返回列表 發帖
kary同brian咪又係分左十幾廿次手
最後都修成正果
jose 發表於 2016-3-18 12:17

agger
不過kary冇發聲明 佢地好似搞到好大件事咁

俾人影到好多次
定係咁多年只得一兩次?

其實佢地係咪和平分手都冇人知
(留意番佢地同公司) ...
matthew1990 發表於 2016-3-18 12:46

記者都係一兩次,多數係有人見到影佢兩個之後放上weibo

agger
mamakin 發表於 2016-3-18 14:38

其實就唔係咁大件事,如果只係ig講件事會正常好多,同有得掹

Stephy Weibo都取消關注小方
係咪連ig 都要unfollow=_=

agger
mamakin 發表於 2016-3-18 14:38

佢地話06年一齊
隔左唔知幾耐先公開
中間分過幾次都唔出奇啦
Happy and Blessed.

睇到直播小方眼淚流咗出黎
其實呢段感情佢地都好唔捨得
仲好愛大家

rubylovessss 發表於 2016-3-18 15:10

又話視佢為最親嘅家人
人大了珍惜今次不可有下次

rubylovessss 發表於 2016-3-18 15:10

唔係和平分手
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實真係仲未接受得到...
復合嘅話又會比人嘅感覺佢地係玩下
如果睇到STEPHY同第二個結婚個話我都唔係咁開 ...
rubylovessss 發表於 2016-3-18 09:20

緣份係上天既安排
唔需要太顧慮旁人既說話
況且想佢地復合既人應該會 > 想佢地各自搵到各自另一半既人

鄭秀文 陳慧琳 吳雨霏 都係散左最後收成正果嘎

不過當然 Stephy 最後可唔可以同方力申復合唔到我地控制
心裡的祝福 就夠了
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

緣份係上天既安排
唔需要太顧慮旁人既說話
況且想佢地復合既人應該會 > 想佢地各自搵到各自另一半既人 ...
Our_Souvenir 發表於 2016-3-18 16:16

佢地真係愛大家嘅想大家幸福,真係無謂勉強佢地再係返埋一齊了

睇到直播小方眼淚流咗出黎
其實呢段感情佢地都好唔捨得
仲好愛大家
rubylovessss 發表於 2016-3-18 15:26

邊度有得睇嘎?

邊度有得睇嘎?
Our_Souvenir 發表於 2016-3-18 16:20

Enews apps

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

小方話已經分左手三個月 雙方都有挽留
咁姐係唔會復合

話工作上繼續合作冇問題 我就唔信囉

咁姐係唔會復合

話工作上繼續合作冇問題 我就唔信囉 ...
mamakin 發表於 2016-3-18 16:31

雙方都有挽留?咁邊個提出分手?

咁姐係唔會復合

仲會有乜合作丫 唔通唱翻首歌咩
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

三個月?但紀念日好似好多宣傳嫁喎
02 著地 - 鄧麗欣

咁姐係唔會復合

難為佢地為左宣傳套戲要明知做戲

我覺得佢地有機復合,, 好似安仔SAMMI咁
【This is MC】澳門見

大班bi結婚啦
你唔知現今男星要扮gay提升知名度嗎?
講緊同屋主
最好的債 發表於 2016-3-18 12:52

蔡一智好慘
到底佢係 BI 定係扮 GAY 提升知名度嘎?
媽呀 我唔明呀

難為佢地為左宣傳套戲要明知做戲
jose 發表於 2016-3-18 16:42

紀念日果陣仲要扮恩愛 真好戲

雙方都有挽留?咁邊個提出分手?
kayzzz 發表於 2016-3-18 16:40

可能小方求復合 stephy唔肯
小方求到心淡之後到stephy後悔

紀念日果陣仲要扮恩愛 真好戲
mamakin 發表於 2016-3-18 17:18

唔通要大家見到佢地嗌晒交咩

唔通要大家見到佢地嗌晒交咩
rubylovessss 發表於 2016-3-18 17:32

小方承認拍紀念日成分手導火線

mamakin 發表於 2016-3-18 17:59

你估你真係咁易頂呀?呢句出事

頂咗咁耐頂唔到
仲忍係因為愛

SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

mamakin 發表於 2016-3-18 17:59

葉念琛 so 偉大
02 著地 - 鄧麗欣

回復 105# rubylovessss

冇取消關注喔。。。。。  亂講嘢。。。。。

原來方生送零食籃俾屎塔個陣已經散左
即係屎塔喊係真係感觸而唔係感動

原來方生送零食籃俾屎塔個陣已經散左
即係屎塔喊係真係感觸而唔係感動
Lewis 發表於 2016-3-18 19:02

似乎真係Stephy 唔要小方
人大了珍惜今次不可有下次

alexleung 發表於 2016-3-18 19:20

老媽子話睇新聞見到前幾日stephy同小方擁抱

頂咗咁耐頂唔到
仲忍係因為愛
rubylovessss 發表於 2016-3-18 18:02

孽念深真係hihi黎

完是欠缺
完是那句令人難受再見
最怕最愛已經不會再見
歡欣都只靠悼念

誰等 等 等 等不到月圓
誰怕 怕 怕 快樂快用完
可知有情人永遠 結尾才是新的開端

情人團聚的小心願
離開一段開一段新一段
人間的圓雖則是不夠緣
而有生一天會遇見
成為遺憾的小心願
誠心許願一千段都甘願
如果保存幸福一段 這一段 都一樣暖
縱使譜不上美滿的 圓的線

回復  rubylovessss

冇取消關注喔。。。。。  亂講嘢。。。。。
winkochueng 發表於 2016-3-18 18:40

我喺電話度睇到.....可能睇錯

痴線....真係好震撼既消息
由小學雞開始聽佢地D歌, 到而家都1X年
紀念日既愛情觀真係影響到佢地真人

孽念深真係hihi黎
jose 發表於 2016-3-18 19:24

呢啲對白真係好容易令對方以為係心聲

其實依家散左, 可能最後佢地兩個會入到金像獎呢
同埋你地睇下上面條片, 兩個拎住零食籃合照個陣, 方生都眼濕濕...
跟住小方再錫美音個陣, 美音對眼更加紅

其實依家散左, 可能最後佢地兩個會入到金像獎呢
同埋你地睇下上面條片, 兩個拎住零食籃合照個陣, 方 ...
Lewis 發表於 2016-3-18 20:45

都冇提名點入嘎?

都冇提名點入嘎?
Our_Souvenir 發表於 2016-3-18 21:15

第日再拍咪有...
分左手都仲可以拍到戲, 超好戲

頂咗咁耐頂唔到
仲忍係因為愛
rubylovessss 發表於 2016-3-18 18:02
孽念深真係hihi黎
jose 發表於 2016-3-18 19:24

呢句小方自己加架

1:03

睇左小方今日喊個條片
只係覺得真係好可惜
同埋佢好似仲係好愛stephy咁
利申:唔係鏡粉

呢句小方自己加架

he_01 發表於 2016-3-18 22:22

所以咪容易令stephy覺得係小方既真心話

呢句小方自己加架

he_01 發表於 2016-3-18 22:22

想套戲更加好所以先加...所以票房過千

alexleung 發表於 2016-3-18 19:20

如果果陣真係分左手既話,
條片情況我諗起千千有次音樂會
成班人唔知佢同鄭生散左
仲請左佢做神秘嘉賓, 一齊合唱愛人

紀念日 十分愛 獨家試愛嘅結局都可以係返埋一齊
咁現實中就唔可以?

睇返紀念日聽到分手的情書喊咗出黎

最衰紀念日
唔拍咪無事囉
所以啲情侶藝人通常都唔會再拍同一套戲
費事出事

依家周街都聽到方鄧系列合唱歌,唱k個個又點

依家先睇到前面d post
笑咗超過10分鐘

希望有啲人同記者們比多啲空間佢地兩個
唔好再喺佢地傷口灑鹽 比佢地冷靜下先

希望有啲人同記者們比多啲空間佢地兩個
唔好再喺佢地傷口灑鹽 比佢地冷靜下先 ...
rubylovessss 發表於 2016-3-19 10:21

其實成件事傷得最深嘅人就係ruby
你最應該要好好療傷喔

其實成件事傷得最深嘅人就係ruby
你最應該要好好療傷喔
electric 發表於 2016-3-19 10:28

睇到有人話小方有小三又話呢樣又話個樣 巳經好煩再講就更加煩 好想件事可以完