返回列表 發帖
又鎖post
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

點解過一百頁要開新post
keep 住原本嗰個咪幾好
nicholashin 發表於 2016-3-15 13:15

重新出發都唔錯...
好似關心妍咁
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

訴苦:d會員成日誤會我
睇到都冇得食 真係好苦
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-15 14:17

我又要

me 成個腦都係圓 again
seeseetv 發表於 2016-3-15 15:25

會唔會係你度拎至尊歌

一向都咁亂
kwanie 發表於 2016-3-15 17:50

同呢度會員既私生活一樣

你?
hinz 發表於 2016-3-15 17:52

出現了

你排第一我排第二姐
hinz 發表於 2016-3-15 18:01

你又知
你驗證過咩

johnjohn專一仔嚟
seeseetv 發表於 2016-3-15 18:04

專一的一個我 安守我責任長期做h
其實我也妒忌 愛侶似是而霏

你成日有意無意叫我去驗證下
hinz 發表於 2016-3-15 18:04

即係有意定無意@@

又tag到a霏 愛
Wonders 發表於 2016-3-15 18:12

霏霏無懼雅雅挑戰
比老公中_完都穩守首席女神

留意翻
呢度個個都話自己純
所以冇人會信
seeseetv 發表於 2016-3-15 18:18

105度蒸餾過

照字面解定有隱喻?
matthew1990 發表於 2016-3-15 18:57

背多fun

無返咁上下大隻都咪淨著背心
kwanie 發表於 2016-3-15 18:59

咁唔好著囉

如果真係搞有冇人john
Wonders 發表於 2016-3-15 19:01

_亂派對

Yummy成日見到
hinz 發表於 2016-3-15 19:02

點解你又知yummy既@@

暴亂
kwanie 發表於 2016-3-15 19:04

暴徒 記得收埋哂D磚

畀人抽乾晒
seeseetv 發表於 2016-3-15 19:10

邊個咁可惡。。。

ed目測有200cm咁高
bagfgfcde 發表於 2016-3-15 19:11

我都有17

打漏左幾隻數字
原本想講我172cm高

Wonders 發表於 2016-3-15 19:26

咁又點?

依家已經有量變而質變嘅味
Wonders 發表於 2016-3-15 19:29

我都覺
發帖榜應該要提前結束

真係唔小心
hinz 發表於 2016-3-15 19:33

唔好罰我

全世界負分
seeseetv 發表於 2016-3-15 19:35

冇人mark airplay
cm fold like united college

要求重開chat post
不過其實chat post時期都有發帖榜
bagfgfcde 發表於 2016-3-15 19:36

我反對 會變質
而家已經……

其實我一路都唔明
而家咁chat法同cp有咩分別?
只係有十個CP同時進行緊
hinz 發表於 2016-3-15 19:38

而家起碼有主題
同埋大部分時間大家都和平理性克制

我得翻7%
hinz 發表於 2016-3-15 19:41

我幫你叉電

而家都有鹹嘅味道了你望下上幾頁
seeseetv 發表於 2016-3-15 19:42

大家太過火既話
訴苦區就要苦苦地摺埋

尋晚某d會員好克制咩?
hinz 發表於 2016-3-15 19:42

「大部分時間」

想當年依到十個post有8個都勁咸嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-15 19:44

我已經唔記得

守護大聲公!
seeseetv 發表於 2016-3-15 19:45

企定定係度好啦

所以玩埋呢程車聽日日間時間唔上lu
kwanie 發表於 2016-3-15 19:45

我都髮埋呢兩個鐘就算

唔好啦 我會悶悶子
hinz 發表於 2016-3-15 19:47

去演唱會區陪你

近乎所有野都係同一人投訴
kwanie 發表於 2016-3-15 19:49

會員愛投訴
好慘

你慢慢啦
seeseetv 發表於 2016-3-15 19:53

唔好嬲啦

重點係佢咯
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-15 19:53

我記得佢話睇男歌手一定睇「某樣野」先

會員愛投訴
port 野大過天

Qbear 上身sor
kwanie 發表於 2016-3-15 19:55

邊間教會?

我好盡責
一到星期六2330就開新Post
seeseetv 發表於 2016-3-15 19:55

_ _ _ _ 最盡責
_ _ _ _ 有辦法

其實大家都有改善
mamakin 發表於 2016-3-15 19:56

咁我呢。。。

兔兔負責遞水果
(諗番果日去兔兔家打牌既情況)

艾石仔 發表於 2016-3-15 19:57

原來你上過去
好_亂

你唔係去左咩
matthew1990 發表於 2016-3-15 19:59

去咩@@

搞到cool cafe堅多負能量  
Cum Hin個po影射佢
Wonders 發表於 2016-3-15 19:59

有冇cap圖

又flirt 多個
hinz 發表於 2016-3-15 20:00

唔好嬲 嬲就苦苦架喇

揼骨完事先送果盤架喎
kwanie 發表於 2016-3-15 20:03

你咁熟既@@

可能一邊打牌一邊有免免餵
mamakin 發表於 2016-3-15 20:06

餵乜@@

買了兩個父母。。。菠蘿讚我乖
艾石仔 發表於 2016-3-15 20:07

頂笑死 但又唔可以大聲笑
好苦苦

我在荃灣西。。。
艾石仔 發表於 2016-3-15 20:09

有乜咁苦@@

翻黎啦
hinz 發表於 2016-3-15 20:11

好野

回復 583# 屮SiU霖屮

我同你一齊個喎 點去

你不知幾時我走
hinz 發表於 2016-3-15 20:14

咁又真係唔知喎@@
10分鐘前?

話說嗰日食自助餐
我拎緊碟甜品番我個位途中
有個死靚仔撞左落我度 整到我成條褲都係白色百利 ...
matthew1990 發表於 2016-3-15 20:14

前幾日搭火車 有個支那細路攬我對腳
即刻黑面鬧爆
支那人