返回列表 發帖

方力申同鄧麗欣發聲明宣佈分手

方力申與鄧麗欣(Stephy)戲裡戲外相戀十年,由地下情到近年正式公開關係,情侶檔已「被升呢」,傳出過無數次秘婚消息,早前佢哋接受訪問,小方竟衝口而出話:「結咗都唔會講啦!」 Stephy碌大雙眼,急忙澄清二人未結婚(新聞連結:http://bit.ly/1RlSvkj),日前更有周刊指,小方爸爸患病,二人要結婚沖喜,不過佢哋未有回應。

小方同Stephy所屬太陽娛樂今日發聲明稱二人已經分手,再見亦是朋友,已經結束咗情侶嘅關係,當年佢哋因為合作電影《獨家試愛》擦出愛火,最近為慶祝十情,再拍《紀念日》,宣傳時候,周遭嘅人都不停催婚,怎料最終都係分手收場!

資料來源: http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20160317/54876585

之前宣傳電影《紀念日》嗰陣佢地兩個喺鏡頭面前仲係扮到好 sweet
係咪一早 plan 好咗等套戲落咗畫之後先宣佈分手呢
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

唔信呀

根據經驗(囧同鍾)
Stephy應該兩年内搵到另一個結埋婚
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

叫我如何相信愛情
利申:唔係鏡粉

在世上 沒有多少東西
會盡如人意 多數像諷刺...

不停傳佢地結婚 偏偏....

真心估唔到 震驚曬所有以為已經結左婚ge朋友
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

又會咁突然都有, 之前仲有係ig曬恩愛
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

恆河沙數 誰能廝守終老

岩岩喺微博睇到嚇親

又會咁突然都有, 之前仲有係ig曬恩愛
kevinlai1621 發表於 2016-3-17 13:26

循例扮幸福 但不甘
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

究竟係咩原因
人大了珍惜今次不可有下次

so sudden! 紀念日 & housemates, were what, 2 months ago?
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

喂,一齊好多年架勒喎。
今年咩事呀,SELINA離婚已經令人夠驚訝,
呢PAIR又發生咩事?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

循例扮幸福 但不甘
cymusic 發表於 2016-3-17 13:27

真係有鋪排?? 十年後播完套戲就為觀眾圓夢, 然後散??
  講真, 其實佢地都算模範, 聽到消息真係唔知點講好
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

PAIR PAIR 都係咁...
bosco又係, linda又係, selina又係, 依家stephy都係咁 :(

其實小方都諗住想遲d先求婚
可能stephy真係唔等得所以要分手...

Wyman寫同屋主已經心諗 做咩9?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

吓?

我重以為佢地一早秘密結左婚,真係難以相信。睇黎以後都好難再出合唱歌了,可惜!

同屋主好難聽
咁就玩完

吓?!
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Stephy 早幾日ig個post...
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Stephy 早幾日ig個post...
hinz 發表於 2016-3-17 14:00

原來巳經暗示緊

今鋪真係万刀甲喇
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

PAIR PAIR 都係咁...
bosco又係, linda又係, selina又係, 依家stephy都係咁 :(
mainlib 發表於 2016-3-17 13:35

魏駿傑同滕麗名咁囉, 跟住1年后同內地嘅閃電結婚
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

同屋主好難聽
咁就玩完
Lewis 發表於 2016-3-17 13:49

年尾新城冇合唱歌獎喇 可能呢世都唔會再有好好系列

我反而覺得佢地會復合
好似sammi咁

Stephy post ig 講咗

十年前大家都估唔到四餅 最快結婚可以曬幸福嘅 會係kary

一係其中一個閃婚
一係就復合再結婚

好可惜..

希望係後者

好可惜
好登對嘅一pair

一齊太耐唔結婚真系好危險

方力申可能想結婚 但s唔想?

組合都係冇咁令既嫁得好,令個d嫁唔出

好可惜
好登對嘅一pair

方力申可能想結婚 但s唔想? ...
laukaleung 發表於 2016-3-17 14:36

Stephy 都32 歲...
邊個女人唔想結婚架
人大了珍惜今次不可有下次

好可惜
好登對嘅一pair

方力申可能想結婚 但s唔想? ...
laukaleung 發表於 2016-3-17 14:36

係小方唔想結婚住

早知不應試愛

係小方唔想結婚住
rubylovessss 發表於 2016-3-17 14:49

但小方老豆病左..咁小方應該會想結, Stephy  唔想結..就??  

沒人知原因.只有佢地兩人知~

但小方老豆病左..咁小方應該會想結, Stephy  唔想結..就??  

沒人知原因.只有佢地兩人知~ ...
samlau 發表於 2016-3-17 14:56

其實做呢個節目嗰陣,Stephy 聽到小方答要多啲時間先結婚都冇乜反應
所以係邊個唔想結,真係唔知 ...
甚至乎可能兩個都唔想結都唔出奇

沒人知原因.只有佢地兩人知~ ...
samlau 發表於 2016-3-17 14:56

我記得小方講過好似想過幾年之後先結婚

stephy見kary都結婚啦..佢會唔想咩? 我記得小方講過好似過幾年之後先結婚 ...
rubylovessss 發表於 2016-3-17 15:03

有咁既邏輯架咩

比埋片你 6分05開始 其實個表態都好清楚
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

唔該d人唔好再簽paco了,無個好的

震驚

stephy見kary都結婚啦..佢會唔想咩? 我記得小方講過好似過幾年之後先結婚 ...
rubylovessss 發表於 2016-3-17 15:03

小方 見kary都結婚啦..佢會唔想咩?

其實就系太耐無新聞出,驚滴人唔記得距地兩個,造點新聞而已

其實就系太耐無新聞出,驚滴人唔記得距地兩個,造點新聞而已
乐坛风云 發表於 2016-3-17 15:21

點解可以講得出咁既說話?

有咁既邏輯架咩

HOTMAN 發表於 2016-3-17 15:07

o岩o岩睇完,完全明晒

有咁既邏輯架咩

睇完條片,依家似係女方唔想結喎

有咁既邏輯架咩

Stephy都係單親家庭長大,可能係咁而影響咗佢唔想結咗婚又離婚

我其實想講大部份女仔都會有結婚嘅衝動 佢地都想自己會幸福

Stephy都係單親家庭長大,可能係咁而影響咗佢唔想結咗婚又離婚
rubylovessss 發表於 2016-3-17 16:33

其實佢地不嬲係真拍拖定假拍拖?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實佢地不嬲係真拍拖定假拍拖?
matthew1990 發表於 2016-3-17 16:34

真...去旅行比人影到

真...去旅行比人影到
rubylovessss 發表於 2016-3-17 16:35

咁佢地係散左好耐 為左套戲扮冇野 定真係最近先分手?