返回列表 發帖
點解可以打得咁快, 剩係大高級素材都要一個鐘先可以打一次, 仲要分分鐘無野出 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-1 07:49

$$$$$$
都話呢到好多金主

仲要打多兩次高級水先進到隻超海龍

點解可以打得咁快, 剩係大高級素材都要一個鐘先可以打一次, 仲要分分鐘無野出 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-1 07:49

俾5粒石就可以回復體力啦
所以要不停起圓形果個塔

五粒鑽石就可以滿體力啦 其實都唔算好貴 琴日活動送100粒鑽石其實應該就係俾我地打素材同抽數碼暴龍gar啫

俾5粒石就可以回復體力啦
所以要不停起圓形果個塔
electric 發表於 2016-4-1 08:53

我起左棟野, 可以玩多次算係咁
   D石 (其實我成日當左佢係蛋) 緊係要黎抽野, 我平時都好少用
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

我起左棟野, 可以玩多次算係咁
   D石 (其實我成日當左佢係蛋) 緊係要黎抽野, 我平時都好少用 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-1 13:51

抽到心灰 抽埋d廢物
晏d買d日本iTunes card課金先得

努力打多幾場低lv 升埋隻吸血魔獸陪我隻神聖天使獸V<3
話說我覺得最緊要係升肉棚同埋加體能個棟野嗄<3

抽到心灰 抽埋d廢物
晏d買d日本iTunes card課金先得
electric 發表於 2016-4-1 14:48

我有朋友充咗五百蚊 抽咗一堆垃圾返黎

我有朋友充咗五百蚊 抽咗一堆垃圾返黎
PangChiYeung 發表於 2016-4-1 15:46

祈求抽到好嘅繼承技

d肉生得好慢啊, 素材都儲齊曬了,就等d肉生出黎升級

上網見其他user玩,d 究極體碎片好難先抽到,貨幾百粒石,連打上級果關十場可能中一塊究極體碎片。。。抽中率咁低心諗bandai 擺明搶錢

唉我諗住進哂想進既完全體就算
當自己爆機,究極體唔係我哩d 普通人進

決定以後升咗其他究極體先同戰暴pk
俾佢剋死
electric 發表於 2016-4-1 05:19

初級都易打,但中級就好多屬性佢都唔驚,好難打,炎系攻擊力又强

今日打左哥個 暗黑系中級
大約5-6場1場仲要再用成7粒石復活
最後1粒究極石都無.. 晒鬼氣

上網見其他user玩,d 究極體碎片好難先抽到,貨幾百粒石,連打上級果關十場可能中一塊究極體碎片。。。{:1_ ...
Kyle_ 發表於 2016-4-1 21:01

最好笑係好似話有人用外掛打
3個鐘都仲差1粒究極石至完到

天女獸get

其實反而花仙獸幾勁

點解我今日入親揀關卡o既畫面就hang機架
係佢問題定我電話

點解我今日入親揀關卡o既畫面就hang機架
係佢問題定我電話 ...
KITSTON 發表於 2016-4-2 14:42

Me too, 但係琴日已經係咁
Btw, 剛剛進左隻祭師獸, 而家有兩隻完全體

Me too, 但係琴日已經係咁
Btw, 剛剛進左隻祭師獸, 而家有兩隻完全體 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-2 15:54

宜家好似得番
我仲係一隻完全體都無
BTW 我想問餵野食有咩用同D野食點買?

我入到去餵食不過我零野食可以餵

宜家好似得番
我仲係一隻完全體都無
BTW 我想問餵野食有咩用同D野食點買?{:1_9: ...
KITSTON 發表於 2016-4-2 16:23

你要起個農場同倉庫
   d野食係要黎加exp, 但你快d爆lev.

你知齋打得好少exp.

你要起個農場同倉庫
   d野食係要黎加exp, 但你快d爆lev.

你知齋打得好少exp. ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-2 16:25

原來有D咁o既野
咁D肉要自己成日去收定係會自動入倉庫架?

原來有D咁o既野
咁D肉要自己成日去收定係會自動入倉庫架?
KITSTON 發表於 2016-4-2 17:11

要自己收, 倉庫只係令你個上限高d

天女獸 仙女獸 女惡魔獸 3完全女get

成日彈app , 點玩呀hi你
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

成日彈app , 點玩呀hi你
dongbb2332 發表於 2016-4-3 02:44

係咪唔support s II

係咪唔support s II
seeseetv 發表於 2016-4-3 15:38

I use iPad to play ga....
s2 can't even install it haha
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

I use iPad to play ga....
s2 can't even install it haha
dongbb2332 發表於 2016-4-3 16:33
幾時轉電話

等緊無屬性日升機甲龍獸嗄<3

幾時轉電話
nicholashin 發表於 2016-4-3 17:23

喂啊我都係s ii lor!!!!

喂啊我都係s ii lor!!!!
seeseetv 發表於 2016-4-3 18:26
其實我都只係用三年前機款 不過S II係差唔多五年前
咁你用咩機去玩呢個game

其實我都只係用三年前機款 不過S II係差唔多五年前
咁你用咩機去玩呢個game  ...
nicholashin 發表於 2016-4-3 18:29

actually it is s ii plus lolll
ipad air lor

禾隻神聖天使 血同S.ATK 有個標誌起左手邊
點解嘎
我們的總和

禾隻神聖天使 血同S.ATK 有個標誌起左手邊
點解嘎
Wonders 發表於 2016-4-3 18:45

有盾會提升20%架
Wing1211 發表於 2016-3-30 17:20

-Prince- 發表於 2016-4-3 18:48

Thanks 王子大人
我們的總和

原來得15個area ?

加左朋友有咩用
下面有兩個options 一個係unfriend 另一個係咩?

係唔用石情況下 總算輕鬆打到初級究極
但係初級似乎係出唔到究極個素材

加左朋友有咩用
下面有兩個options 一個係unfriend 另一個係咩?

係唔用石情況下 總算 ...
-Prince- 發表於 2016-4-3 20:27

加100個朋友就有20石拎

加左朋友有咩用

係唔用石情況下 總算 ...
-Prince- 發表於 2016-4-3 20:27

中級都好難出 冇話初級 今日試咗打一次初級 復活咗五六次

中級都好難出 冇話初級  今日試咗打一次初級 復活咗五六次
PangChiYeung 發表於 2016-4-3 22:27

初級其實幾易
但係一到中級就好吃力
Btw 其實我覺得有冇盾嘅分別好似唔算太大

中級真係好難打, 3隻中級冇隻過到
加上冇新野玩同area15 就收工
開始玩到悶, 有d 想棄game 鳥

初級其實幾易
但係一到中級就好吃力
Btw 其實我覺得有冇盾嘅分別好似唔算太大 ...
electric 發表於 2016-4-3 22:32

我宜家都冇點玩 諗住聯多幾隻數碼暴龍去升耐性    同埋呢幾日玩緊集郵 將手頭上的digimon全部進化咗先

一二代d主角草齊sai lu
希望今晚降臨易打d

game已棄揮手區

game已棄揮手區
seeseetv 發表於 2016-4-11 14:33

Hello Hello
我們的總和

game已棄揮手區
seeseetv 發表於 2016-4-11 14:33

我知我有d fd都開始轉淡
而家目標都係升多d完全體先,

玩唔玩落究極體就遲d先算

我知我有d fd都開始轉淡
而家目標都係升多d完全體先,

玩唔玩落究極體就遲d先算 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-11 16:21

而家禾既目標係儲齊01既8隻完全體 (差3隻呀仲!!!!)

dongbb2332 發表於 2016-4-11 16:36

我得超比多獸花仙獸同天女獸係01

我得超比多獸花仙獸同天女獸係01
kevinlai1621 發表於 2016-4-11 16:43

Me多你gay械暴龍+神聖天使^^

仲有吸血魔^^

Me多你gay械暴龍+神聖天使^^

仲有吸血魔^^
dongbb2332 發表於 2016-4-11 18:55

吸血魔我都有, 其餘有03嘅大古拉, 拉比同祭師(3大主角齊), 02嘅機甲龍同古神, 仲有DS嘅音速迦奧迦, 麒麟獸同八咫鴉
仲有隻分子獸

今次上級好易打

dongbb2332 發表於 2016-4-11 16:36

禾已經集齊啦~~~ 02差一隻人面戰鷹獸

打咗大概10次先出一粒聖龍獸素材