返回列表 發帖

#BREAKING Angelina Jolie -- Files for Divorce from Brad Pitt

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唔係好記得14年係點
但印象中佢出道以黎未白果過 同樣待遇得美祖一個 ...
John 發表於 2016-9-20 22:26
Yes 由出道到而家年年有獎 所以唱作十大女歌手其中一項點都留個位畀佢
佢今年仲出碟 我估有新歌掛

#BREAKING Angelina Jolie -- Files for Divorce from Brad Pitt
matthew1990 發表於 2016-9-20 22:38

有D接受唔到

同個香港人講普通話 媽好seven
HOTMAN 發表於 2016-9-20 21:44

me新level: mainland 叫我講廣東話 (斷估唔係廣東人掛
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

突然覺得自己奴性好重
一落堂就去番工
連lunch都唔食
利申:唔係鏡粉

突然覺得自己奴性好重
一落堂就去番工
連lunch都唔食
tom 發表於 2016-9-21 14:47

有野做咪好
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

獨立歌手獨到D歌可以賣曬廣告
某D所謂唱片歌手D歌連出佐都冇人知咁款
寰亞D MARKETING真係垃圾到一個點

突然覺得自己奴性好重
一落堂就去番工
連lunch都唔食
tom 發表於 2016-9-21 14:47

我都覺
只要自己一個果陣就覺得食嘢好sai時間

獨立歌手獨到D歌可以賣曬廣告
某D所謂唱片歌手D歌連出佐都冇人知咁款
寰亞D MARKETING真係垃圾到一個點 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-21 18:04

上左岸既獨立歌手點同呢
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

#張炳良教授

somehow pun
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

我咳到肚好痛啊
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我咳到肚好痛啊
616.1314 發表於 2016-9-21 22:50

睇下中醫啦。。

呢個時段開收音機聽到鄒凱光個下
真心以為自己回到過去

睇下中藥啦。。
kk8733 發表於 2016-9-21 23:59

中藥有得睇
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

係咪有人牛一 ?!

近排啲歌悶到想loop Cosmic World

女孩還很記得當初在冰洞觀看星星的時候,它是這麼的微小和遙不可及。但當她再次鼓起勇氣運用那溫柔的雙手去觸碰它時,卻發現星星的身體原來就像一個鮮黃色的水晶球般美麗,所散發出來的光是一份既溫暖而熟悉的感覺。那柔和的光線就像展開了一雙手臂給女孩一樣,給予她擁抱和力量的一束光芒,幸福而永恆的一顆柔和的星。

就這樣,女孩便把星星抱緊在她的胸懷裡,運用她溫暖而柔軟的手撫摸著星星的身體,星星亦在這一刻再次燃點起了光芒,發揮它那如生俱來的天性再次為天空而亮起來了。

在遠方看似是一顆脆弱又暗淡的小東西,越去想盡辦法去發掘它的美好,便會發現真正美麗的東西是必需背負著堅定的決心和勇氣才能在尋找的過程當中找到星星真正重要的意義。

中藥有得睇
kevinlai1621 發表於 2016-9-22 00:02

打錯字。。

係咪有人牛一 ?!
kwanie 發表於 2016-9-22 00:06

邊個CUTE 會員

跑步。。。但條街mo人
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

跑步。。。但條街mo人
HOTMAN 發表於 2016-9-22 22:14
男神出巡都無人理

有D接受唔到
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-20 23:43

Brad Pitt Under Investigation for Child Abuse  

男神出巡都無人理
nicholashin 發表於 2016-9-22 22:31

你唔去朝聖?

Brad Pitt Under Investigation for Child Abuse
matthew1990 發表於 2016-9-22 22:54

估唔到bor
又生又養仲估佢兩個好鐘意細路tim

hehe 等睇軒之首合唱歌播到十大
然後各大又出盡奶力插車干
可憐我美之遭殃lu

hehe 等睇軒之首合唱歌播到十大
然後各大又出盡奶力插車干
可憐我美之遭殃lu ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-22 23:45

我家祖兒逃過一劫
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

我家祖兒逃過一劫
John 發表於 2016-9-22 23:53

祖兒贏了不怕不怕不怕不怕
隨便對他笑我如何小家

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

男神出巡都無人理
nicholashin 發表於 2016-9-22 22:31
你唔去朝聖?
kayzzz 發表於 2016-9-22 23:17

下次一起去朝聖

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-23 00:02

見到乜野
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

見到乜野
John 發表於 2016-9-23 00:55

唔應該見到的東西 。。。

有時人仲恐怖過d鬼

其實我真係唔明有咩好嘈, 今日已經夠被噪音煩死

其實我真係唔明有咩好嘈, 今日已經夠被噪音煩死
kevinlai1621 發表於 2016-9-23 19:17

為咗個已經玩爛咗嘅榜黎打泥漿摔角
得罪講句 唔 值 囉
我們的總和

為咗個已經玩爛咗嘅榜黎打泥漿摔角  
得罪講句 唔 值 囉
Wonders 發表於 2016-9-23 19:29

d榜有自己考慮因素都唔係第一日嘅事, 如果唔係我地都唔會自己整榜啦
隻歌上唔上到榜其實都唔會影響到每個人嘅觀感, 最多都係講句抵唔抵遮

至於捧唔捧邊個問題, 大家知道個個人有無努力就得lol, 何需要插人地

如果係咁呢個世界得一個人就得啦, 洗咩要咁多人遮

好肚餓

好肚餓
nicholashin 發表於 2016-9-23 19:53

點解唔食野

點解唔食野
HOTMAN 發表於 2016-9-23 20:03
未有得食

未有得食
nicholashin 發表於 2016-9-23 20:12

當減肥

差一點我頭像個兩位都唱廣東歌
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

見到乜野
John 發表於 2016-9-23 00:55

有咩睇嘎?

某計分員係咪發生左意外?

Mag 把聲做咩咁沙

某計分員係咪發生左意外?
harryharry 發表於 2016-9-24 20:37

暴斃ed
今晚冇榜出lu
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

暴斃ed
今晚冇榜出lu
dongbb2332 發表於 2016-9-24 22:20
你一年暴斃幾多次

暴斃ed
今晚冇榜出lu
dongbb2332 發表於 2016-9-24 22:20

ed ???? 你指ED???

暴斃ed
今晚冇榜出lu

深表同情
我轉工前都係咁

是咪有利益關係都做唔成朋友?
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

是咪有利益關係都做唔成朋友?
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
艾石仔 發表於 25/9/2016 00:48
講錢張錦程呢d 野就梗架啦