返回列表 發帖
我都係今日凌晨先開始玩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

點解隻game要o係我最忙o既時候先出架

要忍手
harryharry 發表於 2016-3-27 18:54

我d fd係咁鼓勵我快d玩, 因為要趁而家仲早, 抽D野先會正d

我終於忍唔到今日down左黎玩一陣,不過點解抽左5隻都係成長期 ...
KITSTON 發表於 2016-3-27 19:29

我今日抽到隻加魯魯獸

OMG, 我隻妖狐獸進化做朽木獸, 係咪應該洗game再黎過

朽木獸好似都可以進化做祭師獸架,根據呢個game o既定義
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:22

我del.左game la
   今次抽到加布獸同小狗獸做開頭

其實開頭抽咩好似都唔大分別除非抽到完全體
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:34

自我感覺良好, at least 可以去天女獸個面進發

我隻加布獸揀左進化做鼻涕獸,然後向悟空獸同小丑皇進發

你能力高嘛{:4_ ...
KITSTON 發表於 2016-3-27 22:47

佢條path真係好奇怪, 同我之前玩數碼暴龍online好唔同

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

新加入xD
好野抽到大耳獸
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-28 11:59

Welcome
   我剛剛進化左隻大耳獸做格魯哥獸

痴線, 陽炎系D關卡勁難打....可能我手上多炎系==
打到我_ 出聲...
一過左炎系D關卡就好順打得好爽{ ...
Kyle_ 發表於 2016-3-28 21:58

係呀, 炎系真係好難打, 而定光系我都要死一隻, 但明明都係成熟期

(黑)加魯魯獸進(黑)獸人加魯魯都係要綠色素材
綠色素材如無意外係星期四 ...
seeseetv 發表於 2016-3-29 10:17

咁快打到可以自己進化做完全體
   我仲研究緊d 進化路線睇係升邊隻

BTW, 其實有無人知咩剋咩

我啲frd進咗好多隻但係我都仲係得一隻lolll
seeseetv 發表於 2016-3-29 10:56

我一隻都未有 仲未抽到

紅色係*2藍色係*0.5
好似係
seeseetv 發表於 2016-3-29 10:57

同個地大地系/電磁系 (digimon) or 電 火 木 毒 (絕招) 無關??

我有5隻完全體
electric 發表於 2016-3-29 12:26

你係咪日玩夜玩個D

其實唔係
不過體力一到60就狂打d素材

btw其實我唔明點水剋火 火又剋水 ...
electric 發表於 2016-3-29 12:47

我都想知佢係點剋法

唔知係咪同個d符號有關 (藍色定紅色係剋咁)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實我都唔明點解水會剋電-_-
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-29 14:16

火剋水都係啦
   anyway有呢個表都好好多, 不過有時d絕招都係唔知佢咩打咩

唔識睇日文太煩幾時先出中文版
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-29 14:25

有排lagua, 可能到時有中文版都out lu

其實係咪因為今日火日 所以抽到d數碼暴龍都係屬火個類

抽到一只暗黑加布獸同加布獸 激死我幼稚園 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-29 15:50

抽火都好, 炎系真係好難打

邊只狗可以進化仙人掌
PangChiYeung 發表於 2016-3-29 15:48

好似係迦奧獸, DS其中一隻主角

但係迦奧獸既話我又想佢進化成幻影加奧加  我宜家有迦奧獸嘅幼年期 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-29 16:30

我都有迦奧獸, 已升做迦奧迦獸, 應該都會循呢條線繼續去

有拳套咁嘅
electric 發表於 2016-3-29 17:58

就係迦奧獸

冇見過呢隻嘢
只想進1同2果d
electric 發表於 2016-3-29 19:42

1而家整緊隻巴多拉獸, 要黎打炎系用

之前我唔知銀盾有咩用, 抽到一直銀盾巴達獸 後尾強化食鬼咗佢 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-30 16:12

我都係剛剛先抽到有盾
   礦石獸黎, 好似可以進化到神聖天使獸

但係完全無個隻素材lol (我隻小狗獸都仲等緊)

我一隻完全期都冇 唔夠膽打上級
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-30 20:06

好似話屬性係剋人, 3隻lv.30嘅成熟期都夠打

打極都無最高級素材, 難得我夠力剋人
話說我有好多都要木素材

點解既? 我打一次上級就有一粒最高級

進化一次起碼打7次先夠 一般三場戰鬥入面有一場係冇最高 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-31 14:44

有出不過唔多lol, 但一定唔係次次都有

終於有隻完全體, 超比多獸

真係俾佢嚇死, 進化完d生命值又會由頭計過都有

終於有機會打光素才 我隻天使獸終於升得
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-31 17:28

點解會有其他日子素材打??
   但係我係街用數據入唔到

黑獸人加魯魯有咩絕招.? 係咪都係冇傷害既攻擊
PangChiYeung 發表於 2016-3-31 20:10

但係佢個飛踢都高攻擊力

我frd教我用大古拉獸黎打
    試左打下級 超比多獸俾一招蓋亞能量砲就瓜左 ...
PangChiYeung 發表於 2016-3-31 21:55

超比多獸都唔夠打

真係難打到喊....3隻爆level 既完全體都唔夠打-.-
Kyle_ 發表於 2016-3-31 21:58

炎系本身就難打

點解可以打得咁快, 剩係大高級素材都要一個鐘先可以打一次, 仲要分分鐘無野出

俾5粒石就可以回復體力啦
所以要不停起圓形果個塔
electric 發表於 2016-4-1 08:53

我起左棟野, 可以玩多次算係咁
   D石 (其實我成日當左佢係蛋) 緊係要黎抽野, 我平時都好少用

點解我今日入親揀關卡o既畫面就hang機架
係佢問題定我電話 ...
KITSTON 發表於 2016-4-2 14:42

Me too, 但係琴日已經係咁
Btw, 剛剛進左隻祭師獸, 而家有兩隻完全體

宜家好似得番
我仲係一隻完全體都無
BTW 我想問餵野食有咩用同D野食點買?{:1_9: ...
KITSTON 發表於 2016-4-2 16:23

你要起個農場同倉庫
   d野食係要黎加exp, 但你快d爆lev.

你知齋打得好少exp.

原來有D咁o既野
咁D肉要自己成日去收定係會自動入倉庫架?
KITSTON 發表於 2016-4-2 17:11

要自己收, 倉庫只係令你個上限高d

game已棄揮手區
seeseetv 發表於 2016-4-11 14:33

我知我有d fd都開始轉淡
而家目標都係升多d完全體先,

玩唔玩落究極體就遲d先算

而家禾既目標係儲齊01既8隻完全體 (差3隻呀仲!!!!)
dongbb2332 發表於 2016-4-11 16:36

我得超比多獸花仙獸同天女獸係01

Me多你gay械暴龍+神聖天使^^

仲有吸血魔^^
dongbb2332 發表於 2016-4-11 18:55

吸血魔我都有, 其餘有03嘅大古拉, 拉比同祭師(3大主角齊), 02嘅機甲龍同古神, 仲有DS嘅音速迦奧迦, 麒麟獸同八咫鴉
仲有隻分子獸

聖龍獸到手
electric 發表於 2016-4-12 21:32

好唔好用, 我想要神聖天女獸多d

機械邪龍獸真係好難打

打豆豆王子都唔使用鑽石 機械邪龍要用兩粒石 而且打咗咁耐先得一個素材 ...
PangChiYeung 發表於 2016-4-20 00:07

Me too, 我怕d石唔夠用