返回列表 發帖

#Cool Cafe DigimonLinkz 交流區#

一齊交流下打機心得啦
plz add me
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都係今日凌晨先開始玩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

@ steve
我們的總和

玩左兩日 上癮 added

玩左兩日 上癮 added
ricorico07 發表於 2016-3-27 13:27

accepted
真係超級耐冇玩game
依家上咗癮咁

吸血魔獸身型真係好好

accepted
真係超級耐冇玩game
依家上咗癮咁
electric 發表於 2016-3-27 13:29

我都係 我凌晨唔小心起左身第一時間唔係訓番 係餵肉比d數碼暴龍食 (覺得自己無得救)

點解隻game要o係我最忙o既時候先出架

要忍手

吸血魔獸身型真係好好
poetkev 發表於 2016-3-27 13:34

佢笑果陣um住對眼好型

吸血魔獸身型真係好好
poetkev 發表於 2016-3-27 13:34
歡迎元老會員到此post 投票
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=10971
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

要忍手

要忍手
harryharry 發表於 2016-3-27 18:54

我d fd係咁鼓勵我快d玩, 因為要趁而家仲早, 抽D野先會正d

要忍手
harryharry 發表於 2016-3-27 18:54

我d fd係咁鼓勵我快d玩, 因為要趁而家仲早, 抽D野先會正d
kevinlai1621 發表於 2016-3-27 18:59

我終於忍唔到今日down左黎玩一陣,不過點解抽左5隻都係成長期

我終於忍唔到今日down左黎玩一陣,不過點解抽左5隻都係成長期 ...
KITSTON 發表於 2016-3-27 19:29

我今日抽到隻加魯魯獸

kevinlai1621 發表於 2016-3-27 18:59

而且依家打怪又經驗多d

OMG, 我隻妖狐獸進化做朽木獸, 係咪應該洗game再黎過

冇人跟隊自貼嘅喂

OMG, 我隻妖狐獸進化做朽木獸, 係咪應該洗game再黎過
kevinlai1621 發表於 2016-3-27 21:58

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=18965091
朽木獸好似都可以進化做祭師獸架,根據呢個game o既定義

KITSTON 發表於 2016-3-27 22:22

原來你gpa 3.9都會打 機
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

KITSTON 發表於 2016-3-27 22:22

我del.左game la
   今次抽到加布獸同小狗獸做開頭

回復 15# electric

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

原來你gpa 3.9都會打 機
RVHOCPC 發表於 2016-3-27 22:28

邊個話我gpa 3.9
BTW 星期四五連續兩日midterm仲未開始溫,點睇?

邊個話我gpa 3.9
BTW 星期四五連續兩日midterm仲未開始溫,點睇? ...
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:32

呢個禮拜星期一唔洗上堂 冇得比你gup喲

我del.左game la
   今次抽到加布獸同小狗獸做開頭
kevinlai1621 發表於 2016-3-27 22:31

其實開頭抽咩好似都唔大分別除非抽到完全體

呢個禮拜星期一唔洗上堂 冇得比你gup喲
RVHOCPC 發表於 2016-3-27 22:34

搵鬼gup

搵鬼gup
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:34

你又唔唱k

你又唔唱k
RVHOCPC 發表於 2016-3-27 22:38

我呢個假期近乎每日一份assignment聽日開始溫豬
BTW 好似OT

你又唔唱k
RVHOCPC 發表於 2016-3-27 22:38

我真係恭喜你聽日有得去唱K呀
BTW 好似OT
BTW 好似OT ...
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:39

我真係恭喜你聽日有得溫書呀

其實開頭抽咩好似都唔大分別除非抽到完全體
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:34

自我感覺良好, at least 可以去天女獸個面進發

BTW 好似OT ...
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:39

我唔係?btw好似真係OT

自我感覺良好, at least 可以去天女獸個面進發
kevinlai1621 發表於 2016-3-27 22:41

我隻加布獸揀左進化做鼻涕獸,然後向悟空獸同小丑皇進發

我唔係?btw好似真係OT
RVHOCPC 發表於 2016-3-27 22:41

你能力高嘛

我隻加布獸揀左進化做鼻涕獸,然後向悟空獸同小丑皇進發

你能力高嘛{:4_ ...
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:47

佢條path真係好奇怪, 同我之前玩數碼暴龍online好唔同

回復  electric
matthew1990 發表於 2016-3-27 22:32

尋晚見到唔記add
依家add

尋晚見到唔記add
依家add
electric 發表於 2016-3-28 06:30
遇怪魔我banjo 變大個

我想知咩叫食事-  -
點樣加
OMG抽到隻亞古拉獸

新加入xD
好野抽到大耳獸<3
幾時有健良抽<3333333

LM 先, 希望今日進到一隻完全體
玩左幾日仲係冇完全體, 好難打後面D關
新加入xD
好野抽到大耳獸
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-28 11:59

健良真係好正
我仲想抽埋MK和

我們的總和

新加入xD
好野抽到大耳獸
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-28 11:59

Welcome
   我剛剛進化左隻大耳獸做格魯哥獸

所有 facebook 同 linegroup 都比佢洗版

但唔得閒玩唷

點解D進化可以亂到咁

激死我啦 第一次玩手機game唔識
以為user code同引繼code一樣

今日重新down返個game要重頭黎過

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣

我宜家重新玩過 好想要返巴多拉獸啊

隕石巨翼好犀利啊頂 火焰進化素材好難打 打咗好耐都冇出黎

痴線, 陽炎系D關卡勁難打....可能我手上多炎系==
打到我_ 出聲...
一過左炎系D關卡就好順打得好爽

打到我_ 出聲...
一過左炎系D關卡就好順打得好爽{ ...
Kyle_ 發表於 2016-3-28 21:58

係呀, 炎系真係好難打, 而定光系我都要死一隻, 但明明都係成熟期

add me

打到我_ 出聲...
一過左炎系D關卡就好順打得好爽{ ...
Kyle_ 發表於 2016-3-28 21:58

今日火曜日活動打進化素材好容易 我有條海龍獸
   唔明白點解炎系又刻水系 水系又刻炎系 成日都打海龍獸 成日都打鬼死佢

今日火曜日活動打進化素材好容易 我有條海龍獸
   唔明白點解炎系又刻水系 水系又刻炎系 成日都打海 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-29 00:44

火躍日易打過炎最後果個關lol同埋咁多炎系,未決定今日進邊隻上完全體
Btw我都有海龍獸,好好用,想佢進超海龍獸甚至鋼鐵海龍獸

火躍日易打過炎最後果個關lol同埋咁多炎系,未決定今日進邊隻上完全體
Btw我都有海龍獸,好好用, ...
Kyle_ 發表於 2016-3-29 06:56

用神聖天使 天女 吸血魔 打炎都好輕鬆