返回列表 發帖
bad boy真係正
   這麼近那麼遠唔係最正個version lol

不過見佢咁失落, 可能d人多左同情分 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-13 23:59

bad boy我都有讚㗎

至於佢啲表情/舉止有幾假,求其搵下一集 full cut 去睇都知(可能鬼妹性格易 high 啲)
賴爽 發表於 2016-4-13 23:54

我諗真係文化差異
我識啲美國鬼妹/abc朋友都係咁樣

bad boy真係正
   這麼近那麼遠唔係最正個version lol

不過見佢咁失落, 可能d人多左同情分 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-13 23:59

這麼近那麼遠連 TVB 都比唔上 係感情先加左分

我都比同情分 個日真係睇住直播都想喊喊豬
我諗真係文化差異
kayzzz 發表於 2016-4-14 00:01

Probably 啦

佢係 Hyper 得嚟唔似真係 Hyper 咁 好似扮咁 不過可能關佢肢體唔協調事

Probably 啦

佢係 Hyper 得嚟唔似真係 Hyper 咁 好似扮咁 不過可能關佢肢體唔協調事
賴爽 發表於 2016-4-14 00:03

應該係佢d高8度同若雞有得揮

平時講野都仲可接受, 不過突然間個d就真係頂唔順
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

應該係佢d高8度同若雞有得揮

平時講野都仲可接受, 不過突然間個d就真係頂唔順 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-14 00:06

咪係 .. 無啦啦彈起身尖叫歡呼個啲勁假

其實表現唔錯呀。

網上流傳 節目結束後 歌手的商演報價 (價格未經證實,僅供參考):
kayzzz 發表於 2016-4-11 16:41

我係為左睇報價先……

咪係 .. 無啦啦彈起身尖叫歡呼個啲勁假
賴爽 發表於 2016-4-14 00:11

我明你講乜喇

我諗真係文化差異
kayzzz 發表於 2016-4-14 00:01

歐美AV啲鬼妹既reaction都特別誇張/假 都係日本人最真
或者你睇Ellen Show/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon 啲現場觀眾反應都同亞洲觀眾好大分別

not judging them or anything; this is just the norm
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

回復 865# matthew1990

點呀你?

回復  matthew1990
點呀你?
kayzzz 發表於 2016-4-14 00:49

做咩?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

做咩?
matthew1990 發表於 2016-4-14 00:54

btw樓上討論令我諗起依條片

歐美AV啲鬼妹既reaction都特別誇張/假  都係日本人最真
或者你睇Ellen Show/The Tonight  ...
matthew1990 發表於 2016-4-14 00:47

又關AV事。。變態