返回列表 發帖
兩個都愛
不過都係愛Gaga多d
在心中不解釋
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Queen Gaga YAAAASSSSS!

最鍾意聽kp唱live unconditionally +fireworks
mc) 發表於 2016-4-20 12:04

佢唱慢歌live係好既
By the grace of god都唱出高水準
其實super bowl個次都表現得好好

話時話super bowl真係幫左佢兩個好多

女神卡卡
因為我真係麻麻哋kp
ed8671ed 發表於 2016-4-20 13:22

你根本就係愛GA力

我覺得佢要HIT其實仲可以HIT到
起碼佢有個名 有唱功
但要睇下佢下隻碟同埋佢班團隊想點
明明ARTPOP隻碟 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-4-20 17:04

有時真係要天時地利人和
明明Applause個vma表現咁正又俾miley搶曬風頭
派個時又要撞正firework既2.0
好啦到派第二plug啦
明明首DWYW大獲好評又話似Christina
要搞到攤凍曬幾個月後先來搵佢做remix版本
如果佢/佢team一早選擇棄r.kelly(佢好似幾受爭議下, pedophile?)而去谷christina版分分鐘top 10啦(明明moves like Jagger, say something成績咁好)
第三plug最估唔到flop得咁緊要, peak得個70幾
明明首歌一d都唔差&video超正
我有搞笑同朋友講過話可能係因為無credit zedd, 如果有既可能會好d成績

不過隻碟真係好高質下
Venus sexxx dreams manicure gypsy都派得
我就最愛最後個隻, 話曬都redone啦
Sexxx dreams都係大愛
又或者聽Queen adele講派manicure成件事都可能唔同曬
總之真係好浪費
希望佢會憑呢兩年開始儲埋既好評再反彈
好期待LG5!!

TS 最快都第3RD 下RD人物s已決定

不如大家比下意見想TS同邊個BATTLE ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-4-27 21:08

Ed Sheeran

Katy派歌前推下po先

原來時間過得咁快
Gaga都已經攞左Oscar, Golden Globe, 3個Grammys, #1 Hot 100單曲, 兩個#1 Billboard 200碟
邊個真係 #NeverReallyOver 其實好明顯