返回列表 發帖
睇到佢係好唔開心
我覺得唔係佢自己想揀要的士佬幫佢
mamakin 發表於 2016-4-8 23:08

佢超唔開心,但佢控制情緒有進步

睇到佢係好唔開心
我覺得唔係佢自己想揀要的士佬幫佢
mamakin 發表於 2016-4-8 23:08

好明顯一定唔係

又影住JJ喇
我們的總和

請個音都唱唔準嘅
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:08

上左強國拍劇咁耐啲國語都係好屎

唱歌又難聽 害死早已

真係估佢唔到, 仲諗住以的士陳係大陸名氣有得嬴

不過都係好事, 證明佢真係選錯人 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-8 23:05

我想的士陳
Fans唔系依500位觀眾入面。能來做觀眾,對歌手有一定要求,的士陳的名氣不夠。。

Co Co李玟
remus 發表於 2016-4-8 23:06

我地啲taste幾似

佢超唔開心,但佢控制情緒有進步
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:09

扁晒咀 以為佢會喊

正常呀 睇過 而我不知道喎
邊有可能贏姐 傻豬黎既
死翻黎唱我好得閒啦369
真係抵大家都唔撐佢既 歌揀唔好 人請唔到
合唱個路人又唱得咁多 明知難聽架啦
歌又改到不倫不類咁 本身好地地 而家好似好短咁
俾我我都放佢落包尾啦

希望台灣大陸班人從此遺忘呢個人 因為我是歌手上面既佢都冇乜值得記住(除左頭兩集真係好掂之外)

請個音都唱唔準嘅
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:08

佢有唱過咩?完全唔可以話唱

宜家比賽到咩環境, 有邊個out咗?

Mani 上黎跳唱應該仲好過佢

我覺得歌都系選錯。。"加大力度"系大陸都唔紅
xteve 發表於 2016-4-8 23:06

本身首歌已經有問題,仲要搵件蛋散合唱,即刻將首歌down到負分
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

我地啲taste幾似
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:10
香港人嘛,佢比其他兩個駕馭歌曲優勝好多
任我行 失憶蝴蝶

美祖部分真係好大墊底聲
反而William 竟然掉番轉冇墊底聲 (災難級)
其實搵William ...
matthew1990 發表於 2016-4-8 23:09

比大家正面面對災難!!
同Ramen Song果屎既國語一樣咁差!!

Lala真係唱得好好
肥婆馬上收皮

宜家比賽到咩環境, 有邊個out咗?
Pure. 發表於 2016-4-8 23:11

joey out in 1st round

Lala版突然好想你真係最正
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

可唔可以唔好影祖兒 每次影佢都好想喊

Lala版突然好想你真係最正
kevinlai1621 發表於 2016-4-8 23:13

好聽,but 希望佢唔會贏coco

今次真係幫幫唱!好難聽!
表妹保莉 發表於 2016-4-8 23:06

美祖部分真係好大墊底聲
其實唔係好聽得出佢唱左幾多

反而William 竟然掉番轉冇墊底聲 (佢把聲真係災難級)
其實搵William rap咪算囉, 做咩要俾佢唱歌?

同埋美祖選歌都有問題啦
除非你好似漿咁玩belting
如果唔係你唱首零知名度既歌同自殺冇分別

最後做咩美祖玩夜店風?
本身EDM 咪好好地
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實joey又輸唔曬, 雖然今日真係選錯人
不過大陸人愈黎愈鍾意佢, 入唔到去或者會有d同情分
希望佢生生性性La
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

可唔可以唔好影祖兒 每次影佢都好想喊
賴爽 發表於 2016-4-8 23:14

的士佬靠害完閃左?

其實搵William rap咪算囉
matthew1990 發表於 2016-4-8 23:15

can he rap???

大陸班阿叔阿嬸唔鍾意露肚臍,完。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

can he rap???
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:16

對一個0音準既人黎講 好過唱歌啦
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

remus 發表於 2016-4-8 23:13

agree 其實佢音樂修養高好多

的士佬靠害完閃左?
表妹保莉 發表於 2016-4-8 23:16

走左啦,唔好比我見到 mani,真心會燥底

賴爽 發表於 2016-4-8 23:16

羊生會唔會火燒芒果台?
肥婆馬上收皮

好聽,but 希望佢唔會贏coco
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:14

突然好想你 好好聽喎

羊生會唔會火燒芒果台?
fifty1205 發表於 2016-4-8 23:18

放心喎,完咗容祖兒即刻係大陸有綜藝,唔洗擔心

其實joey又輸唔曬, 雖然今日真係選錯人
不過大陸人愈黎愈鍾意佢, 入唔到去或者會有d同情分
希望佢生生性性L ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-8 23:15

咁佢都吸咗好多粉絲

事實証明現場觀眾耳朵係正常伽,容天后完全唔夠料
搶奪宇宙漿地盤慘敗了

咦,咁咪又翻香港搶獎

賴爽 發表於 2016-4-8 23:16

吳雨仲要特登上去賀美祖包艇

agree
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:16
可唔可以幫她求個福先呢
任我行 失憶蝴蝶

表妹保莉 發表於 2016-4-8 23:19

你好衰

事實証明現場觀眾耳朵係正常伽,容天后完全唔夠料
搶奪宇宙漿地盤慘敗了

咦,咁咪又翻 ...
jun518 發表於 2016-4-8 23:19

呢層你可以更加放心,大陸同台灣已經有一堆人問點解唔係老狼 out

先聲奪人!!!

表妹保莉 發表於 2016-4-8 23:19

咁偉霆搵錢重要啲,容祖兒有日都會退落嚟。

揀個唔識唱淨係識跳嘅,真係累咗自己。
唔揀加大力度咪好

remus 發表於 2016-4-8 23:13

Coco has a versatile voice

matthew1990 發表於 2016-4-8 23:21

yes, of course

賴爽 發表於 2016-4-8 23:21

英皇真係正_ _

你好衰
kayzzz 發表於 2016-4-8 23:20

衰得過英皇搵D路人甲去襯尊貴既美祖?

揀個唔識唱淨係識跳嘅,真係累咗自己。
唔揀加大力度咪好
rubylovessss 發表於 2016-4-8 23:21

前面bag 話佢請左一堆人都唔得
最後只好搵william 吖嘛

賴爽 發表於 2016-4-8 23:21

60歲?
肥婆馬上收皮

英皇真係正_ _
屮SiU霖屮 發表於 2016-4-8 23:22

其實容祖兒退都係一件好事,望望成個樂壇得個謝安琪稱得上競爭對手都半退休緊,
佢都 36 歲搏足 17 年,係時候休息下喇

60歲?
fifty1205 發表於 2016-4-8 23:24

其實係咪平時無得抽水好唔開心,所以今日咁落力恥笑?

matthew1990 發表於 2016-4-8 23:21
同意
任我行 失憶蝴蝶

matthew1990 發表於 2016-4-8 23:23

可能請Twins合唱下一站天后 下場會好d
肥婆馬上收皮

matthew1990 發表於 2016-4-8 23:23

一堆人中邊個係最好人選?