

呃post可恥
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:10

可恥呀你
我要罰你

唔可以唔得
matthew1990 發表於 2016-3-20 19:07

我不許你說不

you cant break my mind cause im unusual
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:13

不說不說不

點罰?
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:13

你想我點罰你?
跪低好唔好@@

幾時數榜
好不好給天數數
electric 發表於 2016-3-20 19:58

繼續數 繼續數
但暫時你好似未上到榜哦
繼續努力

chi ma gun
出左74個post先上到第9
抖抖先
jose 發表於 2016-3-20 19:50

抖完就十大不保

居然
electric 發表於 2016-3-20 20:00

快D同我一齊
出post

7>8>4>5>1>7>8>7>5>3>X>4>8>7>X>X>X>2
   2其實都幾難拎
kevinlai1621 發表於 2016-3-20 20:52

咁1>10>2>2呢

你可唔可以show多次最愛霏霏邊首叱吒十大走勢啲選項出黎
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 20:55

得閒先搵返

你可唔可以show多次最愛霏霏邊首叱吒十大走勢啲選項出黎
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 20:55

逼得太緊 15>09>04>11>03>08>01>04>02>14>14
我本人  12>09>13>04>11>13>01>10>02>02

欠:愛你變成杏你、生我的命、yimsin

最近30天發帖 排行榜
hinz        962
John        927

拎第九祖祖就收檔架喇
你想明天祖兒處死
jasonng 發表於 2016-3-20 23:15

同祖祖一樣 第九位一拍兩散

個倍速仲有冇得快
Wonders 發表於 2016-3-20 23:20

加快吧!!

狗會~ 唔係人做
返工路途遠 工時長 人工唔高 假少
四大不爽位都中到應一應~ ...
kwanie 發表於 2016-3-22 00:08

18日AL都叫假少
18日AL都叫假少
18日AL都叫假少
18日AL都叫假少
18日AL都叫假少
18日AL都叫假少
18日AL都叫假少
18日AL都叫假少
18日AL都叫假少

我8日咋_你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7+11 呀有 7 日上年儲落黎馬會呀 =_=
d 賭仔最愛叫狗會
kwanie 發表於 2016-3-22 00:16

咁就幾慘情
做乜上年唔放假呀

我返工好遠, 但新界去邊度都遠
工時唔算特長, 但偏west
假少
人工一般 唔算太低 但都唔算高 如果跳槽即刻有得加個隻

但未諗好幾時走