返回列表 發帖
飲熱檸檬蜜
matthew1990 發表於 2016-5-8 19:54

佢應該要清下熱毒。。

真。訴苦

今日執書櫃先發現我無KEEP啲重要紀念品
當年上報嘅報紙搵唔番

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-5-9 11:29

CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

kevinlai1621 發表於 2016-5-9 16:14

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2016-5-9 16:42

kevinlai1621 發表於 2016-5-9 17:31

kayzzz 發表於 2016-5-9 17:51

kevinlai1621 發表於 2016-5-9 17:53

kevinlai1621 發表於 2016-5-9 17:53

kevinlai1621 發表於 2016-5-9 17:31

其實朱薰幾架勢
成個下晝節目排程因佢一個而變 (?)
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

有d野你以為好番,但原來再揭開嚟睇都係好痛

Ps改緊份詞
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

點解近排個心成日無端端跳咁快

electric 發表於 2016-5-10 07:57

你見到咩野???

electric 發表於 2016-5-10 07:57

美國隊長?

美國隊長?
matthew1990 發表於 2016-5-10 10:06

可能美國隊長近來好多美圖

美國隊長?
matthew1990 發表於 2016-5-10 10:06

我真係好想睇啊

想點呀, 明明細雨咗準備走, 去個廁所出黎又大雨番

我真係好想睇啊
electric 發表於 2016-5-10 11:09

我真係好想摸啊

我真係好想摸啊
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-10 11:40

摸乜野?

摸乜野?
matthew1990 發表於 2016-5-10 11:47

佢D肌肉

點解好似再病多次咁既 好辛苦呀

btw 美國隊長無野睇架 樓上幾位唔好FF咁多

btw 美國隊長無野睇架 樓上幾位唔好FF咁多 ...
nicholashin 發表於 2016-5-10 15:16

你又知。你睇過哂美國隊長??

你又知。你睇過哂美國隊長??
kk8733 發表於 2016-5-10 15:28
講緊套電影呀

btw 美國隊長無野睇架 樓上幾位唔好FF咁多 ...
nicholashin 發表於 2016-5-10 15:16

有場helicopter戲咁...囉
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

講緊套電影呀
nicholashin 發表於 2016-5-10 15:30

哦。。以為你見過其他野

有場helicopter戲咁...囉
JasOh103 發表於 2016-5-10 15:34
其實嗰幕好噴

其實嗰幕好噴
nicholashin 發表於 2016-5-10 16:11

純粹為左滿足美版主咁既觀眾而拍既一幕

其實嗰幕好噴
nicholashin 發表於 2016-5-10 16:11

靚仔真係就算食屎都會顯得好得意

靚仔真係就算食屎都會顯得好得意
electric 發表於 2016-5-10 17:54
不安

話說沙田今朝真係好x大雨
我撘個架小巴啲雨係車尾道門度撇入車入面
連停車場入面都浸水咁款
返屋企先聽到原來落左超過100毫米雨

岩岩睇完<3333

純粹為左滿足美版主咁既觀眾而拍既一幕
JasOh103 發表於 2016-5-10 16:17

如果講show肌肌既真係得個幕
但真係好型<33333 佢隻手真係......
不過成套戲泥講真係好正<3

親愛的 為何曾是最熟卻變成為陌生

so9sad 演唱會後遺症又黎
一陣出榜先

so9sad 演唱會後遺症又黎
一陣出榜先
mamakin 發表於 2016-5-10 21:20

唔知會唔會有BTS live上榜呢
我們的總和

話說沙田今朝真係好x大雨
我撘個架小巴啲雨係車尾道門度撇入車入面
連停車場入面都浸水咁款
返屋企 ...
bagfgfcde 發表於 2016-5-10 19:06

美袋有無俾雨整濕,可以用風筒吹乾

岩岩睇完
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-10 20:02

明明好地地拉緊都要換位向鏡頭pose
套戲真係好好睇, 兩邊都有point
個蟻同蜘蛛最正

睇左兩次

無新歌同好歌 真係悶到想摺埋個榜

-Prince- 發表於 2016-5-11 00:05

自plug

-Prince- 發表於 11/5/2016 00:05
近排d 新歌真係無乜衝擊力
逃出阿卡拉已經係最吸引到我果首

呢種情況對好塞既榜係件好事

自plug
matthew1990 發表於 2016-5-11 00:12

會唔會考慮唱完美

會唔會考慮唱完美
-Prince- 發表於 2016-5-11 00:20

大作

對自己太高要求真係好辛苦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

對自己太高要求真係好辛苦
HOTMAN 發表於 2016-5-11 00:56

我明
成日有簡單嘢唔揀 係都揀難嘅嘢做

我明
成日有簡單嘢唔揀 係都揀難嘅嘢做
electric 發表於 2016-5-11 06:05

我都係丫 覺得做淺既野就係次一等既人 但做難既又辛苦

我都係丫 覺得做淺既野就係次一等既人 但做難既又辛苦
HOTMAN 發表於 2016-5-11 08:33

這是我的菲傭人生嗎

DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我都仲有幾多歌可以上既 但唔多歌冠
近排d 新歌真係無乜衝擊力
逃出阿卡拉已經係最吸引到我果首
kwanie 發表於 2016-5-11 00:14
肯上李榮浩未呀