返回列表 發帖
一定睇喲 不過仲諗緊 13 定 14

HKonlineTV 主辦 方皓玟首個屬於自己嘅個人演唱會

《Believe In Live》方皓玟演唱會 2016

** 門票將於 3月15日 在CityLine 購票通 / 通利琴行 / 旺角麥花臣場館售票處 公開發售 | 網上購票 www.cityline.com | 電話訂票熱線 : 2111-5333 **

加星期五有啲興趣
ed8671ed 發表於 2016-3-22 13:48
買左 14 添

期待第一場歌單

搵唔到人去睇  (身邊冇人對佢有興趣)
matthew1990 發表於 2016-4-13 18:59
呢到有好多美會員都買左霏喔

邊個睇聽日嗰場?
matthew1990 發表於 2016-4-13 21:31
me

小小建議

01. 開頭快歌 - Unlock Me, Dress UP, 全天候愛上都唔差嘎 做咩要唱人堆歌
02. 有某幾首歌與歌接 ...
賴爽 發表於 2016-4-13 23:58
希望佢今晚會唱 Unlock Me 同 Dress Up 啦
如果有 I Love Paris 就好啦

睇今晚揮揮手先
seeseetv 發表於 2016-4-14 19:40
揮手 !

好正呀個 show

2016.04.14 BelieveINLive 2016 (反白)

01. Believe In Live
02. 第四晚心情
03. 獨自去偷歡

Won't U Stand (間場)

04. 我代你哭
05. I Wanna Be Strong
06. Table For Two
07. 我 Like 你

08. 告白
09. 哭乾了眼淚
10. 下次愛你
11. 分手總約在雨天

12. Won't You Stand
13. 超生記
14. 唵嘛呢叭咪吽

15. Lady Copy
16. Dt'z It
17. 聽話
18. 如果想我哭
19. To Haters

20. 虛偽
21. TMD
22. 請勿客氣 (with 葛民輝)

23. Royals
24. 異流

25. 阿波羅
26. 追
27. Life Is So Beautiful
28. 你是你本身的傳奇

其實除左嘉賓之外其他都一樣 XDDDDD
今晚除左下次愛你唱得無咁好之外其他都唱得好好聽 !!!

羨慕你地有 RB LIVE 聽