返回列表 發帖
差一點我們會飛

黃淑蔓is so qq
ed8671ed 發表於 2016-4-3 22:03

14岁only,个样有小小老迹,不过总算有交代,对套戏
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

我的少女時代 希望係

正! 差一點我們會飛

恭喜差一點我們會霏
Good taste

黃家正
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

我的少女時代 希望係
rubylovessss 發表於 2016-4-3 22:05

其實聶隱娘好難輸!
王大陸黎齋坐,陰公豬!

其實聶隱娘好難輸!
王大陸黎齋坐,陰公豬!
表妹保莉 發表於 2016-4-3 22:08

李玉璽呢
02 著地 - 鄧麗欣

其實聶隱娘好難輸!
王大陸黎齋坐,陰公豬!

佢都有頒獎呀,雖然個樣俾其他人比下去

其實聶隱娘好難輸!
王大陸黎齋坐,陰公豬!
起碼頒過獎

第 35 屆香港電影金像獎 獲獎名單 (依頒獎次序排列)

最佳新演員 - 白只 (踏血尋梅)
新晉導演 - 許誠毅 (捉妖記)
最佳攝影 - 杜可風 (踏血尋梅)
最佳剪接 - 張嘉輝 (葉問 3)
最佳衣著獎 - 張學友 / 林嘉欣
最佳美術指導 - 張叔平 / 邱偉明 (華麗上班族)
最佳服裝造型設計 - 奚仲文 (捉妖記)
專業精神獎 - 周永光
最佳視覺效果 - Jason Snell / 潘國瑜 / 湯冰冰 (捉妖記)
最佳音響效果 - 曾景祥 / 李耀強 / 姚俊軒 (智取威虎山)
最佳女配角 - 金燕玲 (踏血尋梅)
終身成就獎 - 李麗華
最佳原創電影音樂 - 羅大佑 / 陳輝陽 (華麗上班族)
最佳原創電影歌曲 - 差一點我們會飛 (哪一天我們會飛)
最佳兩岸華語電影 - 刺客聶隱娘

其實聶隱娘好難輸!
王大陸黎齋坐,陰公豬!

如果唔係大陸劇 (定台灣?) 舒淇拎到女主既機會都唔細

點解會頒左 最佳女配角 先?
金燕玲趕住番屋企訓覺咩?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

李玉璽呢
hinz 發表於 2016-4-3 22:09

好靚仔!(錯重點

matthew1990 發表於 2016-4-3 22:12

年年都好早頒 都唔係第一年

matthew1990 發表於 2016-4-3 22:12

會唔會係呀蘇要早瞓?

好靚仔!(錯重點 )
表妹保莉 發表於 2016-4-3 22:13

我BB
02 著地 - 鄧麗欣

李玉璽呢
hinz 發表於 2016-4-3 22:09

哩個正好多,個大陸我真係唔識欣賞

佢都有頒獎呀,雖然個樣俾其他人比下去
kayzzz 發表於 2016-4-3 22:10

其實佢黑面都冇人發現XDD

你當燕玲姐係送禮勤咩

年年都好早頒 都唔係第一年
賴爽 發表於 2016-4-3 22:13

之前都冇留意
但咁奇怪既?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Kyle_ 發表於 2016-4-3 22:14
森美都好過王生

你當燕玲姐係送禮勤咩
會唔會係呀蘇要早瞓?
kayzzz 發表於 2016-4-3 22:13

早啲番去同呀蘇慶祝嘛

不嬲男女配都唔係最後先頒

森美都好過王生
nicholashin 發表於 2016-4-3 22:15

森美>>>OTTO>>>>>>>>>>>>>>>>>>王大陸

之前都冇留意
但咁奇怪既?
matthew1990 發表於 2016-4-3 22:15

咁都要隔住啲悶獎㗎,悶獎接住頒啲人真係瞓覺

x2!
睇我的少女時代完全係睇李玉璽

會唔會係呀蘇要早瞓?
kayzzz 發表於 2016-4-3 22:13

出喇出喇

原來林真心都有黎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 無答案 - 林家謙

屮SiU霖屮 發表於 2016-4-3 22:16

咁正路應該女配接住男配嘛
咁都要隔住啲悶獎㗎,悶獎接住頒啲人真係瞓覺
kayzzz 發表於 2016-4-3 22:16

其實今年overall 都好悶

屮SiU霖屮 發表於 2016-4-3 22:16

美之頒男配 佢肥咗好多

之之 薛薛
我們的總和

宋芸樺!

Fiona 今晚好搏,再度發育嗎

Ah Fi 頭先望落去好似 FA

美之終於出場

白只同Ivana一樣

白只雙料

白只

呢個頒獎 已經叫做暫時冇咁悶嗰個

白只!!!!(arhhhhhhh!!!!!!aiyaaaaaaaaaaa!!!!!!

白只!!!!(arhhhhhhh!!!!!!aiyaaaaaaaaaaa!!!!!!)
kayzzz 發表於 2016-4-3 22:23

死喇死喇謝大媽應該嗌到開唔到演唱會

Fiona 今晚好搏,再度發育嗎
Kyle_ 發表於 2016-4-3 22:20
屋企人係咁話佢套衫唔掂

白只!!!!(arhhhhhhh!!!!!!aiyaaaaaaaaaaa!!!!!!)
kayzzz 發表於 2016-4-3 22:23

oh my goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood!!!!!!!

屋企人係咁話佢套衫唔掂
nicholashin 發表於 2016-4-3 22:26

佢上次爭影后個套又係唔掂

屋企人係咁話佢套衫唔掂
nicholashin 發表於 2016-4-3 22:26

我話媽呢排係咁話Stephy 同Fiona 老左好多

屋企人係咁話佢套衫唔掂
nicholashin 發表於 3/4/2016 22:26
我話媽呢排係咁話Stephy 同Fiona 老左好多
matthew1990 發表於 3/4/2016 22:28

五個小孩同哪一天編劇都好

五個小孩唔係真係白果ma
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 無答案 - 林家謙