返回列表 發帖
成個人既感覺都好唔對勁
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

デスパレート?
matthew1990 發表於 2016-3-17 18:11

身邊既人同事都遇到樽頸
好辛苦
02 著地 - 鄧麗欣

其實你返咗去嗰邊未
Wonders 發表於 2016-3-17 18:29

I am in wan chai now
02 著地 - 鄧麗欣

梗係向天喇
趴住瞓唔舒服噶
jasonng 發表於 2016-3-17 18:30

02 著地 - 鄧麗欣

點解你老是常出現? (唔係飛左過去喇咩?)
matthew1990 發表於 2016-3-17 18:36

一言難盡唉
所以我先話成個人好唔對勁
02 著地 - 鄧麗欣

你避緊人呀?
matthew1990 發表於 2016-3-17 18:47

你囉
02 著地 - 鄧麗欣

主要係人際關係上嘅問題?
nicholashin 發表於 2016-3-17 19:00

No la
我完全無呢方面問題
02 著地 - 鄧麗欣

咁係邊一方面
nicholashin 發表於 2016-3-17 20:25

唉好複雜
感情學業主要
02 著地 - 鄧麗欣

你學業有咩問題
nicholashin 發表於 2016-3-17 20:49

唉浪費左兩年幾三年時間
諗住係香港讀
02 著地 - 鄧麗欣

我見到某L會員紅app既裸照XD
02 著地 - 鄧麗欣

我用左好一段時間load CM有咩L會員
nicholashin 發表於 2016-3-17 21:56

結果?
02 著地 - 鄧麗欣

屮SiU霖屮 發表於 2016-3-17 22:00

我諗起橙色angus之前個簡介係
Not into random fun
02 著地 - 鄧麗欣

Love song… this is all I can think of
matthew1990 發表於 2016-3-17 22:02

Not him but I saw his pro pic before as well
02 著地 - 鄧麗欣

學歷不被承認?honours太低?
matthew1990 發表於 2016-3-17 22:05

不是
很多原因既
02 著地 - 鄧麗欣

做完gym 而家番緊屋企 (呼)
matthew1990 發表於 2016-3-17 22:11

等價交換
02 著地 - 鄧麗欣

好彩我係J。。。
John 發表於 2016-3-17 22:18

ur j jo muh ?
02 著地 - 鄧麗欣

where is yummy
02 著地 - 鄧麗欣

點解咁多好彩既
乜大家既pro pic都係裸嫁?
02 著地 - 鄧麗欣

你又見到邊個
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-17 22:27

我既意思係你地個個都覆好彩咩咩咩咁
02 著地 - 鄧麗欣

其實點解呢到既吳若希fans都係膠膠地
50 小白 mark?
02 著地 - 鄧麗欣

我前後睇左幾次 唔係好明 只係覺得好好笑 明明個獎係你同H版主既 最少唔會有一大堆歌慘死
...
nicholashin 發表於 2016-3-17 23:30

你叫我?
02 著地 - 鄧麗欣

kk8733         23:31         收發短消息

邊個同兔兔私聊緊?
02 著地 - 鄧麗欣

mark有咩噴野 唔係你仲可以係邊個 你試過?
利申係同學面前照上cm  ...
nicholashin 發表於 2016-3-17 23:33

TT呢
02 著地 - 鄧麗欣

有時唔知自己算新人定舊人 咩黎架
nicholashin 發表於 2016-3-17 23:37

表情T^T
02 著地 - 鄧麗欣

其實都唔係有D嫁啦
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-17 23:38

有d呢就超級YUM 但又要扮唔YUM個d最可恥
N咩咩個d呢
02 著地 - 鄧麗欣

How c_m
KK! 發表於 2016-3-17 23:43

Cum就cum唔駛c_m
02 著地 - 鄧麗欣

Nicholas好y_m架咩
nicholashin 發表於 2016-3-17 23:45

係 呢個我知
02 著地 - 鄧麗欣

你成日都T^T架 我係半新人呀 在下nicholashin 多多指教 有無說明???? ...
nicholashin 發表於 2016-3-17 23:48

佢d對象係女 我零興趣sor
02 著地 - 鄧麗欣

恭喜你成功打倒3599分鐘前既你
==== 咁陳陳同我都好正常  ...
nicholashin 發表於 2016-3-17 23:57

你想知既 直接pm人囉
02 著地 - 鄧麗欣

Timmy去食日本仔。。。。。。。
02 著地 - 鄧麗欣

點解係訴苦嘅
jasonng 發表於 2016-3-18 10:49

我無得食。
02 著地 - 鄧麗欣

你都食過喇
jasonng 發表於 2016-3-18 10:50

02 著地 - 鄧麗欣

Sorry lor
jasonng 發表於 2016-3-18 11:04

02 著地 - 鄧麗欣

有講錯咩
jasonng 發表於 2016-3-18 11:52

過左去唔記得lu
02 著地 - 鄧麗欣

呢啲嘢你都會唔記得?
jasonng 發表於 2016-3-18 11:58

咩意思呢小朋友?
02 著地 - 鄧麗欣

到底蔡一智定蔡一傑扮GAY
定係蔡智威都係扮BI
搞到好亂
艾石仔 發表於 2016-3-18 12:56

好QQ
02 著地 - 鄧麗欣

如果 HINZ 係 10 個 YUM 咁 SASA 係 10000 個 YUM
賴爽 發表於 2016-3-18 13:05

躺著也中槍 咁你呢
02 著地 - 鄧麗欣

你有冇攞本簿仔mark 低?
jasonng 發表於 2016-3-18 13:07

Mark?????你bb要同我yum?
02 著地 - 鄧麗欣

你有冇攞本簿仔mark 低?
jasonng 發表於 2016-3-18 13:07

如果 HINZ 係 10 個 YUM 咁 SASA 係 10000 個 YUM
賴爽 發表於 2016-3-18 13:05

睇唔睇到 其實我唔YUM
02 著地 - 鄧麗欣

我係你十分一

一個 YUM
賴爽 發表於 2016-3-18 13:09

又十又一
02 著地 - 鄧麗欣

好眼訓
John 發表於 2016-3-18 13:11

訓啦
02 著地 - 鄧麗欣

...................

想太多了
賴爽 發表於 2016-3-18 13:11

SOSAD
02 著地 - 鄧麗欣

我唔是十又唔是一
賴爽 發表於 2016-3-18 13:14

做乜姐你
02 著地 - 鄧麗欣

去你度訓?

John 發表於 2016-3-18 13:15

等你呢句好耐lu
02 著地 - 鄧麗欣

原來我而家係10
02 著地 - 鄧麗欣

行開啲喇
一日掛住y_m
jasonng 發表於 2016-3-18 13:12

Markbb
02 著地 - 鄧麗欣

咁小霖呢
nicholashin 發表於 2016-3-18 13:20

咁你呢
02 著地 - 鄧麗欣

聽講但未食
正如屎咁 聽過人講但未食過
賴爽 發表於 2016-3-18 14:19

丁我都成日聽人講會食 但我咩都無試過
02 著地 - 鄧麗欣

點解講乜都可以拉到去個邊 .........
賴爽 發表於 2016-3-18 14:22

我叫翻純潔個個我翻黎 sor
02 著地 - 鄧麗欣

在這溫暖的一刻 來吧綻放出熱吻
mamakin 發表於 2016-3-18 14:30

若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 想擁吻便擁吻
02 著地 - 鄧麗欣