返回列表 發帖
我真係恭喜你呀

我要宣佈艾粒暫時成為903最有質素既DJs
-Prince- 發表於 2016-5-26 00:04

當奴次次tag薛薛都唔hea tag + fun
大哥依家落後1次 佢之後要落力貢獻嘎

成個口水只係將 今日正 滑鼠 1872 雙截棍 格硬塞落去 lol
得學英文叫做新嘢 ...
ed8671ed 發表於 2016-5-26 00:08

開始覺得Do姐好快會走
個節目依家 四不像 咁款 (Hi Vincy)
轉Partner唔係唔得 開個新節目好過搞爛口水個招牌囉
我們的總和

...
Wonders 發表於 2016-5-26 00:39

但係我覺得口水呢個拍檔都ok, 係麻利成日搭唔到咀咁lol, 佢存在率真係好低
  吹水時間又多左, 係d環節mama, 除左學英文
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

但係我覺得口水呢個拍檔都ok, 係麻利成日搭唔到咀咁lol, 佢存在率真係好低
  吹水時間又多左, ...
kevinlai1621 發表於 2016-5-26 00:43

迪9成日窒did did

貢獻好大嫁^^
1. tag歌
2. 報天氣
3. 諗1630做咩
4. 諗1600搵咩fd子
我們的總和

迪9成日窒did did  

貢獻好大嫁^^
1. tag歌
2. 報天氣
3. 諗1630做咩
4. 諗1600搵咩fd子 ...
Wonders 發表於 2016-5-26 00:46

tag 歌都唔係好多時有
  最大貢獻應該只係報天氣

打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗

...
Wonders 發表於 2016-5-26 00:39

第五個節目開播
希望大家都努力播爆隻派台碟
#balibaliboom

第五個節目開播
希望大家都努力播爆隻派台碟  
#balibaliboom
-Prince- 發表於 26/5/2016 08:14
全部都係夜晚九點之後晏晝兩點之前
晏晝d 節目

番學校工被投閒置散有機會齋坐兩粒鐘 白人工
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

番學校工被投閒置散有機會齋坐兩粒鐘 白人工
b01091018 發表於 2016-5-26 10:01

咩工黎 介紹下

楊絳《一百歲感言》(2011)
我今年一百歲,已經走到了人生的邊緣,我無法確知自己還能走多遠,壽命是不由自主的,但我很清楚我快「回家」了。
我得洗凈這一百年沾染的污穢回家。 我沒有「登泰山而小天下」之感,只在自己的小天地裏過平靜的生活。細想至此,我心靜如水,我該平和地迎接每一天,準備回家。
在這物欲橫流的人世間,人生一世實在是夠苦。你存心做一個與世無爭的老實人吧,人家就利用你欺侮你。你稍有才德品貌,人家就嫉妒你排擠你。 你大度退讓,人家就侵犯你損害你。你要不與人爭,就得與世無求,同時還要維持實力準備鬥爭。你要和別人和平共處,就先得和他們週旋,還得準備隨時吃虧。
少年貪玩,青年迷戀愛情,壯年汲汲於成名成家,暮年自安於自欺欺人。 人壽幾何,頑鐵能煉成的精金,能有多少?但不同程度的鍛鍊,必有不同程度的成績;不同程度的縱欲放肆,必積下不同程度的頑劣。
上蒼不會讓所有幸福集中到某個人身上,得到愛情未必擁有金錢;擁有金錢未必得到快樂;得到快樂未必擁有健康;擁有健康未必一切都會如願以償。 保持知足常樂的心態才是淬煉心智,凈化心靈的最佳途徑。
一切快樂的享受都屬於精神,這種快樂把忍受變為享受,是精神對於物質的勝利,這便是人生哲學。
一個人經過不同程度的鍛鍊,就獲得不同程度的修養、不同程度的效益。好比香料,搗得愈碎,磨得愈細,香得愈濃烈。
我們曾如此渴望命運的波瀾,到最後才發現:人生最曼妙的風景,竟是內心的淡定與從容……我們曾如此期盼外界的認可,到最後才知道:世界是自己的,與他人毫無關係。
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咩工黎 介紹下
harryharry 發表於 2016-5-26 10:17

接DSE雞
不過application 係內部認領
week17

加左同事FB之後個個問我點解成日去睇演唱會同買碟
跟著又問會唔會睇五月天
大確幸係佢地未搵我幫手買霏

響cm 開nba post (笑)
得一條on_ 回佢

接DSE雞
不過application 係內部認領
b01091018 發表於 2016-5-26 11:07

按放學嗎?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

真係冠Mi既話咁呢個禮拜要mark多d
Part 2消息應該就有啦

唔抵得903抄橋仲要早我Re ...
JasOh103 發表於 2016-5-25 22:09

上次俊仔介紹我用Smule
原來個app 連廣東歌都有
重可以聽人地唱成點
都幾多人翻唱<幸福之歌>,<諸神混亂>同<女神>

<幸福之歌> http://www.smule.com/song/supper-moment-%E5%B9%B8%E7%A6%8F%E4%B9%8B%E6%AD%8C-supper-moment-karaoke-lyrics/438543523_331841/arrangement
<諸神混亂> http://www.smule.com/song/%E8%AC%9D%E5%AE%89%E7%90%AA-kay-tse-%E8%AB%B8%E7%A5%9E%E6%B7%B7%E4%BA%82-tvb-%E6%AE%AD-karaoke-lyrics/116580781_634561/arrangement
<女神> http://www.smule.com/song/%E9%84%AD%E6%AC%A3%E5%AE%9C-joyce-cheng-%E5%A5%B3%E7%A5%9E-karaoke-lyrics/116580781_633030/arrangement

尋晚諗住睇下有冇人翻唱草蜢既<完美>, 點知冇 (失望 )
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

跟著又問會唔會睇五月天
大確幸係佢地未 ...
艾石仔 發表於 2016-5-26 11:25

你幾時幫某野生動物搵衛蘭張霏

跟著又問會唔會睇五月天
大確幸係佢地未 ...
艾石仔 發表於 2016-5-26 11:25

係囉
你睇演唱會同買碟既freq 已經係瘋狂程度
你買飛平啲咩?

你幾時幫某野生動物搵衛蘭張霏
harryharry 發表於 2016-5-26 12:13

sor
野生動物唔可以入場,
你無睇指示架咩  唔可以帶動物入場嗄...

係囉
你睇演唱會同買碟既freq 已經係瘋狂程度
你買飛平啲咩?  ...
matthew1990 發表於 2016-5-26 12:15

咁又唔是有平,
不過鍾意睇同埋鍾意影相

愛情小品都幾小品
正! 又有歌loop
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

咁又唔是有平,
不過鍾意 ...
艾石仔 發表於 2016-5-26 12:19

RICH

細眼男歌手啲戲好屎呀

好開心,今晚食餐勁。。。⊙_⊙

好開心,今晚食餐勁。。。⊙_⊙
kk8733 發表於 2016-5-26 14:03

matthew1990 發表於 26/5/2016 14:08
何方妖孽

matthew1990 發表於 2016-5-26 14:08

艾石仔 發表於 2016-5-26 14:13

咩野黎??

按放學嗎?
matthew1990 發表於 2016-5-26 12:01

我只係齋坐 白人工 好重要 講第二次
但係3日加埋可以報$1000
week17

好核突呀
上面兩張圖勁不安

好核突呀
上面兩張圖勁不安
-Prince- 發表於 2016-5-26 14:52

請王子可以delete 兩張相

細眼男歌手啲戲好屎呀
ed8671ed 發表於 2016-5-26 13:41
李榮浩出MV?

迪偉打主攻 但唔識殺波
咁自由人好似啱佢多d喎
我們的總和

Joey上全員加速中, 佢跑唔跑得郁
不過第二季已經唔多好睇

迪偉打主攻 但唔識殺波
咁自由人好似啱佢多d喎
Wonders 發表於 2016-5-26 15:22
佢講左咁多網上對抗嘅野 我估佢應該識殺波嘅

chanchan0909 發表於 2016-5-26 16:31

Welcome back 陳陳

chanchan0909 發表於 2016-5-26 16:31

你咁留意陳陳做咩。。你唔好嚇走人。。

陳陳個靚仔icon 轉了。。傷心

Welcome back 陳陳
matthew1990 發表於 2016-5-26 16:53
我都無走過
kk8733 發表於 2016-5-26 16:58
你講咩 ?

我都無走過
你講咩 ?
chanchan0909 發表於 2016-5-26 17:35

陳陳個靚仔icon 轉了。。傷心 ...
kk8733 發表於 2016-5-26 16:58
煩膠免免得罪_ _ _ _ _ _ _ _ 9 _ _

噢 小白cum back ^^
我們的總和

我都無走過
你講咩 ?
chanchan0909 發表於 2016-5-26 17:35

要陪我傾多D 計啦。

煩膠免免得罪_ _ _ _ _ _ _ _ 9 _ _
nicholashin 發表於 2016-5-26 17:43

chanchan豆漿???

噢 小白cum back ^^
Wonders 發表於 2016-5-26 17:50

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2016-5-26 17:57

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而