返回列表 發帖
你仲care緊
Wonders 發表於 2016-4-26 23:42
今日係向大家請教請教
有時我會好記得你地啲留言,我講番出黎,當時人都唔記得
harryharry 發表於 2016-4-26 23:42
我應該無嘅 !!!

你唔算慢啦 我慢過你
chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:41

我成日講啲嘢都冇人明
咁我係轉得太快定太慢
定係我個腦有問題

同我講多啲嘢
nicholashin 發表於 2016-4-26 23:20

Copy and paste 可恥

我成日講啲嘢都冇人明
咁我係轉得太快定太慢
定係我個腦有問題 ...
ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:45

太離地
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

咁係你份人唔得open
  可能我成日都人講完d野都唔會記得, 所以好少會有嘈交出現 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 23:40

我係唔會同人嘈
你想話我呀 哦噉你話飽佢啦 你話完我我又唔會少忽肉嘅 最多唔啱聽嘅唔再同你講囉

今日係向大家請教請教
我應該無嘅 !!!
chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:45

Umm.. 盡量諗下講完出黎之後有冇位比人入到
我們的總和

太離地
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 23:47

好在我身邊有人呢個問題比我更嚴重

ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:49

咁似乎你同你班fd真係生活係外太空

我係唔會同人嘈
你想話我呀 哦噉你話飽佢啦 你話完我我又唔會少忽肉嘅 最多唔啱聽嘅唔再同你講囉 ...
seeseetv 發表於 2016-4-26 23:48

都係嘅
   其實都好靠自己對人嘅睇法, 如果下下都當人係有敵意咁都真係無野好講

kevinlai1621 發表於 26/4/2016 23:49
#想跟你神油太空

都係嘅
   其實都好靠自己對人嘅睇法, 如果下下都當人係有敵意咁都真係無野好講 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 23:51

我對個個都好好

#想跟你神油太空
kwanie 發表於 2016-4-26 23:51

神油 要嚟jay fung?

我對個個都好好

神油 要嚟jay fung?
seeseetv 發表於 26/4/2016 23:51
你對 ADA 唔好咩

DO U KNOW WT IS 神油

kevinlai1621 發表於 2016-4-26 23:49

所以我好愛GEM

你係咪唔知咩叫神油先 !!!!!
kwanie 發表於 2016-4-26 23:52

改得切喎

改得切喎
seeseetv 發表於 26/4/2016 23:53
Editor

所以我好愛GEM
ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:52

要成立愛漿力嚒
我們的總和

ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:49

咁我成日就會升空降落
有時講野因為無左描述,結果無人明我想講咩

要成立愛漿力嚒
Wonders 發表於 2016-4-26 23:53

要由50牽頭

咁我成日就會升空降落
有時講野因為無左描述,結果無人明我想講咩 ...
harryharry 發表於 2016-4-26 23:54

我會自己create d terms然後啲人又會跟住用

你對 ADA 唔好咩

DO U KNOW WT IS 神油
kwanie 發表於 2016-4-26 23:52

對唔住我唔明

對唔住我唔明
seeseetv 發表於 26/4/2016 23:55
唔教壞你lu

要由50牽頭
ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:54

50無將agem放係第一位afi先係

seeseetv 發表於 2016-4-26 23:55

子烏虛有 明張目膽

子烏虛有 明張目膽
kevinlai1621 發表於 2016-4-27 00:00

This is tree gun -.-

This is tree gun -.-
seeseetv 發表於 2016-4-27 00:01

自己create d terms然後啲人又會跟住用

50無將agem放係第一位afi先係
harryharry 發表於 2016-4-26 23:58

但係呢度已經冇人比50更有資格

對唔住我唔明
seeseetv 發表於 2016-4-26 23:55

我真係恭喜你唔識呀
(點解我會明kwanie 講乜 )
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

自己create d terms然後啲人又會跟住用
kevinlai1621 發表於 2016-4-27 00:03

啲人唔係笑住用我啲terms嘛
我真係恭喜你唔識呀
matthew1990 發表於 2016-4-27 00:11

我真係衷心恭喜你

我真係恭喜你唔識呀
matthew1990 發表於 27/4/2016 00:11
寧願解說九深一淺 (落鼓)

咁係你份人唔得open
  可能我成日都人講完d野都唔會記得, 所以好少會有嘈交出現 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-26 23:40

咁係定唔係好事?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

咁係定唔係好事?
matthew1990 發表於 2016-4-27 00:14

睇你點睇, 我d失憶症好嚴重呢個我係認嘅

kevinlai1621 發表於 2016-4-27 00:15

我D失憶症都越黎越嚴重 轉過頭就唔記得

寧願解說九深一淺 (落鼓)
kwanie 發表於 2016-4-27 00:12

呢個反而唔明

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

kevinlai1621 發表於 2016-4-27 00:15

我成日會唔知點解將一樣野講成另一樣野

例如我去美Yum演唱會睇完Supper 唱幸福之歌
我會同人講佢地唱左無盡 但我明明知佢地係唱幸福之歌嘎囉

睇到最尾
HOTMAN 發表於 2016-4-27 00:47

其實佢係咪拍野期間得罪左now?

Copy and paste 可恥
seeseetv 發表於 2016-4-26 23:46
明明六個字都係係手機一隻字一隻字咁打出黎

偶然搭一次地鐵
發現自己已經哼唔出 不愛等只愛做即刻903 soundbyte
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

你唔算慢啦 我慢過你
chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:41

加大力度好嗎

加大力度好嗎
timmy 發表於 2016-4-27 12:37
你幾時出歌?

我今日要出Keep On Fight On 了
其實係同人賭野輸左要找數兩星期內要出7首歌

你幾時出歌?

其實係同人賭野輸左要找數兩星期內要出7首歌[ ...
matthew1990 發表於 2016-4-27 12:42

其實我轉左用歡歌,諗緊點拎返條track出嚟upload去其他平台

你幾時出歌?

matthew1990 發表於 2016-4-27 12:42

唱色惑x香女人得唔得

加大力度好嗎
timmy 發表於 2016-4-27 12:37
得啦得啦 遲 D 我驚我進步神速嚇親你

得啦得啦  遲 D 我驚我進步神速嚇親你
chanchan0909 發表於 2016-4-27 12:52
無嚇親我就得啦

其實我轉左用歡歌,諗緊點拎返條track出嚟upload去其他平台
timmy 發表於 2016-4-27 12:49

咩黎?

唱色惑x香女人得唔得
艾石仔 發表於 2016-4-27 12:51

色惑 係美John唱的
香女人我都想唱但冇伴奏

你幾時出歌?

又有多D posts比我comment 同呃分 ,愛

點解係屋企溫唔到書

點解係屋企溫唔到書
electric 發表於 2016-4-27 14:38
因為你唔係自己屋企?

又有多D posts比我comment 同呃分 ,愛
kayzzz 發表於 2016-4-27 13:57

尋晚錄好 陣間upload :D

因為你唔係自己屋企?
nicholashin 發表於 2016-4-27 14:43

係自己房喔