返回列表 發帖
上呢度講咩都要比人鬧
rubylovessss 發表於 2016-4-30 20:26

但你是版主來

但你是版主來
kayzzz 發表於 2016-4-30 22:52

版主好叻咩 咪又係比人鬧

悶到今晚早些去訓啦。。無野做。。

版主好叻咩 咪又係比人鬧
rubylovessss 發表於 2016-4-30 22:58

你走咗 電視區點算

無人討論 疆 㗎

你走咗 電視區點算

無人討論 疆 㗎
kayzzz 發表於 2016-4-30 23:01

等你接手。。

等你接手。。
kk8733 發表於 2016-4-30 23:02

唔好玩啦

你走咗 電視區點算

無人討論 疆 㗎
kayzzz 發表於 2016-4-30 23:01

你咪照討論囉 我唔想成日推post

唔好玩啦
kayzzz 發表於 2016-4-30 23:03

露比會好傷心,走得唔安樂

好似好耐冇打過段滿意既冠軍歌tag啦

我日日都喺度訴苦 講埋無謂嘢 你唔覺我好得閒
rubylovessss 發表於 2016-4-30 20:05

SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

**** 本內容被作者隱藏 ****
hinz 發表於 2016-5-1 15:10

估唔到你...唉
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

估唔到你...唉
John 發表於 2016-5-1 16:04

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
02 著地 - 鄧麗欣

hinz 發表於 2016-5-1 15:10

his taste
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

his taste
matthew1990 發表於 2016-5-1 16:25

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2016-5-1 16:32

大膽!
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

大膽!
matthew1990 發表於 2016-5-1 16:33

我擺明9 up啦

我擺明9 up啦
kayzzz 發表於 2016-5-1 16:36

hinz 發表於 2016-5-1 16:09

點解唔睇黎明

his taste
matthew1990 發表於 2016-5-1 16:25

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
02 著地 - 鄧麗欣

點解唔睇黎明
John 發表於 2016-5-1 16:41

250同800既分別
02 著地 - 鄧麗欣

點解唔睇黎明
John 發表於 2016-5-1 16:41

後日睇

250同800既分別
hinz 發表於 2016-5-1 16:41

黎明$0 wor

黎明$0 wor
John 發表於 2016-5-1 16:43

咁你晚晚去?
02 著地 - 鄧麗欣

我幾時先補得完十九星期既榜
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我幾時先補得完十九星期既榜
616.1314 發表於 2016-5-1 16:50

其實可以唔洗補ma, 由week19開始全部ne唔得咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

其實可以唔洗補ma, 由week19開始全部ne唔得咩
kevinlai1621 發表於 2016-5-1 16:52

我想冠 CHOB@我歌 D 演出
同埋有 D 歌想 N 週冠
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

616.1314 發表於 2016-5-1 16:57

咁你慢慢la, 橫掂你考完試有咁多時間

係咪無其他榜會冠孩子的天空
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

616.1314 發表於 2016-5-1 16:57

渣大力度?

咁你晚晚去?
hinz 發表於 2016-5-1 16:45

你陪我?

後日睇
艾石仔 發表於 2016-5-1 16:42

你又買左幾錢?

hinz 發表於 2016-5-1 16:41

你狠狠懲罰佢 定係 俾佢狠狠懲罰你?

你狠狠懲罰佢 定係 俾佢狠狠懲罰你?
matthew1990 發表於 2016-5-1 17:25

都得呀
02 著地 - 鄧麗欣

都得呀
hinz 發表於 2016-5-1 17:28

so you can do it both ways

so you can do it both ways
matthew1990 發表於 2016-5-1 17:29

Too much.
02 著地 - 鄧麗欣

kayzzz 發表於 2016-5-1 16:32
唔好咁快講個真相出黎啦

都得呀
hinz 發表於 2016-5-1 17:28

Oic 唔痛㗎咩?

係咪無其他榜會冠孩子的天空
JasOh103 發表於 2016-5-1 17:19

做獨家村唔好咩

唔好咁快講個真相出黎啦
nicholashin 發表於 2016-5-1 17:34

臭味相投 吹咩XD
02 著地 - 鄧麗欣

Oic 唔痛㗎咩?
kayzzz 發表於 2016-5-1 17:36

做乜喎
02 著地 - 鄧麗欣

做獨家村唔好咩
kevinlai1621 發表於 2016-5-1 17:37

只想販賣與眾不同
首歌好正呀, 又可以一次過冠曬CAS/SM

飛滋飛滋痛痛痛

以後劇集討論區邊個開?

訴苦區就黎5.0

訴苦區就黎5.0
bagfgfcde 發表於 2016-5-1 19:35

苦苦嘎
我們的總和

回復 4851# rubylovessss

你走左就冇人同我傾美音啦嗚嗚
利申:唔係鏡粉

回復  rubylovessss

你走左就冇人同我傾美音啦嗚嗚
tom 發表於 2016-5-1 20:10

@stephybest

臭味相投 吹咩XD
hinz 發表於 2016-5-1 17:44
唔好FF咁多啦

呀... 美塵幾時先出歌...
我們的總和