返回列表 發帖
Stephybest係咪即係ruby ?

Stephybest係咪即係ruby ?
electric 發表於 2016-5-5 07:40

條友個頭像用兔,擺明係kk8733嘅分身黎啦

harryharry 發表於 2016-5-5 08:47

可能好姊妹用同一個分身

harryharry 發表於 2016-5-5 08:47

我隻兔兔擺明可愛過佢LOR
可能好姊妹用同一個分身
electric 發表於 2016-5-5 08:50

佢講野叻過我。好似係

可能好姊妹用同一個分身

Cm又多一位女會員

可能好姊妹用同一個分身

賤兔用分身識網友
#可恥

賤兔用分身識網友
#可恥
艾石仔 發表於 2016-5-5 09:42

你真係好憎佢

你真係好憎佢
electric 發表於 2016-5-5 09:55

荃世界都同艾會員有仇homo,佢成日咒我落地獄添

荃世界都同艾會員有仇homo,佢成日咒我落地獄添
harryharry 發表於 2016-5-5 10:18

落地獄啦你

ict sba 要做個網 可以俾人重溫電視節目同即時收睇電視節目 又要有得俾人留comment
大家覺得可以有啲乜其他function? 即係大家覺得有啲乜先係一個好既重溫電視既網站? (類似mytv)

ict sba 要做個網 可以俾人重溫電視節目同即時收睇電視節目 又要有得俾人留comment
大家覺得可以有 ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 12:16

學bilibili咁有彈幕
學viu TV咁整冷知識介紹
可以將節目share落ig/facebook
Cap Gif功能
節目人氣排名
節目競猜遊戲

youtube 睇唔到六位數以上ge觀看次數
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

IT'S OFFICIAL!

KAY VS SHIGA
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Cap Gif功能
節目人氣排名
節 ...
harryharry 發表於 2016-5-5 12:45

彈幕IS SO ON_
次次睇親都熄Q曬

彈幕IS SO ON_
次次睇親都熄Q曬
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-5 14:26

彈幕先係睇片嘅精髓,睇彈幕仲開心過睇本身套片嘅內容因為啲人打嘅野正正係睇到片諗到嘅野

呀呀呀 之前佢用過我部機上EMAIL唔記得LOGOFF
一直都STALK緊佢D EMAIL

突然唔知點解LOGOFF佐
冇得再睇佢D野啦

冇得 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-5 15:04

好變態
有冇見到d乜

冇得 ...

So bin tai

So bin tai
-Prince- 發表於 2016-5-5 18:15

祝果啲盜用人email account嘅癡漢,佢嘅cm account被盜用

冇得 ...

好變態
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

喉嚨痛飛滋痛
呢兩日唔講嘢lu

冇得 ...
變態!
走啦 我唔想再見到你

Cap Gif功能
節目人氣排名
節 ...
harryharry 發表於 2016-5-5 12:45

我會積極考慮你既建議
仲有呢??

我會積極考慮你既建議
仲有呢??
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 18:29
直播BAG會員排榜過程

直播BAG會員排榜過程
nicholashin 發表於 2016-5-5 18:32

我係講緊個design同function 啲片係乜根本唔重要唔計分

直播BAG會員排榜過程
nicholashin 發表於 2016-5-5 18:32

蔡健雅專區, 少女標本成員陳綺貞專區

STALK人EMAIL有幾變態

我係講緊個design同function 啲片係乜根本唔重要唔計分
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 18:33
所以重點係「直播」
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-5 18:37
你已經變態到覺得自己做變態野唔變態

暗戀一個人有時會做依D 野。如果有機會。我都會咁做

暗戀一個人有時會做依D 野。如果有機會。我都會咁做
kk8733 發表於 2016-5-5 19:02
變態!
雖然你不嬲都係咁

而家呢個係大同定中同?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

所以重點係「直播」 你已經變態到覺得自己做變態野唔變態
nicholashin 發表於 2016-5-5 18:47

咪即係即時收睇
我第一個po咪講左話係題目要求

咪即係即時收睇
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 19:04
ok 到時直播排榜記得同我地講

幫節目評分或畀Like/Dislike (類似YouTube)
將節目屏幕縮細 比觀眾睇下其他資訊 (類似網上版Facebook/手機版YouTube)
較不同畫質 方便唔同網速既電腦
一個好好睇既throbber

ok  到時直播排榜記得同我地講

幫節目評分或畀Like/Dislike (類似YouTube)
將節目屏幕縮細 ...
nicholashin 發表於 2016-5-5 19:08

我要聽美袋聲ヾ(*´∀`*)ノ

harryharry 發表於 2016-5-5 19:11
乜你排榜會不斷出聲咩
應該淨係聽到滑鼠同鍵盤聲

咪即係即時收睇
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 19:04

希望有美袋聲報榜

harryharry 發表於 2016-5-5 19:11

(✖╭╮✖) 我又要聽

變態!
雖然你不嬲都係咁
nicholashin 發表於 2016-5-5 19:03

CM最變態會員有兩個候選人鳥

大家覺得可以有 ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 12:16

- 有得俾觀眾check番自己之前睇過咩電視節目
- 另外suggest啲同類型節目喺底俾觀眾睇
- 有得俾觀眾由上次停左嗰個位繼續睇條片

而家呢個係大同定中同?
matthew1990 發表於 2016-5-5 19:04

中同 <333

- 有得俾觀眾check番自己之前睇過咩電視節目
- 另外suggest啲同類型節目喺底俾觀眾睇
- 有得俾觀眾由上次 ...
matthew1990 發表於 2016-5-5 19:24

第三個難度好似幾高咁

第三個難度好似幾高咁
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 19:35
其實係咪關cookies事?
利申唔熟呢方面野

拋多個貨先 隨機播節目

其實係咪關cookies事?
利申唔熟呢方面野
nicholashin 發表於 2016-5-5 19:36

係呀
我仲要用client-side去模仿 server-side scripting 去search啲keywords同login

係呀
我仲要用client-side去模仿 server-side scripting 去search啲keywords同login ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 19:41
你呢段係咪寫比小霖睇
覺得我暫時拋左既貨點樣

係呀
我仲要用client-side去模仿 server-side scripting 去search啲keywords同login ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 19:41

USE PHP LA

你呢段係咪寫比小霖睇
覺得我暫時拋左既貨點樣
nicholashin 發表於 2016-5-5 19:42

佢好成功引到我出聲

你呢段係咪寫比小霖睇
覺得我暫時拋左既貨點樣
nicholashin 發表於 2016-5-5 19:42

唉如果我一早知小霖讀電腦既話
我俾錢買佢幫我做FYP算 :(

唉如果我一早知小霖讀電腦既話
我俾錢買佢幫我做FYP算 :(
matthew1990 發表於 2016-5-5 19:46
兩個財閥互相輸送利益

兩個財閥互相輸送利益
nicholashin 發表於 2016-5-5 19:49

我願意俾一千億

我分唔清one two three four fun 同香港威廉
唔係某會員quote番轉頭, 我都唔知香港威廉番左黎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾