返回列表 發帖
你都知??detail??
kayzzz 發表於 22/3/2016 00:11
睇佢d post 都知啦 -_-

睇佢d post 都知啦 -_-
kwanie 發表於 2016-3-22 00:13

sorry 我以為佢有獨家料

你不如問下cm邊個唔係gay
我成日都覺得上cm但係直既男人好神奇
Lewis 發表於 2016-3-22 00:15

其實依度好多kay fans都係直,應該係

呢個description, cm 大把人可以fit in
newguy 發表於 2016-3-22 00:12

你不如問下cm邊個唔係gay
我成日都覺得上cm但係直既男人好神奇

sorry 我以為佢有獨家料

其實依度好多kay fans都係直,應該係
kayzzz 發表於 2016-3-22 00:14

其實依度好多kay fans都係直,應該係 < --- 有冇5個人報名?
【This is MC】澳門見

我知係邊個

但我絕對唔會話你知係邊個
賴爽 發表於 2016-3-21 21:39

妹妹我知唔知得先<3
唔知係唔係我心諗個個

記得十年前CM好熱鬧好癡線 仲有個改圖區 日日都系祖粉VS嬅粉 監管冇咁嚴 d改圖仲要系好笑到PK
最好睇系瓊姐VS一個大陸嬅粉(好似叫做愛嬅?)
自從CM改革後我地班人都走曬 請問哥堆人仲有冇上CM 好掛住你地

記得十年前CM好熱鬧好癡線 仲有個改圖區 日日都系祖粉VS嬅粉 監管冇咁嚴 d改圖仲要系好笑到PK
最好睇系瓊 ...
loowee 發表於 2016-3-22 20:58

愛嬅嘎
漫天子彈 朦起雙眼 都會為你分擔

其實依度好多kay fans都係直,應該係 < --- 有冇5個人報名?
lemontea1069 發表於 2016-3-22 12:08

點解呢個女人可以同時得到一班直男同埋非直男嘅寵愛

NelsonWu 發表於 2016-3-24 01:18

Because most of Kay's songs are not 直男女 love songs, many of her songs are about politics, philosophy, friendships / 親情, the everyday life and HK people identity (A great way to broaden her audience). Therefore, both 直男同非直男 can find common ground and enjoy her songs.

NelsonWu 發表於 2016-3-24 01:18

因為佢靚女 身材好 D眼神仲完全冇得輸
殺哂全球男人

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

最好睇系瓊 ...

Fiona886

Fiona886
electric 發表於 2016-3-24 12:27

好掛住佢D噴言

「心戚戚然 欲哭無淚 楊千嬅《明日再會》(追憶)」
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好掛住佢D噴言

「心戚戚然 欲哭無淚 楊千嬅《明日再會》(追憶)」 ...
John 發表於 2016-3-24 12:30

Fiona886仲好多噴圖
    愛嬅亦愛笑

Fiona886仲好多噴圖
    愛嬅亦愛笑
electric 發表於 2016-3-24 12:33

以前d改圖組去哂邊

殺哂全球男人
John 發表於 2016-3-24 12:24
kay真係好正呀

kay真係好正呀
nicholashin 發表於 2016-3-24 13:23

點解世上有咁既尤物

殺哂全球男人
John 發表於 2016-3-24 12:24

左邊個張真係會出血
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

左邊個張真係會出血
JasOh103 發表於 2016-3-24 15:52

據我僅有記憶,只要入面著大d 出面緊身d就會有呢個效果,唔理係唔係真材實料

最好睇系瓊 ...

FIONA886 真係好經典經典到咁多年後都仲可以記得佢~BTW 其實好多嬅祖粉都仲係到, 不過就潛水好少再出聲祖粉多數都唔出聲做CD ROM
嬅粉就季節性上水, 等千嬅派歌/開CON 就會出返哂黎

反OT: 其實我覺得KING JER 係蛋記D PR TEAM黎

Fiona886
electric 發表於 2016-3-24 12:27

我都奇怪點解睇佐幾版都仲未有人提 fiona886
想當年佢同kingjer係cm大戰d post真係好睇到...cm一大回憶黎

麗絲逼人之外仲有咩分身
艾石仔 發表於 2016-3-20 22:05

傳聞有以下呢D:

許X鏗
萬X雯
鄭X弘
麗X碧人