返回列表 發帖
我唔明點解要喺人面前拉-_-
seeseetv 發表於 2016-4-4 16:13

可能佢有經驗
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

手臂黑咗 >
ed8671ed 發表於 2016-4-4 16:49

唔洗去沙灘都可以立即變黑

救命, 搵個日本人做訪問都咁難
有無人識咩日本移民黎香港

點解祖祖要搵個唔識唱歌既人幫佢
人地搵果啲完勝啦
mamakin 發表於 2016-4-5 18:51

雖然我都唔鍾意佢, 但係真係唔可以睇少佢係大陸嘅吸引力
  之前都講過佢拍完芒果台唔知邊套劇後, 係紅到不得了, d人見佢又靚仔又識跳舞(好唔好就見人見智la)

分分鐘可以搶下韓仔d少女票

電視版cut咗d嘅。。。
尋晚尾個part已經係原版第二集
ed8671ed 發表於 2016-4-7 21:45

竟然 仲以為佢都已經係個半鍾應該唔會cut添

我當冇睇到算
因間我屋企要我幫佢地搵韓文版睇 我咪大獲?!  ...
matthew1990 發表於 2016-4-7 21:53

咁年長嘅又唔係好鍾意追字幕嘅

係囉
最初都以為個半鐘播足本

btw 而家係第三集ing
ed8671ed 發表於 2016-4-7 21:53

咁我睇番原版算
  好彩我未開始睇ze

wear 牙有原版牙 ?_?
kwanie 發表於 2016-4-7 22:03

viutv (not 99免費台個個)

睇原版啦

btw icon靚靚子
ed8671ed 發表於 2016-4-7 22:03

愛雅
   浴缸look已經係成個mv最可以接受個個

隻連打又來踩人
JasOh103 發表於 2016-4-11 13:44

都唔知係咪全世界嘅人都同佢有仇

都唔知點解落咁大雨, 又咁塞車都要番去上個半鐘堂

天晚睇張太召集區
kwanie 發表於 2016-4-14 23:39

揮手

如果搵到人同我睇既話 我其實想睇埋小明嘎
但我身邊想搵個會聽廣東歌既人都難 ...
matthew1990 發表於 2016-4-15 02:18

自己睇

其實d人如果去潑水節
個妝咪會花曬?
electric 發表於 2016-4-15 08:38

而家唔係有d防水妝咩

shiga失聲

用碎雅頭像同真雅粉有咩關係
利申用過美雅美頭像嘅真雅粉
nicholashin 發表於 2016-4-19 21:36

睇黎我都係真。愛雅力

得我果個冇轉做第二個icon喎
肯肯定個天都覺得我同shega係true love
ed8671ed 發表於 2016-4-19 21:40

其實真係唔洗兜咁大個圈黎讚自己

訴苦: 丸丸走開啦
Wonders 發表於 2016-4-20 21:12

唔好呀, 難得有多一個鐘俾我prep聽日discussion同interview d野

咦終於有人同我一樣係歡迎丸丸嘅出現
seeseetv 發表於 2016-4-20 21:49

丸丸嘅出現帶來更多嘅自由時間緊係要支持la

好似interview得mama
睇黎今年intern又無著落

點解咁熱我會揀跑街
kwanie 發表於 2016-4-23 16:59

跑完濕曬色誘人

早唔落遲唔落, 等一準備出門口先黎落大雨

咁你唔帶遮玩濕身?
matthew1990 發表於 2016-4-25 15:54

呢到d會員好鍾意濕身色誘人

matthew1990 發表於 2016-4-25 16:41

呢個都未濕身,點色誘
或者可能要淋住雨跳色惑

我驚我頂唔順佢把港女聲
ed8671ed 發表於 2016-4-25 19:44

會長大人點可以唔撐shiga

有無咩方法可以令到自己講野叻 D
chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:13

點為之叻d語言藝術定係太過直接

好方法  會嘅會嘅
我唔係呢類型嘅人
其實就係 d 好無聊嘅話題去嘈交姐   ...
chanchan0909 發表於 2016-4-26 23:34

咁係你份人唔得open
  可能我成日都人講完d野都唔會記得, 所以好少會有嘈交出現

我成日講啲嘢都冇人明
咁我係轉得太快定太慢
定係我個腦有問題 ...
ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:45

太離地

好在我身邊有人呢個問題比我更嚴重
ed8671ed 發表於 2016-4-26 23:49

咁似乎你同你班fd真係生活係外太空

我係唔會同人嘈
你想話我呀 哦噉你話飽佢啦 你話完我我又唔會少忽肉嘅 最多唔啱聽嘅唔再同你講囉 ...
seeseetv 發表於 2016-4-26 23:48

都係嘅
   其實都好靠自己對人嘅睇法, 如果下下都當人係有敵意咁都真係無野好講

我會自己create d terms然後啲人又會跟住用
seeseetv 發表於 2016-4-26 23:55

子烏虛有 明張目膽

This is tree gun -.-
seeseetv 發表於 2016-4-27 00:01

自己create d terms然後啲人又會跟住用

咁係定唔係好事?
matthew1990 發表於 2016-4-27 00:14

睇你點睇, 我d失憶症好嚴重呢個我係認嘅

我都是咁
matthew1990 發表於 2016-4-27 16:34

其實係唔想溫書ze

係嘎
其實我係一個好易分心既人
matthew1990 發表於 2016-4-27 19:48

分心就一時時la, 但係真係想唔想做個問題
  我知我仲有2份paper同連續2科考試黎緊, 但係我真係唔係好想去溫同做

matthew1990 發表於 2016-4-27 20:22

其實我唔係deadline fighter 黎

咁你係點架
nicholashin 發表於 2016-4-27 23:03

我唔係個d最後一日先做嘅人 (主要原因都係因為我要早訓)
  所以同我一組做project嘅人(如果熟的話)我會好早set deadline

咁你仲唔訓?
有D人唔跟internal deadline架
nicholashin 發表於 2016-4-27 23:14

12點就會訓
   所以個d人永不錄用

你的健康人生
matthew1990 發表於 2016-4-27 23:33

早訓真係好重要, 皮膚又靚d, 人都長高d

但早訓肥唔到喎
matthew1990 發表於 2016-4-28 00:54

邊個話我要肥ze

我幾時先補得完十九星期既榜
616.1314 發表於 2016-5-1 16:50

其實可以唔洗補ma, 由week19開始全部ne唔得咩

我想冠 CHOB@我歌 D 演出
同埋有 D 歌想 N 週冠
616.1314 發表於 2016-5-1 16:57

咁你慢慢la, 橫掂你考完試有咁多時間

係咪無其他榜會冠孩子的天空
JasOh103 發表於 2016-5-1 17:19

做獨家村唔好咩