返回列表 發帖
勁難抽先有
PerryXD 發表於 2016-3-30 15:00

之前我唔知銀盾有咩用, 抽到一直銀盾巴達獸 後尾強化食鬼咗佢

之前我唔知銀盾有咩用, 抽到一直銀盾巴達獸 後尾強化食鬼咗佢 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-30 16:12

有盾會提升20%架

最新個則究極體公告係咩意思?有冇人睇得明?

有盾會提升20%架
Wing1211 發表於 2016-3-30 17:20

咩係銀盾啊?

之前我唔知銀盾有咩用, 抽到一直銀盾巴達獸 後尾強化食鬼咗佢 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-30 16:12

我都係剛剛先抽到有盾
   礦石獸黎, 好似可以進化到神聖天使獸

但係完全無個隻素材lol (我隻小狗獸都仲等緊)
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

yeah進咗祖頓獸
親愛嘅玉兔獸滿咗友情
今晚刷綠色素材進(黑)獸人加魯魯

我一個盾都冇

我一個盾都冇
electric 發表於 2016-3-30 18:53

陰公我都冇
btw完全體好難升/_____\
打極都唔出高級個兩舊野

陰公我都冇
btw完全體好難升/_____\
打極都唔出高級個兩舊野
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-30 19:04

基本上打上級就會出喔

最新個則究極體公告係咩意思?有冇人睇得明?
edwin0912 發表於 2016-3-30 17:31

聽日開始有得打究極素材
不過對果幾隻冇乜性趣

基本上打上級就會出喔
electric 發表於 2016-3-30 19:54

我一隻完全期都冇 唔夠膽打上級

屮SiU霖屮 發表於 2016-3-30 20:06

好似話屬性係剋人, 3隻lv.30嘅成熟期都夠打

kevinlai1621 發表於 2016-3-30 20:12

瘋狂miss就係噉先

屮SiU霖屮 發表於 2016-3-30 20:06

3隻成熟期lv30就夠打 要用屬性相剋 用火屬性絕招同自然屬性

中級基本上冇超進化素材 要上級現有 我今日用海獅獸 暴龍獸同戰甲獸打

瘋狂miss就係噉先
seeseetv 發表於 2016-3-30 21:07

痴線 我真係覺得miss依個機制好_pk

3隻成熟期lv30就夠打 要用屬性相剋 用火屬性絕招同自然屬性

中級基本上冇超進化素材 要上級現 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-30 21:33

kevinlai1621 發表於 2016-3-30 20:12

等我試下先

第11關火關好難打

第11關火關好難打
Wing1211 發表於 2016-3-30 22:30

我都係打到個到打唔落去

第11關火關好難打
Wing1211 發表於 2016-3-30 22:30

我聽人地講話用比多獸黎打

黑獸人加魯魯get
仲有隻白色要進

凌晨先打11關,點解祖頓獸/黑加魯魯攻擊都係傷害200+,

得比多獸攻擊係500+

黑獸人加魯魯get
仲有隻白色要進
seeseetv 發表於 2016-3-31 00:26

好似獸人加魯魯命中率又係得65%
唔升算啦

好似獸人加魯魯命中率又係得65%
唔升算啦
electric 發表於 2016-3-31 10:45

進咗先啦
橫掂一定會有第二隻加魯魯獸

打極都無最高級素材, 難得我夠力剋人
話說我有好多都要木素材

打極都無最高級素材, 難得我夠力剋人
話說我有好多都要木素材
kevinlai1621 發表於 2016-3-31 12:46

點解既? 我打一次上級就有一粒最高級

進化一次起碼打7次先夠 一般三場戰鬥入面有一場係冇最高級素材

點解既? 我打一次上級就有一粒最高級

進化一次起碼打7次先夠 一般三場戰鬥入面有一場係冇最高 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-31 14:44

有出不過唔多lol, 但一定唔係次次都有

終於有隻完全體, 超比多獸

真係俾佢嚇死, 進化完d生命值又會由頭計過都有

終於有機會打光素才 我隻天使獸終於升得<3

終於有機會打光素才 我隻天使獸終於升得
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-31 17:28

我都係啊~

終於有機會打光素才 我隻天使獸終於升得
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-31 17:28

點解會有其他日子素材打??
   但係我係街用數據入唔到

點解會有其他日子素材打??
   但係我係街用數據入唔到
kevinlai1621 發表於 2016-3-31 19:01

搞活動,仲有戰鬥暴龍獸既素材打tim,不過戰鬥暴龍獸果個應該冇咗lu,得40分鐘

其他素材活動中油20個鐘時間可以打

黑獸人加魯魯get
仲有隻白色要進
seeseetv 發表於 2016-3-31 00:26

黑獸人加魯魯有咩絕招.? 係咪都係冇傷害既攻擊

PangChiYeung 發表於 2016-3-31 20:10

但係佢個飛踢都高攻擊力

PangChiYeung 發表於 2016-3-31 20:10

黑係65%命中嘅自然屬單體大物傷
白係65%命中嘅無屬單體大物傷

有冇人岩岩嘗試打戰鬥暴龍獸HAHA
痴線真係好難打....我連中級都打唔到, 炎系真係好難打...
上網見D人課左幾百粒石瘋狂復活打左N場先進到戰暴
天啊....究極體會唔會太難進....

黑係65%命中嘅自然屬單體大物傷
白係65%命中嘅無屬單體大物傷
seeseetv 發表於 2016-3-31 20:25

諗左諗都係整左隻丁香獸

有冇人岩岩嘗試打戰鬥暴龍獸HAHA
痴線真係好難打....我連中級都打唔到, 炎系真係好難打...
上網見D ...
Kyle_ 發表於 2016-3-31 21:51

我frd教我用大古拉獸黎打
    試左打下級 超比多獸俾一招蓋亞能量砲就瓜左

試左打下級 超比多獸俾一招蓋亞能量砲就瓜左 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-31 21:55

超比多獸都唔夠打

試左打下級 超比多獸俾一招蓋亞能量砲就瓜左 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-31 21:55

下級我勉強打到, 但中級真係難打到喊....3隻爆level 既完全體都唔夠打-.-

真係難打到喊....3隻爆level 既完全體都唔夠打-.-
Kyle_ 發表於 2016-3-31 21:58

炎系本身就難打

炎系本身就難打
kevinlai1621 發表於 2016-3-31 21:59

而家我對進究極體真係零信心-.-仲諗住進幾隻自己既愛將

終於打到上級光素材

終於進化咗丁香獸啦,幾勁下,自然屬性絕招,打雷素材應該幾好用

下一隻目標係躍升暴龍獸
女惡魔 天女獸 花仙獸 都想要啊唔知要打幾耐先可以集曬郵

我有五隻完全體喇~~~~

我有天女 花仙 鳥

神聖天使獸都搞掂埋d肉生得好慢 幾隻完全體都的LV.1

決定以後升咗其他究極體先同戰暴pk
俾佢剋死

點解可以打得咁快, 剩係大高級素材都要一個鐘先可以打一次, 仲要分分鐘無野出

禾依家有喪屍暴龍 神聖天使 獸人加魯魯
準備進超比多哦
我們的總和