返回列表 發帖
唔好FF咁多啦
nicholashin 發表於 2016-5-1 20:16

Kay有兩首三甲 原來你都係kay fans
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Ali 係咪己經冇做學是學非
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

係咪無其他榜會冠孩子的天空
JasOh103 發表於 2016-5-1 17:19

仲有我

仲有我
Yan 發表於 2016-5-1 20:51

Ruby 走埋CM 得番你一個女仔
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

仲有我
Yan 發表於 2016-5-1 20:51

原來我唔係獨家村
咁我哋應該撞左好多首冠軍歌
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

matthew1990 發表於 2016-5-1 21:04

你要女仔做咩

你要女仔做咩
kk8733 發表於 2016-5-1 21:41

唔要女仔要乜?

唔要女仔要乜?
bagfgfcde 發表於 2016-5-1 21:48

M 會員要美版主,好似係

Phil指為他們高興,又透露自己亦正籌備向女友求婚:「未做到之前唔講住。(台上求婚?)有可能㗎,但唔可以太Obvious,如果唔係佢就冇Surprise。」

點解冇人話佢港女
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Phil指為他們高興,又透露自己亦正籌備向女友求婚:「未做到之前唔講住。(台上求婚?)有可能㗎,但唔可以 ...
John 發表於 2016-5-1 22:49

又求婚
SONY果D男歌手鬥快上岸?

又求婚
SONY果D男歌手鬥快上岸?
艾石仔 發表於 2016-5-1 22:55

唉好眼訓 幾時先收工
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唉好眼訓 幾時先收工
John 發表於 2016-5-1 23:09

過黎我到訓呀^^

M 會員要美版主,好似係
kk8733 發表於 2016-5-1 21:58

Goodbye兔兔

唉好眼訓 幾時先收工
John 發表於 2016-5-1 23:09

收工未呀收工未呀?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Goodbye兔兔
rubylovessss 發表於 2016-5-2 00:00

好野,我可以排第一

matthew1990 發表於 2016-5-1 21:04

點解你覺得我係女

Kay有兩首三甲 原來你都係kay fans
HOTMAN 發表於 2016-5-1 20:18
愛kay

點解你覺得我係女
Yan 發表於 2016-5-2 11:46

原來你唔係架?

原來你唔係架?
bagfgfcde 發表於 2016-5-2 12:36

我係中文名有個yan字啫

Yan 發表於 2016-5-2 12:43

OH。。原來你係仔仔。你好呀

Phil指為他們高興,又透露自己亦正籌備向女友求婚:「未做到之前唔講住。(台上求婚?)有可能㗎,但唔可以 ...
John 發表於 2016-5-1 22:49

你想唔想求埋一份
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

愛kay
nicholashin 發表於 2016-5-2 11:56

好苦 諸神太好聽搞到我聽唔到其他歌

OH。。原來你係仔仔。你好呀
kk8733 發表於 2016-5-2 12:46

Hello
真係個個都當我係女

Hello
真係個個都當我係女
Yan 發表於 2016-5-2 12:52

證明唔是我的問題喔
噢Ruby 走埋CM陰乾了

Hello
真係個個都當我係女

我之前都俾人覺得係女仔啦

你想唔想求埋一份
HOTMAN 發表於 2016-5-2 12:49
我想匡匡同我求婚

Yan 發表於 2016-5-2 12:43

張欣欣啲friend

Hello
真係個個都當我係女

係佢地眼中改個common女仔名就係女仔
所以yan ting係女歌手
Happy and Blessed.

我個名有BB兩粒字都比人當係女仔啦
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

dongbb2332 發表於 2016-5-2 13:26

HELLO DONG 寶寶

二台是唔是有新廣播劇

dongbb2332 發表於 2016-5-2 13:26

下 你唔係咩

CM 好受女仔歡迎

下 你唔係咩
bagfgfcde 發表於 2016-5-2 14:04

係掛
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

@stephybest
harryharry 發表於 2016-5-1 20:13

HI~

CM 好受女仔歡迎
nicholashin 發表於 2/5/2016 14:24
試舉例並說明之。

試舉例並說明之。
kwanie 發表於 2016-5-2 15:23
根據某會員 上面留言既人唔少係女仔

根據某會員 上面留言既人唔少係女仔
nicholashin 發表於 2016-5-2 15:28

係呀 例如你

試舉例並說明之。
kwanie 發表於 2016-5-2 15:23

你咪商台女員工囉

係呀 例如你
bagfgfcde 發表於 2016-5-2 15:29

頭像用女仔
仲唔係女仔

頭像用女仔
仲唔係女仔
John 發表於 2016-5-2 15:32

頭像用兩個男人會負負得正 都係女人

頭像用兩個男人會負負得正 都係女人
bagfgfcde 發表於 2016-5-2 15:34
點解男人係負

點解男人係負
nicholashin 發表於 2016-5-2 15:34

咁呀kay正唔正先

頭像用女仔
仲唔係女仔
John 發表於 2016-5-2 15:32

你係Materazzi定Rui Costa

你係Materazzi定Rui Costa
HOTMAN 發表於 2016-5-2 15:41

國際米蘭後馬達拉斯(左)及 AC米蘭中場雷哥斯達望球迷不斷擲到場上的煙花,狀甚無奈。
路透社

AC米蘭教練安察洛堤說:「這是意外事件,我經歷過十多場『打』大戰,從未發生過。」射手舒夫真高亦對事件表示遺憾。對於球隊本季多番稱臣於同市宿敵,國際米蘭教練文仙尼很失望,他說:「球隊表現令人滿意,但今仗竟在如此情況下終止,我亦為球迷的行徑感到遺憾。」

肥安
文仙尼
AC米蘭射手舒夫真高

國際米蘭後馬達拉斯(左)及 AC米蘭中場雷哥斯達望球迷不斷擲到場上的煙花,狀甚無奈。
路透社

AC米蘭 ...
John 發表於 2/5/2016 15:44
兜到亂晒~

我_ _ _ _ _!!!
啲CS嗰啲墊底音樂真係好_________難聽
我希望我今年唔使再接觸任何公司嘅CS staff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我_ _ _ _ _!!!
啲CS嗰啲墊底音樂真係好_________難聽
我希望我今年唔使再接觸任何公司嘅CS staf ...
seeseetv 發表於 2/5/2016 18:21
點解要加第五隻字

咁呀kay正唔正先
bagfgfcde 發表於 2016-5-2 15:37

咁wuby負唔負先?

咁wuby負唔負先?
kayzzz 發表於 2016-5-2 18:31

竟然話女神負 可恥